Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Pozitivne promjene na krpicama

E,sad cu ja vama ispricat koliko ja volim krpice. znaci,kupujem topiće i pošaljem par upita istovremeno jer ne dobivam baš uvjek odgovore. I sad kak sam se istrošila,jednu curku pitam za zamjenu,ona bi artikl koji je u ducanu kostao 80 eura za njen koji je kostao 40,ja velim da mi je to malo skupo i ponudim joj malo jeftiniju kozmetiku ili da cu top kupiti. ona se ne javlja,ja nađem druga dva topića i za dva dana ona meni ŝalje svoj iban. Ja joj velim da sam u međuvremenu našla nešto da ju nisam tražila iban i da bih bila zahvalna ako mogu odustat od suradnje,pošto znam da su cure osjetljive na davanje ibana. Ona mrtvo hladno to odbija i pazite sad - ja pristajem na suradnju 1. zbog negativne koju cu sigurno dobit 2. zbog toga ako pobjesnim i ako uz mene izađe ono što blago rečeno nije primjereno biti ću blokirana. I tako sam ja kupila top. I kaj sad reći o meni, aj recite... izbjegavam konflikte jer se loše osjećam od tog,slabić sam... jos ak mi stigne novi top sa izlizanom etiketom🤣🤣🤣
2025 02 26
Kako misliš ona odbije da ti odustaneš od suradnje?? Mislim, tko me može prisilit da nešto kupim ako sam odlučila da ipak neću? Ona je sve, samo nije krpičarka. S njenim I-banom ne možeš ni g. obrisat. I kupuješ te topove kao da nemaš nijedan u ormaru. Ali....uvijek postoji ali.....gledaj to i iz drugog, pozitivnijeg kuta....sad ćeš imat topova da će ti svaki dan pol njih moći biti na pranju..
2025 02 26
🤣🤣🤣aj reci,opce se nisam snašla, nisam očekivala takvu rospijetinu . Imam par novih topova,ne baš puno, prestala sam nosit grudnjake,netrebaju mi. Al,nije u tom poanta,nego moja reakcija, tj nereakcija,ja se bojim krpičarke???
2025 02 26
Nisi krpičarke već reakcija ostalih krpičarki na tvoju moguću negativnu. Imaš cijeli razgovor? Jesi li igdje napisala; "Kupujem, pošaljite IBAN:? Jer tako ja mogu svakoj u inbox poslati iban i zahtjevati kupnju ucjenjujući negativnom. Ne treba se nikoga bojati, pa mi bumo te zaštitile ovdje, a nju poslale u .....
2025 02 26
Da, to se lako riješi, naravno, ako dospije u javnost. A i adminka neopravdane negativne briše.
2025 02 27
Imam razgovor,mogu ga stavit,nisam trazila iban,ja isto ne dajem iban dok me netko ne trazi,a i kad me trazio,ja dala,kupac nestao,nisam radila dramu. Eto,malo sam nes zdrmana bila i nije mi trebao konflikt. Cura je mogla imat razumjevanja,to je to... Al,eto koliko ja volim krpice,stvarno nisam htjela popi... I riskirat blokadu,jer ja budem mirna do neke granice al onda se nemrem zaustavit,nisam htjela od nje cuti nesto sto ce u meni isprovocirat hulka
2025 02 27
Ja isto dugo mogu bit normalna, ali u jednom trenutku popi.....to je onaj kada kap prelije čašu. Tako da razumijem skroz. Ti sad štitiš još tu korisnicu, al mi sigurno možemo zaključit koja je......
2025 02 27
To je baš agresivno nametanje kupovine. Evo ja korespondenciju ne smatram suradnjom sve dok mi osoba ne javi da je uplatila. Do tad mi je legitimno da odustane od kupnje, iz bilo kojeg razloga.
2025 02 27
Riskirati blokadu zbog nekupnje? Ma ziher. Blokirale smo prevarante i korisnice koje često krše pravila, nije bilo blokada zbog svađanja u inboxu. Ako dođe do neugodnosti na forumu, ide blok s foruma. Nitko nije pod prisilom kupiti ako se nećka, isto kao što prodavači nisu obavezani prodati predmet prvoj osobi koja im se javila. Stvar je dogovora, a za odustajanje od suradnje nisu dozvoljene negativne nego eventualno neutralne. Korisnice isto često znaju naići na neopravdane negativne dok pregledavaju ponudu profila pa mi prijave i to se sve briše. Realne negativne ostaju, a ostale ne, pogotovo ako u njima nema opisa suradnje ili razloga za negativnu.
2025 02 27
Mislim,ja samo mogu zakljuciti da nisam normalna i bez vasih odgovora podrske,jednostavno sam se bojala svog bijesa ako nastavi.. a,znam da se ni vrijeđanje ovdje ne tolerira,umrla bih da me se blokira🤣🤣🤣
2025 02 27
> sanjaurban: > Ja isto dugo mogu bit normalna, ali u jednom trenutku popi.....to je onaj kada kap prelije čašu. Tako da razumijem skroz. Ti sad štitiš još tu korisnicu, al mi sigurno možemo zaključit koja je...... Sve kuzis,ne ne stitim ju,jer nije ni doslo do prijetnji,da je,sigurno bih objavila.
2025 02 27
Jel ide slika?
2025 02 27
Nejde...
2025 02 27
Čovječe, kad prorade te slike ja ću samo slike keljit!!!!!
2025 02 27
> malllaaaa: > Da, to se lako riješi, naravno, ako dospije u javnost. > A i adminka neopravdane negativne briše. Ček, imaš 150 stvari, skoro sve poklanjaš, a nitko se ne javlja.....a dajte žene, trebajte nešto!!!!!! I ti odlaziš odavde?????
2025 02 27
1 2 3 4 5