Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

NEODGOVARANJE NA PORUKE

> Laura01: > Isto. Pitala za artikl curu s preko 200 pozitivnih, odgovori može, ja zamolim da mi dade broj računa da odmah uplatim i od onda nema traga ni glasa, a aktivna je. Ne kužim foru. Isto. Vec dva dana cekam tete da se jave. Sad cu kupiti nikad...nekulturne su. Skup s ovima kojima sve odgovoris a one nista. Ili bi zabadava robu. Idite u ducan pa si zbrojite koliko bi kostalo nesto markirano u super stanju da placate punu cijenu.
2023 05 09
> llillu: > U zadnje vrijeme se puno češće susrećem s prodavačicama od kojih pokusavam dobiti informaciju i nešto kupiti a da mi nisu u stanju odgovoriti na poruku. Napominjem da su dotične od slanja mojih poruka visestruko puta bile aktivne na profilu. Koja je to fora?! Točno to!! Više puta mi se to desilo, a u zadnje vrijeme sve je više takvih. Upravo sam u dvije takve situacije. Jednu sam pitala za dodatnu fotku, i sama kaže "molim pitajte za dodatne info i fotke", a drugoj sam dala upit za kupovinom 3 artikla i ni traga ni glasa. Kao što kažete, vidi se da su bile aktivne u međuvremenu. Znam da je ovo rekla-kazala, no ne postavljam pitanja bez veze, i svaki put do sada sam kupila sve artikle za koje sam pitala, čak kupim sve što mi se dopadne na nečijem profilu odjednom. Bilo bi super kad bi se administratori pozabavili malo stranicom, pa obrisali lažne, neaktivne i problematične profile. Iskreno kad imam ovakvu situaciju, prva stvar na koju pomislim da se radi o nekoj prevarantici sa lažnim oglasima.
2023 05 09
> perosuzi: > > llillu: > > U zadnje vrijeme se puno češće susrećem s prodavačicama od kojih pokusavam dobiti informaciju i nešto kupiti a da mi nisu u stanju odgovoriti na poruku. Napominjem da su dotične od slanja mojih poruka visestruko puta bile aktivne na profilu. Koja je to fora?! > Točno to!! > Više puta mi se to desilo, a u zadnje vrijeme sve je više takvih. Upravo sam u dvije takve situacije. Jednu sam pitala za dodatnu fotku, i sama kaže "molim pitajte za dodatne info i fotke", a drugoj sam dala upit za kupovinom 3 artikla i ni traga ni glasa. Kao što kažete, vidi se da su bile aktivne u međuvremenu. Znam da je ovo rekla-kazala, no ne postavljam pitanja bez veze, i svaki put do sada sam kupila sve artikle za koje sam pitala, čak kupim sve što mi se dopadne na nečijem profilu odjednom. > Bilo bi super kad bi se administratori pozabavili malo stranicom, pa obrisali lažne, neaktivne i problematične profile. Iskreno kad imam ovakvu situaciju, prva stvar na koju pomislim da se radi o nekoj prevarantici sa lažnim oglasima. Da, slazem se
2023 05 09
> kozmetika88: > Nemate na temelju cega ostaviti negativnu > Imam nekoliko stranica onih koji se jave,pa zainteresirani,pa koja je cijena ,pa gdje se nalazim > Nakon toga ni a ni b > Takve ne racunam kao kupce,prodajem onom tko kupuje,ne onome tko se danima se raspituje za nesto > Za one koji uzmu podatke i ne uplate ostavite neutralnu > Zadnje 2 su mi se javile kao zainteresirane,jedna ima 8 negativnih,druga 2,kak su se pojavile tako su i nestale,bez traga :') Razmišljam o negativnoj za krpičarku IzaČega. Uzela broj računa za uplatu, a onda ništa, ne odgovara na poruke, obrisala izabrano iz omiljenih. Takav bezobrazluk nisam skoro doživjela, nigdje ne stoji da se može svatko predomisliti, ali ignorirati poruke, nedopustivo. Ako bezobraznici ostavim negativnu, bude nažalost, uzvratila ničim izazvana. Šta drugo za očekivati, premda vjerujem da bi Admin negativnu njezinu obrisao. Ne da mi se imati posla sa nekulturnima.
2023 05 13
1 2