Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novost! Od danas možete na Mojim Krpicama sigurno plaćati!

Pozdrav dali se može kupiti od nekoga tko nije vise aktivan na krpicama s tom opcijom ? Kako funkcionira hvala
2023 11 08
Kako nije aktivan? Dugo ga nije bilo na krpicama? Najbolje da pitate Admina.
2023 11 08
Ajmo mi po starom. Oni koji su registrirali trustap nek nam se jave.
2023 11 08
I trustap je odusto od krpica, dugo mu trebalo :') :') :') :')
2023 11 08
Interesira me da li su curke sa početka teme dobile novce od Trustap- koje su imale kupnju preko Trustapa čim se pojavio? Nakon koliko dana su vam sjeli novci na račun?
2023 11 09
> MonikaL: > Vidim da se vama koje ste instalirale, pojavila na profilu ikonica "korisnik koristi Trustap" > Trebalo bi korisnicama koje ne žele takvu uplatu jednostavno ukloniti opciju takvog plaćanja jer ovako će biti puno zabuna i nesporazuma. > kao i na ebayu, tko ne prima paypal, jednostavno nema te opcije plaćanja. Ja nisam ništa instalirala a pojavljuje mi se🤔
2023 11 11
Uplatila sam ovom novinom jedan ruksak koji dugo dugo pratim. Međutim tek nakon uplate sam vidjela da se korisnica zadnji puta logirala prije godinu i pola. Ima u opisu broj mobitela na koji sam joj poslala sms da sam uplatila ali ne odgovara. Šta će sada biti s novcima koje sam uplatila?
2023 11 13
> TrustapQueries: > > Darija1983: > > Ako prodavač ne pošalje paket to znači da povrat novca dobijem? > Hvala na upitu i u pravu ste, dobivate povrat novca. nadam se da će tako biti i kod mene s obzirom da sam uplatila prije nego sam svidjela zadnji login prije 1,5 godinu
2023 11 13
> AIzabela: > Uplatila sam ovom novinom jedan ruksak koji dugo dugo pratim. Međutim tek nakon uplate sam vidjela da se korisnica zadnji puta logirala prije godinu i pola. Ima u opisu broj mobitela na koji sam joj poslala sms da sam uplatila ali ne odgovara. Šta će sada biti s novcima koje sam uplatila? Prvo želim osigurati da će tvoja sredstva biti sigurna ako dovršiš plaćanje i neće biti puštena dok ne primiš proizvod. Kontaktirali smo te privatno kako bismo raspravili pojedinosti tvoje transakcije, molim te provjeri svoj inbox.
2023 11 13
A joj, muke ti ježeve..
2023 11 13
Ovaj gugl trenslejt baš ulijeva povjerenje :')
2023 11 13
> Vikili: > A joj, muke ti ježeve.. Baš 😆
2023 11 13
> meowzz: > Ovaj gugl trenslejt baš ulijeva povjerenje :') Ma nee....uopće 😂 I kaže provjeri svoj inbox...Pa da mi se javi u inbox mislila bi da su oni prevaranti što traže dopisivanje preko maila. 🤭
2023 11 13
> Vikili: > A joj, muke ti ježeve.. Ahahahhahhahahah! :')
2023 11 13
> TrustapQueries: > > AIzabela: > > Uplatila sam ovom novinom jedan ruksak koji dugo dugo pratim. Međutim tek nakon uplate sam vidjela da se korisnica zadnji puta logirala prije godinu i pola. Ima u opisu broj mobitela na koji sam joj poslala sms da sam uplatila ali ne odgovara. Šta će sada biti s novcima koje sam uplatila? > Prvo želim osigurati da će tvoja sredstva biti sigurna ako dovršiš plaćanje i neće biti puštena dok ne primiš proizvod. Kontaktirali smo te privatno kako bismo raspravili pojedinosti tvoje transakcije, molim te provjeri svoj inbox. kakovo dovršavanje plačanja? Novac mi je skinut sa računa!!!!
2023 11 13
1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18