Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Pakiranje pošiljki!!

Zanima me kako pakirate svoje pošiljke tj. gdje nabavljate najpovoljnije koverte, kutije i ostalo..
prije 20 dana, 22:07
Koverte svih vrsta kupujem u knjižari jer povoljnija cijena dosta u odnosu na Poštu a ovo ostalo uvijek se ima lijepih kutija od kupovine i vrećica te se zalijepi sa trakom koju isto kupujem u knjižari povoljno . Ne stavljam mašnice , jer takve pakete što sam dobila sa mašnicama, a unutra razočarenje, tako da je meni bitno da je uredno i čisto i dobro upakirano a bitno mi je što je unutra. Dosta novih stvari u njegovom orginalnom pakovanju i eto to je to., ništa specijalno, samo zaštita je jako bitna bar meni. Naočale, satovi i slično sve dobro zaštitim jer ti se paketi prebacuju kao kamenje. :)
prije 19 dana, 09:01
Pozdrav Ima već tema o tome. Sačuvam kuverte i kutije koje dobijem, a uvijek ima viška i u trgovinama. Tisak kutiju preokrenem naopačke i šaljem u njoj.
prije 17 dana, 09:52
Kuverte kupujem u tediju, kutije od tiska, plasticne vrecice za povrat od aboutyou, answear... uglavnom sve što se da iskoristiti :)
prije 17 dana, 13:23
A ljepljive trake, gdje su Vam najpovoljnije? ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/6cbde3261e036b668fdb1cd8cee15450.jpg) Knjižara u blizini skupa kao apoteka!
prije 17 dana, 15:42
Kod nas knjižara je privatna i dosta jeftina, ali povoljno trake za ljepljenje imate i u Ofertisimi. pa vifite tamo.
prije 17 dana, 15:54
Ja sam uvijek za recikliranje.
prije 17 dana, 16:42
> maremarenda: > Kod nas knjižara je privatna i dosta jeftina, ali povoljno trake za ljepljenje imate i u Ofertisimi. pa vifite tamo. Nemam Offertisimu, ali imam Happy Home. Dosta stvari od Offertisime sam primijetila tamo.
prije 17 dana, 17:41
> Vikili: > Ja sam uvijek za recikliranje. Daaa! Čuda se može nakrcati u kutiju od pelena, jao što sam se ja paketa takvih naslala dok mi je sin bio još beba. A i oko većih trgovina uvijek praznih kartona, samo spljošteni, pa sam znala pokupiti one od banana (ili zatražim direktno u dućanu, ako nemaju razbacane okolo), jake su, imaju poklopac, obljepiš ih i čvrste, odlične za teže stvari, aparate i slično! ... Imam i par dućana sa obućom u blizini, što oni kutijica na dnevnoj bazi pobacaju... Hoćeš preklopne, hoćeš sa poklopcem hehe ... Pa gore @iskrica83 što je spomenula, okrene se Tisak kutija, pa se šalje i tako. ... Zašto kupovati kuverte sa mjehurićima? Strpaš u najobičniji katalog i pošalješ normalnom kuvertom! Ako će paket u dostavi biti presavijen, pa stvari neće ni ti mjehurići spasiti! ... Evo baš razmišljam da pošaljem šoljice za kavu u jednoj mojoj torbi koja je čvrsta, ali se krenula guliti okolo (takvu je ne bih nikome ni poklonila), čisto da se ne porazbijaju, iznutra je podstava, natrpam stranice od kataloga oko njih, strpam sve skupa u vreću za smeće, obljepim i zdravo!
prije 17 dana, 18:09
... Evo ja, znam donijeti sa posla kartonskih kutija (radim kao slagar), samo spljoštim i strpam u auto i donesem doma. Ništa im ne fali, novi proizvodi unutra bili, ni kvarljivo, ni smrdljivo. * Inače stare kutije razrežemo skalpelom na sitnije komade i onda trpamo u stroj koji izbuši rupe, kao linije budu i onda prilikom pakiranja takav obrađeni karton se lako gužva, čupa i trpa oko proizvoda da se kutija napuni do vrha, da masa gornjih ne izobliči onu na dnu kada se slože na drvenu paletu. Inače bi se proizvodi uništili, ovako se dodatno zaštite (stavljaju se i zračni jastuci, tzv. "sise" i puc puc folija, za tekućicne). Natrpa se uz proizvode i kataloga, brošura, vrećica, svega, riješimo se promo materijala, a usput se stari karton tako reciklira, a paketi dođu klijentima ne deformirani. --> ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/92dfaee5b66bad443c1c7174e1ea2c29.jpg) ... Iskreno, paketi koje šaljem sa poštom mi ne liče na išta, ali dođe sve neoštečeno! Žao mi bacati novac na ambalažu, kad već moram ljepilo kupovati (a na njemu ne štedim!)...
prije 17 dana, 18:09
Samo treba mašte. I obična koverta se da preokrenuti, i ona sa mjehurićima je ponovo upotrebljiva, samo zalijepite gore papir. :D
prije 15 dana, 13:31
Evo našla u KiK-u te trake za 1€, zasad najpovoljnija opcija. 🥳
prije 15 dana, 18:28
Narucujem dosta online i cuvam sve sto dodje u super stanju pa koristim tu ambalazu za slanje paketa, od kutija do zracnih jastuka. Sve tako izgleda vrlo uredno i onakvo kakvo bih i sama voljela dobiti.
prije 15 dana, 19:59
Vidjela sam slucajno kako oni prebacuju te pakete, zato ambalaža tj pakovanje je jako bitno, dobra zaštita iznad svega a po meni ide u sve što je uredno i dobro zaštiti. Bacao čovjek u kombi pakete kao lopte u koš. Ima mladih cura kao jedna koja je meni poslala u zamjeni nakit koji sam na Tisku preuzela s tim da je bilo samo ubačeno u kutiju od Tiska visjela narukvica pola vani, tako se ne šalje. Zato nek je cista nanobicnija zalijepljena vrecica bice dobro. Nikako predmet ubaciti bez pakiranja .
prije 14 dana, 04:36
> maremarenda: > Vidjela sam slucajno kako oni prebacuju te pakete, zato ambalaža tj pakovanje je jako bitno, dobra zaštita iznad svega a po meni ide u sve što je uredno i dobro zaštiti. > Bacao čovjek u kombi pakete kao lopte u koš. > Ima mladih cura kao jedna koja je meni poslala u zamjeni nakit koji sam na Tisku preuzela s tim da je bilo samo ubačeno u kutiju od Tiska visjela narukvica pola vani, tako se ne šalje. > Zato nek je cista nanobicnija zalijepljena vrecica bice dobro. > Nikako predmet ubaciti bez pakiranja . Uzas, makar artikal koji se salje se dodatno zapakira/omota u vrecicu ili u neku zastitu pa onda ide u kutiju od Tiska, ja sam mislila da makar to svi rade ali ocito ima onih koje nije briga za nista
prije 14 dana, 08:00