Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Pozitivne promjene na krpicama

> sanjaurban: > Žene, kako radimo te liste da bismo razvrstale artikle u kategorije? Ja kad dođem na "Kreiraj novu listu" niš se ne može kliknut, ima "pohrani" i ništa se ne događa. Kad odem na artikl u ormar kliknem "dodaj u katalog" ali kako nema liste ne može se povezat?? Sigurno nešto krivo radim ili nisam napravila neku predradnju, a to se može, samo mene treba prosvijetlit!!! Hvala!!!! Probajte kliknut na prazan prostor između "Kreiraj novu listu" i "Pohrani", otvori se novo polje i na to upišite naziv mape i spremite :")
2025 02 14
> Probajte kliknut na prazan prostor između "Kreiraj novu listu" i "Pohrani", > otvori se novo polje i na to upišite naziv mape i spremite :") To sam i radila, ali nema nikakvog efekta, tj ne složi se lista.
2025 02 14
> Dana23: > > Probajte kliknut na prazan prostor između "Kreiraj novu listu" i "Pohrani", > > otvori se novo polje i na to upišite naziv mape i spremite :") > To sam i radila, ali nema nikakvog efekta, tj ne složi se lista. Meni bez problema na taj način doda novu listu, ali ja sam već imala neke liste od prije koje neko vrijeme nisam koristila i sad su se reaktivirale, pa na znam jeli funkcionira na kreiranju potpuno novih lista.
2025 02 14
Hvala! To je to, funkcionira! :") Treba kliknuti na prazno polje, unijeti naziv liste i spremiti ga. Kasnije se samo artikli dodaju na unaprijed kreirane liste!
2025 02 14
Meni proradilo.
2025 02 14
Yupiiii, hvala, treba bit pametan pa kliknut u prazno!!!!!! Malo taj okvir onda treba doradu da svi kuže odmah što trebaju.......jer prema logici stvari u sličnim situacijama- nikad ne klikaš u prazno....Fala cure!!!!
2025 02 14
> vedranapv: > > sanjaurban: > > Žene, kako radimo te liste da bismo razvrstale artikle u kategorije? Ja kad dođem na "Kreiraj novu listu" niš se ne može kliknut, ima "pohrani" i ništa se ne događa. Kad odem na artikl u ormar kliknem "dodaj u katalog" ali kako nema liste ne može se povezat?? Sigurno nešto krivo radim ili nisam napravila neku predradnju, a to se može, samo mene treba prosvijetlit!!! Hvala!!!! > Probajte kliknut na prazan prostor između "Kreiraj novu listu" i "Pohrani", > otvori se novo polje i na to upišite naziv mape i spremite :") Ljubim vas, to je to!!!!!!!!! Thanks!!!!!
2025 02 14
> sanjaurban: > > vedranapv: > > > sanjaurban: > > > Žene, kako radimo te liste da bismo razvrstale artikle u kategorije? Ja kad dođem na "Kreiraj novu listu" niš se ne može kliknut, ima "pohrani" i ništa se ne događa. Kad odem na artikl u ormar kliknem "dodaj u katalog" ali kako nema liste ne može se povezat?? Sigurno nešto krivo radim ili nisam napravila neku predradnju, a to se može, samo mene treba prosvijetlit!!! Hvala!!!! > > Probajte kliknut na prazan prostor između "Kreiraj novu listu" i "Pohrani", > > otvori se novo polje i na to upišite naziv mape i spremite :") > Ljubim vas, to je to!!!!!!!!! Thanks!!!!! Nema na čemu, najbolja sam u lupanju u prazno :))))
2025 02 15
🤣🤣🤣
2025 02 15
❤️ Prijavila sam nevidljivo polje!
2025 02 15
> NadaMihaljevic: > > Nitospitos: > > I još smo dobile vip članstvo > Da, to mi je baš ugodno iznenađenje! Napokon su se sjetili nagraditi vjernost najžilavijih korisnica :) Daaa
2025 02 15
> malllaaaa: > > NadaMihaljevic: > > > Nitospitos: > > > I još smo dobile vip članstvo > > Da, to mi je baš ugodno iznenađenje! Napokon su se sjetili nagraditi vjernost najžilavijih korisnica :) > Daaa ...zahvaljujući pokretačici ove teme koja je odabrala pohvaliti ono što je dobro, umjesto prigovarati.
2025 02 15
Kad stvari krenu loše nemoj krenuti za njima!
2025 02 16
Eeee, kad se krenulo grintati ja sam hvalila i hvalila, niko me nije doživljavao🤣🤣🤣
2025 02 16
> Nitospitos: > Eeee, kad se krenulo grintati ja sam hvalila i hvalila, niko me nije doživljavao🤣🤣🤣 Možda je bio aktulan kolektivni PMS?! 🤭
2025 02 16