Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Zašto nema više oznake 'odlično'?

Točno misliš...jer "vrlo dobar" predmet može imati manje nedostatke. Ali sad imamo hrpetinu robetine označene s "odličan"....
prije 17 dana, 19:11
Pa,bolje to neg NBE. Čitam neki dan oglas za cipele NBE,nošene samo u zatvorenom prostoru . Oću kupit gumene čizme,NBE,nošene jednom, dobijem slike,a natpis na ulošku izlizan. Ma,dobro da gnjavim sa 100 pitanja inače bi vjerovatno i dalje kupovala haljine s eau de oznojorž🤣🤣🤣
prije 17 dana, 19:22
Sva sreća ne nosim haljine! Nošena obuća-NE! Obuća se formira po nozi i ne može se baš oprati, šta znači "slabo nošene cipele"????? To nikad ne znam što znači 8-)
prije 17 dana, 19:33
Ni ja ne kupujem nošene cipele, gumene čizme mogu oprati,al ne ak su baš nošene,nošene... A,isti vrag haljina,košulja, majica... neki profili odišu čistoćom😃
prije 17 dana, 20:13
Pa bilo bi dobro da se u opisu obrazloži zašto smo stavili određeno stanje. Moje 'dobro' znači da dulje posjedujem neku stvar, iako nema funkcionalnih oštećenja (npr prodala sam dječju guralicu koja je kod mene bila 2 godine i naljepnice su se blago odvojile, pa me kupilica pitala zašto takvo stanje jer se bojala da nije negdje potrgano).
prije 17 dana, 05:46
Da,kad pročitaš dobro,malo se preplašiš😃
prije 17 dana, 08:13
Ako je opis škrt, meni to znači da prodavač nema ništa za prijaviti. A kad preuzmeš, možeš se baš neugodno iznenaditi. Obrana je obično 'Zašto niste pitali'. 🤨
prije 17 dana, 08:23
Ma,ima cura koje ne stižu pisat opis jer stalno izbacuju nove artikle. Zato stvarno treba sve pitat,meni se to pokazalo kao najsigurniji način. Nema garancije s onima od 1000 ocjena,a one s 0 ocjena su se meni pokazale kao super prodavačice
prije 16 dana, 08:59
> Nitospitos: > Ma,samo tako,al stvarno ne ẓ̌elim nositi nešto puno tuđeg DNK🤣🤣🤣,jednom tako kupih novu haljinu operem,krenem peglam,kandar odjednom osjetim smrad znoja peglajući pazuhe🤣🤣🤣 Momentalno mi se digao želudac 😵, takve prodavačice bi ubacila u mašinu skupa s njihovom smrdljivom robom 🙃
prije 16 dana, 09:19
🤣🤣🤣ma,ne pomaže tu ni veš mašina
prije 16 dana, 09:35
A,kaj,sjećam se cure koja je kupila smrdljive cipele,i prodavačica je napokon bila i blokirana. A,desi se,ne očekuješ da netko nezna da mu smrdi noge ili mu to be smrdi,pa proda takve cipele. Iako, ha nikada neću shvatiti zašto ljudima smrde noge,i da rastu iz guzice i guzica treba biti čista. Al,to je za neku drugu temu,opće higijene.
prije 16 dana, 09:39
🤣🤣🤣 Dobar tek, vrijeme je ručka!
prije 16 dana, 10:12
> Dana23: > 🤣🤣🤣 > Dobar tek, vrijeme je ručka! 😆😆
prije 16 dana, 10:23
Dana,ti buš oslabila od mojih postova🤣🤣🤣
prije 16 dana, 11:46
> Nitospitos: > Dana,ti buš oslabila od mojih postova🤣🤣🤣 Nisam tak gadljiva zapravo, nažalost (a dobro bi mi došlo)... A dobro zboriš, ako je nešto NBE, može se i oprati, meni to zapravo ne umanjuje vrijednost jer ima bolji miris nego tek kupljeno.
prije 16 dana, 12:22
1 2 3 4 5 6 ... 7