Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Mediatranslations (posao lektora)

Pozdrav svima :) Prijavila sam se u Mediatranslations za posao lektora. U ponedjeljak ću imati testiranje: test opće kulture, hrvatski jezik i lektura. Ima li tu šanse za posao ili je to samo formalno testiranje? Ako netko zna nešto, bila bih zahvalna da napiše. Hvala unaprijed!
2023 03 04
Kolegica s fakulteta je bila na njihovom testiranju za prevoditelja, trajalo 3 sata, na kraju joj se nikad nisu javili ni sa kakvim odgovorom. Sretno u svakom slučaju.
2023 03 05
Hvala Vam :)
2023 03 05
Sretno! To da se ne jave je odvratno!!! Ne znam zašto bi bilo formalno, traže ljude....mislite ono, imaju nekoga, a moraju zadovoljiti proceduru? Sumnjam, jer radi se o privatnoj firmi, tamo poslodavac postavlja zakone i čini što hoće. Lektura je u Hrvata podcijenjena, kao može i bez nje. Ali ipak ne može! Javite kako je bilo..
2023 03 06
> sanjaurban: > Sretno! > To da se ne jave je odvratno!!! > Ne znam zašto bi bilo formalno, traže ljude....mislite ono, imaju nekoga, a moraju zadovoljiti proceduru? Sumnjam, jer radi se o privatnoj firmi, tamo poslodavac postavlja zakone i čini što hoće. Lektura je u Hrvata podcijenjena, kao može i bez nje. Ali ipak ne može! Javite kako je bilo.. Lijepo ste to napisali. Stvarno je podcijenjena. Inače predajem Hrvatski jezik u srednjoj školi i svaki se dan susrećem sa strašnom nepismenošću. Još je strašnije što većini to nije tako nenormalno. Nedavno sam otvorila lektorski obrt i pokušavam se probiti. Ugl., imala sam te testove i pitala kad će bit rezultati. Odgovorila je krajem tjedna i rekla da šalje lektorici. Ako se ne jave, poslat ću mail. Nije me briga, želim znati na čemu sam. Nisu oni nikoga tražili, ja sam sama poslala motivacijsko pismo i životopis, pa su se javili za testiranje. Javim svakako novosti :)
2023 03 06
Evo javljam dobre vijesti. Danas su mi se javili da sam jako dobro riješila test, radit ću za njih.
2023 03 08
O, pa to je odlično, čestitam!!! Želim vam puno sreće i uspjeha!! Dilema 1: U Kataru ili U Katru
2023 03 08
Hvala Vam ❤️❤️ U Katru 😊
2023 03 08
Al su malo poludili pa većina medija piše i govori- U Kataru....
2023 03 08
U medijima se, kao što znate, svašta piše.
2023 03 09
I to je točno..
2023 03 09
Ovo je već prilično stara tema, ali pokušat ću.. Zanima me kakvo je Vaše iskustvo, ako još uvijek radite taj posao, jer bih im se i ja javila za lekturu. Puno biste mi pomogli s bilo kakvim informacijama. Hvala
2023 12 12
Nema veze, stara tema, ali uvijek se može pisati. Ako bi netko imao neki test na kojem mu se provjeravalo znanje, a dostupan mu je i nema nikakvog razloga da ga ne smije poslati nekom drugom, voljela bih vidjeti kako izgleda testiranje znanja..
2023 12 14