Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novost! Od danas možete na Mojim Krpicama sigurno plaćati!

> miss11: > Zašto samo promovirate Trustap na račun prevara? Vaš pristup je pasivno - agresivan, jer kao ne prisiljavate nas u ništa, a taj dugmič kupi sa trustapom bode u oči i kod nas koje nismo registrirane u sistem. Gumbić je uveden primarno zbog prevara koje se događaju, a radi sigurnosti i zaštite kupaca. Kupac je nezaštićeniji u odnosu prodavač-kupac jer mu se može dogoditi više situacija u kojima je na gubitku i postoji trend zaštite kupca na mnogim svjetskim (i nekim našim) stranicama za kupnju i prodaju. Nije usmjereno protiv prodavača, a takav se dojam stječe. Vidim da neke korisnice misle kako će se smanjiti podrška prevarenima ako nisu koristili Trustap. To jednostavno nije istina jer sve ostaje isto kao i do sad, no ne mogu pomoći više od poslati poruku, blokirati profil i biti podrška policiji kad i ako zatraži neke podatke. Dakle, nije garantirano da će moja poruka prodavaču osigurati povrat, a i koliko se sjećam, sud nakon kazne tamo nekad nije dosudio obeštećenje prevarenima nego su dobili moralnu zadovoljštinu da je prevarantica kažnjena. Gumbić Kupi je tu takav kakav je, ali relativno skoro Krpice dobivaju novo ruho tj čistiji i ljepši dizajn bez rozog gumba. Sljedeći su na redu novčanik i VIP usluge, a nakon toga bi trebala ići dostava i zatim novi dizajn.
2023 11 17
> AnaMouchette: > Edit: imam opciju da stisnem "Potvrdi preuzimanje" :D Dakle, predviđen je samo A+B=C scenarij Uplata će biti vraćena na račun.
2023 11 18
Da, bilo bi lijepo da stan modernizirate, jer prodane artikle ne mogu izbrisati.
2023 11 18
Pošaljite mi slobodno linkove do artikala koje treba obrisati pa ću ih maknuti jer prodani trenutno nisu vidljivi tj nisu označeni kao prodani da ih mogu obrisati ovako bez linkova.
2023 11 18
> Admin2nd: > > miss11: > > Zašto samo promovirate Trustap na račun prevara? Vaš pristup je pasivno - agresivan, jer kao ne prisiljavate nas u ništa, a taj dugmič kupi sa trustapom bode u oči i kod nas koje nismo registrirane u sistem. > Gumbić je uveden primarno zbog prevara koje se događaju, a radi sigurnosti i zaštite kupaca. Kupac je nezaštićeniji u odnosu prodavač-kupac jer mu se može dogoditi više situacija u kojima je na gubitku i postoji trend zaštite kupca na mnogim svjetskim (i nekim našim) stranicama za kupnju i prodaju. Nije usmjereno protiv prodavača, a takav se dojam stječe. > Vidim da neke korisnice misle kako će se smanjiti podrška prevarenima ako nisu koristili Trustap. To jednostavno nije istina jer sve ostaje isto kao i do sad, no ne mogu pomoći više od poslati poruku, blokirati profil i biti podrška policiji kad i ako zatraži neke podatke. Dakle, nije garantirano da će moja poruka prodavaču osigurati povrat, a i koliko se sjećam, sud nakon kazne tamo nekad nije dosudio obeštećenje prevarenima nego su dobili moralnu zadovoljštinu da je prevarantica kažnjena. > Gumbić Kupi je tu takav kakav je, ali relativno skoro Krpice dobivaju novo ruho tj čistiji i ljepši dizajn bez rozog gumba. Sljedeći su na redu novčanik i VIP usluge, a nakon toga bi trebala ići dostava i zatim novi dizajn. Znamo(uglavnom) zašto je gumbić, nego je pitanje zašto mora "vrištat" u odnosu na "pitaj prodavača" !. To ne odgovarate nikako... i zašto uz "kupi" ne stavite nastavak npr. "kupi preko trustap". Nego ste samo stavili vrišteći "kupi" i time (svjesno!?) dovodite u zabludu. To je pitanje.
2023 11 18
> meowzz: > Alzabela, jesu Vam vratili novce ili? dočekala sam povrat novca nakon 3 dana. Moram priznati da sam bila oštra i najavila sam prijavu policiji. Ja više NIKAD neču kupiti preko ove opcije i ne daj Bože da netko od mene kupi preko toga jer ja se registrirati sigurno neču, da bi primila novce. Najgore mi je to što ner znaju Hrvatski i to mi je ulijeva mnikakvo povjerenbje. Pa ne kupujem nešto neophodno za život.
