Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Pozitivne promjene na krpicama

> sanjaurban: > > trouhgmyeyes: > > gdje je samnom onda zapelo ne mogu prstom maknuti peko stranice od reklama, oglase moram 55x postavljati, na pola toga sto kliknem mi ne regira uopce :( > Vi nešto krivo radite. Ima ona vaša nova tema Pokusavam staviti sliku da vidite kak mi izgleda sve.. Hvatam prstom izmedu reklama di mogu pisat.. A nijedna aplikacija od onih mi ne radi.. Nis ne valja ovaj xiaomi
2025 02 11
> trouhgmyeyes: > gdje je samnom onda zapelo ne mogu prstom maknuti peko stranice od reklama, oglase moram 55x postavljati, na pola toga sto kliknem mi ne regira uopce :( E ovo i mene muči, ne reagira kad kliknem na neke stvari, ali reklame više nisu preko cijele stranice, ponekad izbaci pop up koji zgasim, i to je to...možda nije isto svim korisnicima?
2025 02 12
ok, moguće da su na mobu problemi, ali kad imamo veliki ekran na laptopu zašto bih bila na mobu? To je isto kad vam netko nudi kuću od 120 kvadrata, a vi kažete ne bih, hvala, ja ću radije u 20 kvadrata se stiskat. Bez appa stvari štekaju. Moraju biti napravljene da funkcioniraju okomito i vodoravno a to nije lako izvedivo.
2025 02 12
Ja sam prek moba i sve normalno.
2025 02 12
Malo pozitive curke 🥰
2025 02 12
I ja želim pohvaliti da je Krpice u posljednje vrijeme ugodnije koristiti. Slike se lakše stavljaju, spam poruke ne dolaze, trustap je maknut i vidim da je kod postavljanja artikla tamnija kvačica. Ono što vjerujem da bi još više podiglo stranicu i prodaju je da uspostavite suradnju s BoxNow, iako i bez toga S paket u BoxNow aplikaciji košta euro. Meni je vrlo poticajno dati besplatnu poštarinu ili kupovati od drugih prodavačica koje također koriste BoxNow jer poštarina ne ,,pojede" cijenu artikla.
2025 02 12
I još smo dobile vip članstvo
2025 02 12
Dobre vijesti, reklame su danas stvarno značajno smanjene :) drago mi je da je to prepoznato kao bitno.
2025 02 12
Oglasi se postavljaju bez problema, privitak u razgovoru radi. Preko mob sam na stranici i lijepo da se zalozilo po tim pitanjima. Samo naprijed 💪👍🌹
2025 02 12
> Nitospitos: > I još smo dobile vip članstvo Da, to mi je baš ugodno iznenađenje! Napokon su se sjetili nagraditi vjernost najžilavijih korisnica :)
2025 02 13
Pozitivno je to sto nema vise tema o prevarama,valjda zene nisu vise toliko glupe i naivne,onaj nesretni trustup je napokon ukinut,a reklame se rijese sa ad blokerom,preprodavace treba rijesiti,neki godinama neometano preprodaju,nekolicini je ovo ostala stranica za zamjene,kupnju ili prodaju,a velikoj vecini samo profit Odavno nema veselih tema kao prije,samo kukanje
2025 02 13
Nema više linkova na koje se može lako kliknuti pa korisnice ne nasjedaju. Uveli smo provjeru novih profila i na taj način filtriramo spam. Prevaranti su malo posustali jer vide da im novi profili ne prolaze, ali svako toliko se pojavi stari hakirani profil koji ima nešto pozitivnih i nije aktivan. Profili su hakirani tako da im je provaljeno u email adrese pa bi trebalo ponekad promijeniti lozinke i emailu i krpičarskom profilu.
2025 02 13
Žene, kako radimo te liste da bismo razvrstale artikle u kategorije? Ja kad dođem na "Kreiraj novu listu" niš se ne može kliknut, ima "pohrani" i ništa se ne događa. Kad odem na artikl u ormar kliknem "dodaj u katalog" ali kako nema liste ne može se povezat?? Sigurno nešto krivo radim ili nisam napravila neku predradnju, a to se može, samo mene treba prosvijetlit!!! Hvala!!!!
2025 02 13
Ni ja ne mogu kreirati listu ni razvrstati (ili ne znam kako to funkcionira) >:( Također trebam prosvjetljenje o:)
2025 02 14
> NadaMihaljevic: > Ni ja ne mogu kreirati listu ni razvrstati (ili ne znam kako to funkcionira) >:( > Također trebam prosvjetljenje o:) Nadamo se da će se pojaviti prosvjetljivač!
2025 02 14