Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novost! Od danas možete na Mojim Krpicama sigurno plaćati!

A ono, nekom iz HR neka plate 10 eur na sat, a ne ovako da se sramote sa robotskim odgovorima.
2024 01 04
> renkica: > Evo mene isto zanima. Žena ,nova na krpicama se sinoć javila da je uplatila i pita gdje može preuzeti,prvo mi bio šok jer nisam to ni instalirala niti sam bila za to zainteresirana,s pošto je žena prvi put kupovala očito je da ju je odmah prebacilo na to,jer ni ona ne zna ništa,kako to funkcionira. Poslala mi potvrdu,stvar je 8 e, skinulo joj 8,90e. > Danas će preuzeti to i zanima me kada će meni novci sjesti,jel ona mora što još potvrditi da je preuzela. Sinoć sam onda to instalirala,al evo iskreno rečeno ne sviđa mi se to da li je prošlo sve ok? naime meni je nova krpičarka kaže uplatila 100 eura, ja to nigdje ne vidim da li ja sad to moram poslati prvo ili šta? kako da znam da nije nekra prevara?
2024 01 16
Pogledajte pod transakcije, ako ne vidite pišite Adminu.
2024 01 19
nakon što sam poslala i kliknula da sam poslala nakon 5 dana su mi sjeli novci, nije uzeta nikakva provizija
2024 01 23
Pozdrav, trebam pomoć. Nisam se nikad registrirala na trustap niti sam ikad stavila tu opciju kao moguću opciju kupnje artikala kojih prodajem. Međutim, korisnica je kliknula opciju kupi preko trustap-a i ja sam dobila poruku da je ona uplatila 60€ za parfem. U transakcijama na stranici MK sam našla njenu uplatu te sam kliknula dolje otkaži (i nadam se da je to sad to, i da će joj se novci vratiti). Na koji način mogu maknuti tu opciju jer ne želim prodavati artikle preko te opcije? Hvala
2024 04 02
> Desinićka: > Kako ce vam netko platiti ako nemate account koji je povezan s vasim racunom? Gdje bi vam ti novci sjeli? 😀 > Ovo uopce nije jedini nacin placanja na krpicama, mozete se i dalje s kupcima/prodavacima dogovarati da placanje ide direktno na racun. Da li moze bez ikakvog računa , npr po uzecem , jer niti znam kako napraviti taj account , sorry nova sam
2024 10 04
Prije nekih mjesec dana korisnica je kupila od mene tenisice preko Trustapa, i da ne kompliciram previše ja sam joj poslala. Transakcija je vidljiva kao završena i isplaćena, jedino je moj račun prazan. Nakon mojeg upita CS prvo traži verifikaciju osobne, uradila. Nakon jos nekoliko dana ponovo im pišem, sad traže verifikaciju kućne adrese (već sam slikala osobnu) …. Da li netko ima takvih iskustava ? U čemu je problem? Je li to neka nova prevara ili samo traljavi Trustap?
2024 10 09
Dakle ovo je strašno. Sada me traže da ponovo upisujem sve podatke i verificiram se na Stripe-u. To je baš maltretiranje ….. Najgore od svega što je transakcija imala oznaku zavrseno, isplaćeno, slučajno sam išla gledati izvatke i vidjela da uplate nema. I tek kada sam ih pitala što je s tim krenuli su zahtjevi za dodatne dokumente i provjere . Ma … (radi se o iznosu od 50 eura, ne 500 …)
2024 10 09
1 2 ... 16 17 18