Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Zašto stranica nije zasticena od prevara

> sanjaurban: > > Dana23: > > Za moj pojam, to su psihopati i sociopati. Jedino opravdanje mi može biti da čovjek to radi ako nema za kruh. > Nije meni to opravdanje za krađu, nikad. Ima socijalna pomoć, ustanove, crkve, dobri ljudi, Crveni križ, susjedi, treba se samo javiti i tražiti, ima kuhanih obroka koji se mogu dobiti. Samo što oni koji nemaju za kruh nemaju ni internet ni računalo, a često ni krov nad glavom. Ako netko može stavljat lažne fotke i time se bavit, onda može i radit. Ima dovoljno posla i da se ne izlazi iz kuće. Ima posla, ali nema vrijednih radnika, do tu smo došli. Ma naravno, slažem se. U ovom slučaju sigurno se ne radi o gladi. Htjela sam reći da ako je povod za krađu glad, mogu razumjeti.
2025 03 10
Ljudi bez morala, suosjećanja,odgajani u tom duhu.. uopće pomisliti na krađu meni je šokantno
2025 03 10
> Dana23: > > sanjaurban: > > > Dana23: > > > Za moj pojam, to su psihopati i sociopati. Jedino opravdanje mi može biti da čovjek to radi ako nema za kruh. > > Nije meni to opravdanje za krađu, nikad. Ima socijalna pomoć, ustanove, crkve, dobri ljudi, Crveni križ, susjedi, treba se samo javiti i tražiti, ima kuhanih obroka koji se mogu dobiti. Samo što oni koji nemaju za kruh nemaju ni internet ni računalo, a često ni krov nad glavom. Ako netko može stavljat lažne fotke i time se bavit, onda može i radit. Ima dovoljno posla i da se ne izlazi iz kuće. Ima posla, ali nema vrijednih radnika, do tu smo došli. > Ma naravno, slažem se. U ovom slučaju sigurno se ne radi o gladi. Htjela sam reći da ako je povod za krađu glad, mogu razumjeti. Da, svakako, razumijem. Mislim da se gladan ponaša puno bolje...
2025 03 10
Zar mislite da ljudi po dućanima npr. kradu zbog gladi? Takvi su statistička greška. Ozbiljno. Najčešće su u pitanju alkoholna pića, šminka, parfemi, baterije, ako je hrana u pitanju onda konzerve tune ili peciva koja žvaču prilikom kupovine i "zaborave" platiti na kasu kad dođu ugl. sitnije stvari veće vrijednosti. A ovdje što se radi, to nije išta drugo do čisti bezobrazluk u stilu, koga ću danas namagarčit i prodat mu NIŠTA!
2025 03 10
> sanjaurban: > > Dana23: > > Za moj pojam, to su psihopati i sociopati. Jedino opravdanje mi može biti da čovjek to radi ako nema za kruh. > Nije meni to opravdanje za krađu, nikad. Ima socijalna pomoć, ustanove, crkve, dobri ljudi, Crveni križ, susjedi, treba se samo javiti i tražiti, ima kuhanih obroka koji se mogu dobiti. Samo što oni koji nemaju za kruh nemaju ni internet ni računalo, a često ni krov nad glavom. Ako netko može stavljat lažne fotke i time se bavit, onda može i radit. Ima dovoljno posla i da se ne izlazi iz kuće. Ima posla, ali nema vrijednih radnika, do tu smo došli. U potpunosti ss slazem, opravdanja za krađu nema! Ako je nekom potrebna pomoc ja cu mu prva pomoc s cim i kako mogu, al stvarno za ovo opravdanja nema! Ovo je bolest i cista pohlepa, kleptomanija i takve osobe to jednostavno moraju radit
2025 03 11
Ja sam viđala “dame “ u krznenim bundama sta kradu po ducanu, dvi su bile i troale pod bundu koja kosta vise nego moja kanta od auta, i sta vise rec
2025 03 11
A, e, bunde su super, ko će dirat ženu u bundi, a kao drugo, pod bundu puno stane i nikad ne znaš je li žena trudna. Šta su žene!? Kupim neki dan maslac za tijelo, izlazi iz proizvodnje, uzmem zadnja 2 komada. Dođem doma, otvorim poklopac, unutra zaštitna folija već otvorena. Dakle neka je pomirisala i vratila. Ili je kupila neotvaran. To je meni jadno, moram reć. Ne mislit na nekoga tko dolazi poslije tebe. U kakve sam wc-e ušla poslije žena, povraća mi se. Samo da je njima dobro, ostale tko šljivi. Ne budemo li uvažavali druge, propast ćemo. To nam kaže svijet oko nas, sve se urušava, sve vrijednosti koje su nam usadili roditelji.
