Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Zašto stranica nije zasticena od prevara

Naravno da je život divan dar!
2025 03 12
Meni je ovdje u redu, na ovoj planeti. Priroda mi se sviđa i moja mala obitelj. Ne petljam previše uokolo, opekla sam se s ljudima dosta. Razočaraju me, pokažu svoje male slabosti, skloni su iskorištavanju, vaganju i osveti. Kad nađem dobru dušu čuvam je ko kapljicu vode u pustinji. Kod mene, kad svi idu niz rijeku, ja često idem uzvodno. Tako je zabavnije. Ove stvari za razbijanje glave su baš zabavne za razmišljanje. Ako ih tako doživimo, bit će nam lakše u životu. Stvari koje se događaju oko nas treba kritički promatrati. Evo sinoć se dogodila jedna prometna nesreća u Prečkom, smrtno je stradala pješakinja. Index objavljuje ženu u vreći na cesti? To se nije radilo, poštivala se žrtvina obitelj. Tako da- tonemo sve dublje, uništavamo svijet i lijepe stvari. Oni veliki požari u Americi, ak si pljunuo lovu, tvoja kuća se bolje štitila. Svaki dan milijun takvih primjera. Da, svijet je lijepo mjesto ali ga ljudi čine ružnim. Puni smo stereotipa i predrasuda. Svećenik govori o ženama lakog morala? (ak čitaš portale znaš o čemu se radi) A gdje su muškarci lakog morala??
2025 03 12
A,ne čitam.. nikad me to nije zainteresiralo. Ljudi vole gledati smrt,imam i o tome teoriju🤣🤣🤣 Ja se ne bojim ljudi i nemogu me razočarati. Već sam ti rekla da prestaneš čitati ono što ti se nudi,čitaj ono što želiš čitati . Svijet se čini gorim jer su nam senzacionalni naslovi na dlanu,a na nama je hoćemo se trovati time ili ne . Znam za svećenike i bez portala,frendica mi je vjeroučiteljica
2025 03 12
Mislin da ću u mirovini imat vremena za ozbiljnu literaturu. Do tada svaštarim i čitam na preskokce. Naravno da ću čitat što mi se nudi, pa kako ću znat da je Ivica Kostelić zamalo poginuo i bio 5 sati u moru? Iz njegove priče svašta se može naučit.....i da, moguće je da je u životu važnije bit spreman za goli život nego znat Fausta i ruske realiste.....
2025 03 12
Vidjela sam na telki,ah,da,sorry, za tebe je tv stvar prošlosti ...lažne informacije,zastarjela tehnologija,gledaju ga samo penzići,ti BIRAŠ što,kada i gdje...
2025 03 13
Daa, ali sadašnji penzići, ne ovi koji će u penziju za 10 godina....
2025 03 13
Zašto su izbrisane starije poruke od 2021?
2025 03 13
> iskrica83: > Zašto su izbrisane starije poruke od 2021? Stvarno, zadnja mi je iz 2021., nisam to ni primijetila...
2025 03 13
Možda se mogu naći u smeću?
2025 03 13
> iskrica83: > Zašto su izbrisane starije poruke od 2021? A koja je svha cuvanja poruka godinama,da pamtimo s kim smo surađivali ili sto,ja to sve obrisem nakon zavrsetka suradnje,sve poruke su u smecu,ne vidim svhu da ih cuvam I trebaju se brisati,kao i prastari oglasi koji nisu godinama aktivni,sve to zauzima mjesto bespotrebno
2025 03 13
> iskrica83: > Zašto su izbrisane starije poruke od 2021? Sistem briše stare podatke. Može biti i da su stare poruke ostale na starom serveru pa se ne prikazuju zbog toga.
2025 03 13
1 2 3 4 5