Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Pozitivne promjene na krpicama

Javila bi se samo nitospitos da je tad bila nagradnjača, a bilo bi sto postova o nemoralnoj praksi kupovine mišljenja i da zašto ide nagradna kad se ne vidi od reklama. 😇 Želite li možda više poklona kroz godinu?
2025 02 16
> Admin2nd: > Javila bi se samo nitospitos da je tad bila nagradnjača, a bilo bi sto postova o nemoralnoj praksi kupovine mišljenja i da zašto ide nagradna kad se ne vidi od reklama. o:) > Želite li možda više poklona kroz godinu? To bi bilo super, da bacate nenadane mamce bilo bi više aktivnijih članova.
2025 02 16
Bilo bi fora da se "Liste", odnosno listama može mijenjati raspored, da neka mapa bude prije, a napravljena je na kraju, tipa kako se fotografijama može mijenjati raspored kada se dodaje novi artikl... Isto tako bi bilo dobro da se i stvari u tim listama/ladicama mogu presložiti po želji, a ne da izgleda sve nabacano. Npr. ja sam iskombinirala kategorije npr. "Ruksaci & torbe / torbice", pa da naprimjer mogu pomaknuti ruksak na prvo mjesto, a novčanik na kraju ILI "Ženske kratke hlače & suknje", pa da mi prvo idu kratke hlače, pa prema kraju suknje, a ne šorc, suknja, suknja, šorc, šorc...
2025 02 16
DANA Aaaahahaaa! Neka, glavno da nas je još ostalo😘
2025 02 17
> Admin2nd: > Javila bi se samo nitospitos da je tad bila nagradnjača, a bilo bi sto postova o nemoralnoj praksi kupovine mišljenja i da zašto ide nagradna kad se ne vidi od reklama. 😇 > Želite li možda više poklona kroz godinu? Ma, netrebaju meni ni pokloni, samo nek je Krpica!🥰 Ali, kakvi su to uopće pokloni, ne kužim to?
2025 02 17
Ok, mamci. VIP je namijenjen promociji dućana u vip odjeljku na početnoj stranici te uređivanju dućana i praćenju statistika, a promocija artikla je trodnevni promo artikla pri vrhu odabrane kategorije. Svime se može upravljati iz postavki profila.
2025 02 17
Aha, okej! Nisam još proučavala, zauzeta šopingom kao i uvjek🤣🤣🤣
2025 02 17
Je,kaje cure,stale smo sa hvaljenjem?!🤣🤣🤣
2025 02 20
> Nitospitos: > Je,kaje cure,stale smo sa hvaljenjem?!🤣🤣🤣 Čekamo da ti svrstaš odjeću u ladice!
2025 02 20
> Nitospitos: > Je,kaje cure,stale smo sa hvaljenjem?!🤣🤣🤣 Šopingirala sam. Čekam da sad krene i kod mene. U ladice još nisam ni ja svrstala...
2025 02 20
Pa,nemam kaj svrstavat,nemam tak puno stvari.
2025 02 20
> Nitospitos: > Pa,nemam kaj svrstavat,nemam tak puno stvari. onda budi nesvrstana!
2025 02 25
Što vam je najbolje na MK??? Meni kad uočim nešto preodlično i onda pogledam oglas, a ono dječja veličina. Super mi je i kad netko napiše da ima veliku gužvu u ormaru, zauzima mu mjesto, seli se, reko, idem ja sad nešto kupiti, a u ormaru 8 stvari. Najbolje od svega je što vam na primopredaju može doći osoba koju od ranije poznajete!!
2025 02 25
Meni je naj sto nađem sve kaj mi padne na pamet,a i ono kaj mi ne padne na pamet. sviđa mi se kaj ima profila sa skroz netrendy ormarima,sa klasikom ili otkačenijim stvarima. i naravno,najdraže su mi poštene cure koje ne zaborave da su nešto novo ipak nosile... Da,djecje trapke🤣🤣🤣preslatke
2025 02 25
Kad nekaj trebam, ovo je prvo mjesto gdje pogledam kaj ima, jer obožavam recikliranje. A forum mi je top jer volim čuti tuđa iskustva, ideje i razmišljanja.
2025 02 25