2025 03 11
Neke ljude uzbuđuje krađa,a neki jednostavno nemaju osjećaj za druge, bitno im je da namire svoje potrebe. Sanja,svijet se urušava od kad je nastao,kod većine nikad nisu postojale te famozne vrijednosti. Jer ako si pošten onda si ranjiv. Trebaš pokazat snagu na sve moguće načine pa i čineći zlo.
2025 03 11
Ne znam kad je nastao svijet i kako. Eto nam nove teme, kaj mislite o tome????? Ali da, uvijek su bili bogati i siromašni, vladajući i potlačeni, kraljevi i sluge, radnici i neradnici, lažovi i poštenjaci. Ta lažna slika da mi to nemamo sve više blijedi. Demokracija, ajme, majko, nema većeg zla preobučenog u spasiteljicu nas kao nacije. Dajte, recite, otkad je taj svijet, kako se vrtimo toliko dugo????? Navodno ćemo živjeti dok Sunce postoji, kad Sunce otkaže i mi umiremo, nema života bez Sunca, a ono ima svoj vijek. ?????????? Ajde, Nitos, tebi je to sigurno jasno. Tko je osmislio naše bubrege, jetru, krvotok, spolne organe, kožu i nokte i zube?????????
2025 03 11
> Nitospitos: > Jer ako si pošten onda si ranjiv. Trebaš pokazat snagu na sve moguće načine pa i čineći zlo. Mislim da je to samo argument (meni glup) da se opravda laganje, varanje i krađa. Poštenje i snaga itekako mogu skupa. Samo što ljudi koji se drže moralnih načela u ovakvom svijetu su od strane 'prilagođenih' doživljavani kao čudaci. S time se nositi mogu samo snažni.
2025 03 11
Nemojte da opet krenem sa nagonima koji nas pokreću🤣🤣🤣
2025 03 11
> Nitospitos: > Nemojte da opet krenem sa nagonima koji nas pokreću🤣🤣🤣 Sad sam se zainteresirala... 🤔🧐
2025 03 11
Već sam drobila o tome u nekoj temi nedavno,mislim da je ona o poskupljenju poštarine🤣🤣🤣 Ma ko će to pratit... moje teorije o našim činjenjima-uvjek su u pitanju nastavak vrste i samoodržanje. A,urbanici odgovor,kada se opet rodi neki tesla ili Einstein,i izumi stroj za aktiviranje onog postotka mozga koji ne koristimo,znati ćemo odgovore na sva pitanja,al neće nam više biti od nekog značaja tako banalne stvari,otkuda smo,zašto smo. Bit ćemo u nekom drugom stanju svijesti ili čak svojstvu postojanja. Do tada uživajmo na ovom svijetu koji nas štiti od stravičnog ogromnog svemira i bavimo se trivijama na krpicama, međuljudskim kompliciranim odnosima.... 😄
2025 03 11
> Nitospitos: > Već sam drobila o tome u nekoj temi nedavno,mislim da je ona o poskupljenju poštarine🤣🤣🤣 Ma ko će to pratit... moje teorije o našim činjenjima-uvjek su u pitanju nastavak vrste i samoodržanje. > A,urbanici odgovor,kada se opet rodi neki tesla ili Einstein,i izumi stroj za aktiviranje onog postotka mozga koji ne koristimo,znati ćemo odgovore na sva pitanja,al neće nam više biti od nekog značaja tako banalne stvari,otkuda smo,zašto smo. Bit ćemo u nekom drugom stanju svijesti ili čak svojstvu postojanja. Do tada uživajmo na ovom svijetu koji nas štiti od stravičnog ogromnog svemira i bavimo se trivijama na krpicama, međuljudskim kompliciranim odnosima.... 😄 Uf, jesi ga zakomplicirala. Ljudi su bedasti i ne kuže da smo u raju, zamisli dobit život na dar. Mislim da se podjednako trebamo bavit i važnim i nevažnim stvarima, nevažne su odmor od važnih. Šta je s mladima koji ne žele nastavljat vrstu i je li s njima sve ok?
2025 03 11
Što je s onima koji se groze nestanka ljudske vrste kao da to znači smak svijeta,ili ideje da moramo nastaniti neku planetu i tamo doseliti adama i evu? Kakve su to sulude ideje?kaj će nestati kozmos bez nas?🤣🤣🤣
2025 03 12