Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novost! Od danas možete na Mojim Krpicama sigurno plaćati!

Naravno da su napravili puno grešaka u programiranju, kad možeš kupiti nešto od osobe, koja se na krpicama nije pojavila već 1,5 godinu.
2023 11 20
> AnaMouchette: > I ja želim da mi se izbriše to plavo na slici! Poslala sam mail na help@mojekrpice Eto i ja cekam da obrisu dobra dva tjedna. Načekat cemo se.
2023 11 20
Trebalo bi da kupac prvo pita prodavatelja da li radi preko te platforme plaćanja, a ne da samo uplate na to i misle da je to OK iako prodavatelj ne želi raditi preko tog.
2023 11 21
> Nocturama: > Na drugoj temi sam odmah napisala da će točno to biti problem i to treba podhitno riješiti jer ne želimo svi tako poslovati. > Ponavljam ,rješenje da su ikone "kupi" i "želim to" jedna ispod druge dosta je problematično. > Naime, ikona "kupi" baca direktno na trustap kupovinu i označena je dominantnom bojom tako da će tu biti dosta upitnika, pogotovo kod novih kupaca. > Ikone bi trebale biti jasno označene s "kupi s trustap" i "kupi direktno od prodavača". Ovako ispada da je trustup jedina opcija kupovine, a "želim to" se može tumačiti kao spremanje u omiljene. > Plaćanje preko trustapa trebalo bi biti onemogućeno ako prodavač nije registriran na trustapu. > Ovo treba hitno popraviti. Potpisujem sve točno 👍
2023 11 21
Možemo mi reći bilo što, ali ko da pričamo u vijetar, ništa se ne mijenja na bolje.
2023 11 24
Super vam je ovaj trustap. Kako se iz samog naziva zaključuje, ulijeva povjerenje pa korisnice znatno lakše nasjednu na prevare kako vidimo u temi o dpd-u. Sad se i gls *uključio*. *Sigurna* kupnja, zbilja! Vraćate li i tu lovu gdje su korisnici nasjeli na spam poruke kojih prije ove tzv sigurne kupnje nije ovdje bilo u tolikoj mjeri? Ili vas se to uopće ne tiče? Ne znam koliko će mi trajati post prije brisanja...
2023 11 26
Vip usluge se sad mogu plaćati samo putem trustappa? Jel postoji mogućnost da se drugačije plati (odnosno kako je prije išlo)?
2023 11 28
Postoji li mogućnost plaćanja usluga i dalje putem mobitela?
2023 11 28
> goddess: > Postoji li mogućnost plaćanja usluga i dalje putem mobitela? Wow! Tek sam sad primijetila da su i to prebacili na tu irsku aplikaciju... Ne kužim čemu?
2023 11 28
Očito imaju neku svoju računicu, ja ne ništa ne plaćam, ako nešto prodam ovdje OK, a ako ne isto super, većina ode na Fejsu bez problema.
2023 11 29
> malllaaaa: > > goddess: > > Postoji li mogućnost plaćanja usluga i dalje putem mobitela? > Wow! Tek sam sad primijetila da su i to prebacili na tu irsku aplikaciju... Ne kužim čemu? Uzas hahah, jos nisu niti obavjestili korisnike, uz sve ovo sto **ulijeva povjerenje** bas mi se svida sto trustap ima profil koji je mrtav vec od prvog dana, barem znamo kome se obratiti ako bude problema :')
2023 11 29
> malllaaaa: > Wow! Tek sam sad primijetila da su i to prebacili na tu irsku aplikaciju... Ne kužim čemu? Tak je nebitno preko koje aplikacije plaćamo usluge. Koliko vidim, za plaćanje usluga nije potrebna registracija na trustap tako da zbilja nema razlike preko koje aplikacije uplata ide i tko je prosljeđuje na naš račun. Logično je da ide preko trustapa budući da je sve vjerojatno obuhvaćeno jednim ugovornim paketom. Kužim nezadovoljstvo trustapom, loše je izvedena cijela priča, ali ovo plaćanje usluga je totalno ok izvedeno pod uvjetom da registracija na trustap nije nužna za obaviti uplatu, a koliko mi se čini - nije.
2023 11 29
U kojem periodu dobijem povrat novaca ako osoba ne želi poslati paket ni uopće poslovati preko trustapa a ja sam novac uplatila?
2023 12 30
Kontaktiraj podršku, mislim da novce vrate za oko 7-10 dana, katastrofalno dug period, ali šta da se radi :s
2024 01 02
Krenula sam istraživati temu da vidim hoću li početi koristiti i priznajem da ste me malo uplašili :) jer je toliko skliskog terena, čudo jedno A i ovaj google translate :/ ako i nisu naletili na nekog s naših govornih područja u Irskoj - ovo je idealni remote posao... komunikacija :D
2024 01 03
1 2 ... 15 16 17 18