Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Obrisan artikl

Danas sam u prodaju stavila originalnu plastičnu šalicu za kavu Anine Bing (s poklopcem, istu takvu vec 2 godine nosim na posao). Artikl mi je obrisan. Inace, Krpice su vec godinu dana pune kopija Anine Bing i Loewe, to se ne briše iako sam vise puta slala adminu da su kopije. Ista cura prodaje AB majice po 22-23 E, a kostaju inace 120. Je li problem sto je salica, ako sam je izlistala u kategoriji Dom? I ona je prodaje na svojoj stranici, tamo sam je i kupila...
2025 02 24
Kategorija Dom ima dvije podkategorije- Tekstil i Dekor, a šalica nije ni jedno ni drugo, prema tome zaključak je da ju ne možete staviti u ormar.
2025 02 24
A kopije koje su preplavile Krpice, a za koje nigdje nije navedeno da su kopije mogu? Nije da je moja šalica/termosica jedina na Krpicama, gledala sam. Samo upišite "šalica"... I da, upravo je u ormaru. 🙂
2025 02 24
To su nikakvi argumenti. Morate biti 100 % sigurni da je nešto kopija pa to onda možete prijaviti. Dakle ne prijavljujete svoju sumnju već ozbiljnu djelatnost krimi miljea. To ako je Pero nešto što nije ok, ne moram ja. Niti trebam u Peru upirati prstom kao primjer, ako on ne valja. Moramo naučiti misliti i djelovati.
2025 02 24
Što se tiče "nikakvih argumenata", možda te iste izlistane artikle imam kući, originalne... Tu ću stati. Upit je bio namijenjen nekome od admina. Na Krpicama sam 13 godina, upoznata sam s pravilima, ali zanima me dosljednost u provođenju istih.
2025 02 24
Ja sam malo manje. Je, ima svega, kao i svugdje oko nas. Ali uvijek se možemo potruditi izgraditi bolje mjesto..
2025 02 24
Mijenjali ste post. Dosljednost je ovdje nemoguće provoditi jer svake se minute dogodi poneki prijestup. Trebala bi vojska admina, a mora ih netko i platiti. Kako je to nemoguće, bolje je svojim primjerom ne činiti adminima još suvišnog posla.
2025 02 24
> Michellle: > Artikl mi je obrisan. > Inace, Krpice su vec godinu dana pune kopija Anine Bing i Loewe, to se ne briše iako sam vise puta slala adminu da su kopije. Ista cura prodaje AB majice po 22-23 E, a kostaju inace 120. Brišu ako vide pod nedavno dodanim, ali ima puno stvari koje su prosle (ili prolaze) ispod radara jer ne reagiraju na prijave kao Vinted. Npr zabranjeni su i dekanti parfema, pa svejedno kad upišete dekant prvih par stranica su sve oglasi od ovog mjeseca, a neki profili samo to i prodaju.
2025 02 24
Ma da??? Nisam to vidjela jer ne pretražujem. Jesu ti parfemi onda prilikom procesa došli u dodir sa zrakom??? Ček, kupiš velike boce, rastočiš u male i onda digneš malo cijenu????? Svašta tim ženama pada na pamet.....
2025 02 25
Mislim da se tu radi o tome da kad kupiš veliku bocu bilo kojeg dobrog parfema, moraš izdvojiti veću cifru love. E onda prodaješ dekante da si barem malo vratiš novce pa da te cijela boca "izađe" jeftinije. Samo što postoje pravila kako se zapravo dekantira i sve što je vezano za parfeme za prave parfemoljubce je cijela jedna znanost. E sad dala bih se kladiti da većina ovih curki samo našprica parfem u male staklene bočice koje kupe na raznim kineskim platformama i onda to nazivaju " dekantiranjem". Zato ja to nikad ne bih kupila. Meni je to svetogrđe. Radije ako nešto želim probati uzmem ostatak u boci...
2025 02 25
Da, ovo što kupite je došlo u dodir sa zrakom, original u bočici ne dođe. Evo npr. ako proda 60ml isplatila je parfem od 90ml, znaci ostaje joj 30ml parfema. mojekrpice .hr/items/zene/16358406/ysl-black-opium-le-parfum-10-ml
2025 02 25
Što se tiče brisanja artikala, mislim da se briše svima samo je stvar jesu li te oglase Admini vidjeli. Tako da bih rekla da ima dosljednosti ali jednostavno previše ženica pokuša zaobići pravila kako bi poboljšale prodaju i toga je jednostavno previše da bi se sve obrisalo. Milijun puta sam vidjela fakeove. Nejžešće mi je kad napišu "inspirirano" tim nekim brendom. Za parfeme najčešće stavljaju "jako dobra kopija" ali ne u naslovu već tek u tekstu oglasa. Da bi to Admin vidio morao bi čitati svaki oglas baš detaljno a to je neizvedivo. Na dalje, tagiranje je sasvim neka druga priča. Upišeš u tražilicu jedan brend a izbaci milijun stvari koje nemaju veze s traženim jer je ženama artikl i Varteks i Mango i Zara i Lisca. Vama su obrisali jer je jednostavno lakše uočiti da artikl nije pravilno dodijeljen u kategoriju nego sve ovo što sam nabrojala...
2025 02 25
Često brišem fejk annie bing pulovere prema prijavi, no ne tražim ih nakon što ih obrišem. Ima lijeka i za kopije, ali o tome više uskoro 😇 Svaki dan brišemo iz najnovijih, a povremeno pregledavamo i cijele kategorije. To ne radimo svaki dan. Brišemo artikle koji nemaju svoju kategoriju, koji imaju prvu sliku s neta, više tagiranih brendova, neoznačene lotove te kopije i ostale zakonom zabranjene stvari.
2025 02 25
Jedino se cure uvjek cude zasto su im obrisani artikli,bilo bi zgodno da ih se automatski obavjesti da su im s odredenim eazlogom obrisani. Znamo da su adminiji odusevljeni nasim prijedlozima🤣🤣🤣 A,za te dekante sam prvi put cula na krpicama i u soku sam od toga...
2025 02 25
Ja ne bih da admin ikoga išta obavještava. Pročitaš pravila i držiš se njih, zdrava logika ti kaže što je ok, ako ne znaš, dođeš na forum. To je sva filozofija. Usprkos zdravom razumu, maloprije su bile oglašene LV cipele na petu, izgledale su ko torbe! Evo, vidim, sad ih nema! 15 eura čak! Također i ja, guglala sam dekantiranje jer me previše podsjećalo na kantiranje polica! Koji je to sad vrag......
2025 02 25
1 2 3 4