Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

VIP darivanje - Uskrs

Bok svima, I ovaj mjesec dijelimo VIP usluge svima koji se prijave. Napišite nam koju o svojim najdražim kolačima. Darivanje traje do petka :)
prije 29 dana, 14:59
Moj kolač je mađarica :)
prije 29 dana, 15:13
Obožavam makovnjaču i orehnjaču, mljac :D
prije 29 dana, 15:14
Ako se mora odluciti samo za jedan kolac,onda ledeni vjetar
prije 29 dana, 15:18
Moji najdraži kolači: Raffaelo šnite, bijela pita, 🙂
prije 29 dana, 16:17
Tiramisu, mađarica, boem kocke, čupavci .... 🙈😄
prije 29 dana, 16:21
S obzirom da je neograničen broj VIP- darova, evo i mene (navukla sam se, moram priznati). 😁 Prije bih dala sve za mađaricu (imam super recept i kupim najbolje namirnice pa je uvijek savršena i s ponosom na poslu počastim kolege), ali ovaj Uskrs ćemo se zasladiti međimurskom gibanicom koja mi je prije mjesec dana prvi put uspjela savršeno, a tajna je...samo pratiti gramaže u receptu od početka do kraja. 🤓Vrijedi i za kore (mama mi je 'Izbosne', a oni vučeno tijesto rade drugačije, pa nisam imala od koga naučiti). Obožavam tradicionalno! 😋
prije 29 dana, 16:34
Čokoladna torta s višnjama i torta della Nonna s limunom i bademima😋🥰
prije 29 dana, 17:13
Najbolje su mi kroštule ili salenjaci
prije 29 dana, 17:14
Ajme,salenjaci,nešto najfinije na svijetu, inače najdraža torta beze od badema, sa čokoladnom kremom,jagodama i šlagom,ili bilo kaj,samo da je čokolada... I kolač od maka s jabukama,premazom od pekmeza I čoko preljevom. I još razne varijante tiramisua,od savoiardi keksa,kavom,skatkim vrhnjem,malinama,čokoladom... A i kolači bez brašna,tj sa mljevenim bademima ili lješnjacina,tonom čokolade, vrhnjem... ali meni je svaki dan uskrs😃
prije 29 dana, 17:48
Zapravo najviše volim one starinske, bez puno šlaga i modernih nekuhanih krema, a sa puno lješnjaka i oraha u biskvitima i kuhane kreme od žumanjaka. A za blagdane uvijek klasika - čokoladna salama, kokos i vanil kiflice, londoneri, šubarice, prhke košarice za orasima, rafaelo kocke i torta, medenjaci, orehnjača i makovnjača za svaki Uskrs i blagoslov...😋🤎
prije 29 dana, 17:59
U zadnje vrijeme obožavam ledeni vjetar s puno različitog voća. Volim i tortu od lješnjaka. Ma volim sve. Još kad netko drugi napravi, a ja samo degustiram, milina... 😁😁😁
prije 29 dana, 18:55
Punč bomba iz lokalne pekare, tako je velika slastica da se od 1 komada mogu zasladiti.
prije 29 dana, 19:02
Najdraža mađarica. ☺️ Naranča čokolada kuglof - sama ga radim, nema tko ne traži recept. Mačje oči - kolač mog djetinjstva. I danas ga rado biram sa tanjura među mnogim vrstama. Šampitu maminu sam najviše voljela - zadnju mi je napravila prošle godine kad smo suprug i ja došli je razveseliti viješću da će postati baka. Nije znala ali je rekla da je osjećala. Preminula je 10 dana iza tog, iznenada. Mislim da taj kolač više nikad neću nigdje jesti a niti napraviti. Bio je i njen najdraži. Čuvajte svoje mame. ❤️‍🩹
prije 29 dana, 19:24
Ne mogu se odlučiti Ferrero torta, Splitska torta ili Ledeni vjetar u domaćoj radinosti, nikako ovi iz dućana :")
prije 28 dana, 20:37
1 2 3 4