2023 11 19
Onaj tko je ovo programirao, nije dobro napravio posao. Mi smo u obitelji svi informatičari i znamo gdje je ovo zaštekalo. U šetlji su trebali napraviti pitanje: ako se netko nije ulogirao više od 2 dana, ne nudi oopciju KUPI i to bi bilo puno bolje. A i mogli su nekom hrvatu/hrvatici platiti 5 eura po satu da komunicira sa hrvatima, a ne ovako....baš sam razočarana!
2023 11 19
sorry svima za tipfelere, sa previše žara tipkam pa mi se desi
2023 11 19
> Admin2nd: > Pošaljite mi slobodno linkove do artikala koje treba obrisati pa ću ih maknuti jer prodani trenutno nisu vidljivi tj nisu označeni kao prodani da ih mogu obrisati ovako bez linkova. https://mojekrpice.hr/silvanagrbic-400012 obrišite ovu jer nema logina preko godinu dana, to je taj ruksak koji me doveo u zabludu
2023 11 19
> AIzabela: > > Admin2nd: > > Pošaljite mi slobodno linkove do artikala koje treba obrisati pa ću ih maknuti jer prodani trenutno nisu vidljivi tj nisu označeni kao prodani da ih mogu obrisati ovako bez linkova. > https://mojekrpice.hr/silvanagrbic-400012 > obrišite ovu jer nema logina preko godinu dana, to je taj ruksak koji me doveo u zabludu Koliko sam skužila korisnički profili koji nisu prevarantski se brišu na zahtjev onoga čiji je profil. Drago mi je što ste uspjeli doći do svojih novaca! :")
2023 11 19
> AIzabela: > Onaj tko je ovo programirao, nije dobro napravio posao. Mi smo u obitelji svi informatičari i znamo gdje je ovo zaštekalo. > U šetlji su trebali napraviti pitanje: ako se netko nije ulogirao više od 2 dana, ne nudi oopciju KUPI i to bi bilo puno bolje. A i mogli su nekom hrvatu/hrvatici platiti 5 eura po satu da komunicira sa hrvatima, a ne ovako....baš sam razočarana! Vjerujem da i oni znaju da bi za korisnike bilo puno bolje da se opcija nudi samo onima koji žele koristiti trustup, ali tako ne bi mogli dovoditi prodavače pred gotov čin da se registriraju kako bi došli do svojih novaca, a kupce u zabludu da pritiskom na tipku 'kupi' stvarno i kupuju taj artikl.
2023 11 19
Ja se nadam povratu novca sljedeći tjedan, sad doslovno ne mogu koristiti svoj novac. Od kupnje sam davno odustala. Moj slučaj nije da je prodavačica neaktivna, nego se dogodilo da ona JE odgovorila na prvu poruku, ali skužila sam, naknadno, što se dogodilo - ja koristim Moje Krpice u hodu, preko moba, i našla sam ovaj šampon koji želim u novim artiklima i brzo kliknula na njega da mi ne ode. Zato sam i kliknula "Kupi", taj novi gumb, vjerovala sam Krpicama da je to neka novina i da je to nešto za što prodavačica zna. I odmah sam poslala poruku i prodavačici, da sam uplatila, i jel hoće poslat ili da se nađemo u Zg. Klasika. I prodavačica je odgovorila da je za primopredaju. I onda je potpuno nestala. To mi se nikad nije dogodilo. :D Ja joj poslala 5-6 poruka di je, što se događa, ona ništa. Najbolja pretpostavka mi je da je i nju Trustap uplašio :') Niakd više preko toga. Sad mi je i ovo plavo na profilu, samo zato što sam se išla registrirati da razriješim situaciju i nekako otkažem uplatu. Nadam se da ću uspjeti i to maknuti.
2023 11 19
Sad zamišljam da Trastap kontaktira prodavačicu, kao ono što Woltovci zovu kad vas ne mogu naći na portafonu, koji ste kat, pa na broken englishu: "Vič flor? Helou? VIČ FLOR?" :') :')
2023 11 19
Nisam ni dovrsila registraciju vec su mi pristekali account na profil, a nemaju opciju da ga sam obrises. Ili sam u krivu? Eh kad idem sama cackat prije citanja u fotumu 🙄
2023 11 20
I ja želim da mi se izbriše to plavo na slici! Poslala sam mail na help@mojekrpice
2023 11 20
1 2 ... 14 15 16 17 18