Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

TEA KRALJEVIĆ iz Splita, prevarantica

> Nitospitos: > Klasika, uvjek napad. Toliko predvidljivo, a i dalje me rezignira :(
2024 11 11
Ma, kako ne, baš čovjeka zdeprimira takav odnos, koma... Ovo ti je po mom sjećanju treća krasna suradnja, onaj baloner, pa neki dan nešto, pa sad ovo... Nije baš lako to sve preboljeti... 🙄
2024 11 11
> Nitospitos: > Ma, kako ne, baš čovjeka zdeprimira takav odnos, koma... Ovo ti je po mom sjećanju treća krasna suradnja, onaj baloner, pa neki dan nešto, pa sad ovo... Nije baš lako to sve preboljeti... 🙄 Istina. A šta ćeš, u puno suradnji moraš nekada naletjeti i na takve egzemplare...
2024 11 11
Samo sam pretpostavila da je problem možda povezan i da vjv ima žena s istim problemom na starnici( a ima...) 😉 Može se zajedničkim razgovorom doc do rjesenja . Ne kradem vašu temu ne sekirajte se.
2024 11 11
> ber. narda: > Samo sam pretpostavila da je problem možda povezan i da vjv ima žena s istim problemom na starnici( a ima...) > 😉 > Može se zajedničkim razgovorom doc do rjesenja . > Ne kradem vašu temu ne sekirajte se. Ma ne sekiram se oko te moguće krađe , nego one koju je počinila Tea Kraljević :) . A sekiram se i zbog toga što se ni krive ni dužne moramo baviti tehničkim problemima stranice i prevarama istovremeno, sve se izmiješa i na kraju ništa ne riješi. Sekira me i totalni nedostatak volje da se takve stvari mudro riješe . ,:( Ne zamjerite ako sam zvučala osorno, hoće to od frustracije.
2024 11 12
Zakon velikih brojeva😃
2024 11 12
1 2