Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Zašto stranica nije zasticena od prevara

Ne, nego su kupci mjesečno puno uplaćivali u trustap sef za artikle, a prodavači bi sve te uplate pustili do povrata. Bilo je i prihvaćenih uplata, ali u mnogo manjem broju od ovih odignoriranih. Kad bi prodavači uplatu odbili putem gumbića Odbij, tad novac ne bi stajao u sefu nego bi odmah bio vraćen i ne bi se brojao u transakcije. Prodavači bi uplatu samo ostavili u transakcijama što je sistemu nakon 24 sata bio signal da je uplata prihvaćena i onda bi se morao pokrenuti proces povrata koji bi trajao nekoliko dana jer prema pravilima prvo treba kontaktirati prodavača slaže li se s povratom, onda povrat izvršiti i pričekati onoliko dana koliko banka zadržava uplatu kod sebe. Totalna komplikacija za kupce. Ukratko, kupci su htjeli tu uslugu, a prodavači su ju stopirali.
2025 03 08
Loše je bilo to što je kupac mogao kupiti nešto bez da pošalje upit,barem mislim da je u tome problem.
2025 03 09
Meni cak ne zvuci lose ideja da svaki korisnik mora ostavit sve svoje podatke i to uz oib da se lakse moze doc do lopova, mislim da nebi onda bas svako bija tu
2025 03 09
> Nitospitos: > Loše je bilo to što je kupac mogao kupiti nešto bez da pošalje upit,barem mislim da je u tome problem. I ja sam tako shvatila. A ako sam dobro shvatila, trošak slanja je bio na prodavaču? To je jedino trebalo doraditi, jer bi onda trebale biti navedene dvije cijene.
2025 03 09
Bile su dvije cijene - cijena artikla i cijena artikla sa Zaštitom kupca, a uračunata je bila poštarina samo za slanje Poštom (ured ili paketomat). Gumbić Kupi je bio za instant sigurnu uplatu jer se htjela ponuditi kupnja bez razgovora.
2025 03 09
> Ane999: > Meni cak ne zvuci lose ideja da svaki korisnik mora ostavit sve svoje podatke i to uz oib da se lakse moze doc do lopova, mislim da nebi onda bas svako bija tu Na taj se način registriralo za Zaštitu kupca, a TR ikona je označavala i to da je prodavač potvrdio svoj identitet osobnim dokumentom i bankovnim izvatkom.
2025 03 09
> I ja sam tako shvatila. > A ako sam dobro shvatila, trošak slanja je bio na prodavaču? To je jedino trebalo doraditi, jer bi onda trebale biti navedene dvije cijene. Da,ili kupiš nešto,a članica nije aktivna,ili je to već prodala ili rezervirala,ili ne želi prodati. Mi smo više za ljudsku komunikaciju,ne za robotsku,tako je to na krpicama,😃
2025 03 09
Plakanje nad prolivenim mlijekom... Vidjela jesam istaknute 2 cijene i jasan mi je taj dio. No valjda sam krivo shvatila da kupac plaća samo cijenu artikla sa Zaštitom kupca, dakle, bez poštarine. Nisam ništa kupila tim putem ovdje, nego samo na Vintedu, pa ne znam. A ništa, samo pamet u glavu i provjeriti više puta je li sve legitimno. A i tad se može dogoditi da vas netko prevari. Evo, moj muž jučer nasjeo, uživo. Ja sam mu odmah kad je došao doma podastrla dokaze o tome (naučila na krpama, tnx žene!).
2025 03 09
Ne znam, kad se pojavio TR stvarno nisam kužila, cinilo se komplicirano i vidila puste pobune pa stavila da ni ja to ne koristim🤷‍♀️di svi tu i mali mujo A dugo nisam bila ovde, prakticki od kad se stranica promjenila, bilo je dosta problema s ucitavanjem, pustim oglasima sta me izluđivalo… Vratim se i prvo pa musko, platim kaznu svojom naivnošču🙄 Ugl cure, žene budite jako oprezne da vam se ne dogodi kao meni i ostalima.. Sritno😉
2025 03 09
> Ane999: > Ne znam, kad se pojavio TR stvarno nisam kužila, cinilo se komplicirano i vidila puste pobune pa stavila da ni ja to ne koristim🤷‍♀️di svi tu i mali mujo > A dugo nisam bila ovde, prakticki od kad se stranica promjenila, bilo je dosta problema s ucitavanjem, pustim oglasima sta me izluđivalo… > Vratim se i prvo pa musko, platim kaznu svojom naivnošču🙄 > Ugl cure, žene budite jako oprezne da vam se ne dogodi kao meni i ostalima.. > Sritno😉 Nema smisla soliti pamet, tak da to i neću raditi, nego se samo nadam da Vam je ovo prvo i zadnje takvo iskustvo, a svima podsjetnik da budemo na oprezu. 🤞
2025 03 09
Meni je trast ap bio bedast jer sam uvijek prije kupnje provjerila ocjene. Najskuplji artikl koji sam ovdje kupila je bio 200 eura, i tada sam još dodatno prije kupnje kontaktirala curke koje su već kupile od nje i saznala tocno o kome se radi. A u prodaji moje ocjene su sigurnost kupcu plus i ovdje u Puli gdje sad živim curke mogu doći do mene. Dok sam bila u Zagrebu curke su mi stalno dolazile tako da je to više bilo druženje 🤣 tako sam upoznala i sklopila i par prijateljstva. Razumijem da si ljuta zbog prijevare no mislim da si u biti ljuta na sebe. Po ocjenama vidim da nisi početnik na krpicama, a ovo je šablonska prevara. Šteta je ostaviti krpice radi ovoga. Plus vinted poslje 30 prodaje šalje dopis poreznoj, a nedavno smo imali temu kako to može završiti. Zato ne briši profil i pusti da ti se sve slegne. Većina curki ovdje je super 🥰
2025 03 09
Oprostite što malo skrećem s teme, ali mene stvarno zanima što se događa u životu osobe koja vara ljude za 55 eura. Osoba koja radi za minimalac to zaradi za jedan i pol radni dan. Jesu li ti ljudi nezaposleni i žive od sitnih prevara? Ili potpuno besposleni, pa je ukraden novac samo bonus?
2025 03 10
Što se mene tiče, niste nimalo skrenuli s teme. Da, možda su bogatije od nas, ali im treba više, bolje i skuplje. Ima citat koji kaže: "Samo nezadovoljna žena ima potrebu za raskošima, zadovoljna može spavati i na podu."
2025 03 10
Za moj pojam, to su psihopati i sociopati. Jedino opravdanje mi može biti da čovjek to radi ako nema za kruh.
2025 03 10
> Dana23: > Za moj pojam, to su psihopati i sociopati. Jedino opravdanje mi može biti da čovjek to radi ako nema za kruh. Nije meni to opravdanje za krađu, nikad. Ima socijalna pomoć, ustanove, crkve, dobri ljudi, Crveni križ, susjedi, treba se samo javiti i tražiti, ima kuhanih obroka koji se mogu dobiti. Samo što oni koji nemaju za kruh nemaju ni internet ni računalo, a često ni krov nad glavom. Ako netko može stavljat lažne fotke i time se bavit, onda može i radit. Ima dovoljno posla i da se ne izlazi iz kuće. Ima posla, ali nema vrijednih radnika, do tu smo došli.
2025 03 10