Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Od hobija do firme - moje iskustvo

> malllaaaa: > > XTina.: > > Kako funkcionira nabava robe? Vidim da vecinom na profilu imate fast fashion komade. Prodavaci imaju kategorije kvalitete i kolicine ili? Npr. fast fashion, 100 kg robe. Ili 200 komada? Hvala. :) > Dobro pitanje. > Da li ste dužni svom kupcu izdati račun po narudžbi? Da, izdajem račune jer uplate idu transakcijski. Račune izrađujem online u Wordu šaljem u razgovor i uvijek pitam kupce žele li da im ih pošaljem i na e-mail – po potrebi. Vodim evidenciju ulaza i prodaje robe, sve mora biti usklađeno. Podatke unosim u Excel tablice koje redovito ažuriram. Na kraju svakog mjeseca šaljem bankovni izvod i tablicu s podacima o prodanoj robi, kao i ulazu i izlazu robe, svom knjigovodstvenom uredu – oni tada sređuju svu potrebnu dokumentaciju.
prije 5 dana, 14:39
Kaj fali vintage robi? To se i traži ovdje!
prije 5 dana, 14:41
Apsolutno ništa. Trudim se imati od svega po nešto da svatko može pronaći nešto za sebe! 🥰🩷🩷🎀
prije 5 dana, 16:11
Po fotkama vidim da ste mladi, a već tako uspješni, imate posao, dodatni hobi kao posao, komunikacija vrlo smirena bez obzira na ton pitanja (inače se to uči godinama), bravo, svaka čast!! Možete ovdje biti uzor i primjer mnogima...
prije 5 dana, 16:52
Zašto seke nisu nastavile raditi preko starog profila? Vidim, tamo prazno sve, a kod Vas već 455 artikala u ponudi. Da li to znači da je isključivo Vaša roba i bila tamo?
prije 5 dana, 03:34
Mallla, šta ti je? Jedno si vrijeme bila normalna i svima si pomagala. Onda si bila i zabavna, Bože, ona tvoja priča pred trgovačkim lancem migrant-hidrant! Aj ponovo budi takva, takvu te voolimo..!!
prije 4 dana, 08:20
Poštovana, smatram da Vaša pitanja zadiru u moju privatnost, a i da nisu naročito relevantna za ovu temu. Ne sviđa mi se ni podbadajući ton kojem težite. Na starom profilu sam objavljivala svoje komade odjeće i svoje obitelji. Ponekad sam imala i imam pomoć oko fotkanja. Ne razumijem smjer u kojem idete... U prekršaju nisam, sve je uredno provjereno i od strane Porezne uprave i sudskog registra prije otvaranja firme. Ako imate konkretno pitanje vezano za otvaranje ili postupak pitajte slobodno, ali ako je vaš cilj analiza mene onda ćemo to zaobići. Hvala.
prije 4 dana, 08:43
Razumijem sumnjičavost mallle i citirat ću sljedeće: 'Ne pitajte me za prvi milijun, sve ostalo ću reći'. I to je to od mene na ovoj temi.
prije 4 dana, 09:20
Ma, Dana, nemate brige, to je kao Second hand dućan samo ovdje, nema fizičkog dućana u koji možeš ući. Sve je transparentno i provjerljivo na internetu pa tko je sumnjičav, upiše firmu, dobije sve podatke, a to učini prije nego iskaže svoje sumnje ovdje....eto tako.....i nije moguće da ćete samo 1 post napisati?????? Pa kako će forum preživjeti???? Već je lagano umro......
prije 4 dana, 11:18
> sanjaurban: > Ma, Dana, nemate brige, to je kao Second hand dućan samo ovdje, nema fizičkog dućana u koji možeš ući. Sve je transparentno i provjerljivo na internetu pa tko je sumnjičav, upiše firmu, dobije sve podatke, a to učini prije nego iskaže svoje sumnje ovdje....eto tako..... Pitanje je dali je ovdje dozvoljeno preprodavati robu,bez obzira sto je firmu otvorila,to kao da svaki ducan otvori profil na krpicama za daljnju preprodaju Zar nisu krpice namjenjene za prodaju i zamjenu stvari koje su nam visak ,primjer tebi i tvojoj obitelji,i pritom ne mislim da svatko ima 500+stvari,jer znamo da nemamo toliko viska, Krpice su zatrpane preprodavacima,to znamo vec godinama Dali admini stranice podupiru takav rad,znaci preprodaja u svrhu zarade,ili je dozvoljeno zato sto je firma u pitanju
prije 4 dana, 12:57
> sanjaurban: > Ma, Dana, nemate brige, to je kao Second hand dućan samo ovdje, nema fizičkog dućana u koji možeš ući. Sve je transparentno i provjerljivo na internetu pa tko je sumnjičav, upiše firmu, dobije sve podatke, a to učini prije nego iskaže svoje sumnje ovdje....eto tako.....i nije moguće da ćete samo 1 post napisati?????? Pa kako će forum preživjeti???? Već je lagano umro...... Haha, ipak sam žensko... Ovako, u glavu, jer ne volim okolišati: otkako je firma registrirana je (nadam se) sve legalno i transparentno, ali malllaaaa govori o prijašnjem profilu i sumnja da se već tada ženica bavila preprodajom. Ne bi' se štela mešati jer nisam pratila taj profil pa ne mogu ništa ni tvrditi. Mau mairi, naravno želim sreću u poslovanju.
prije 4 dana, 12:58
Je,to je preprodaja,tu nema sumnje,jedino što je roba nošena,a ne nova,tipa pokupuješ u outletu sve sa stalaža i prodaješ na krpama. A,malla je nesretna,primitivna,mrzi srbe i muslimane,za židove i homoseksualce za sada nisam nešto čula od nje,ali bit će i toga. Briga o tuđim životima i guranje nosa tam di nisi pozvan je tipičan simptom malograđanštine i nedostatka interesa u životu. Lijek za to he učinit nešto sa životom ili barem čitati knjige Eto,rekoh nešto što dugo mislim...I bez uleta u inbox malla
prije 4 dana, 13:06
Možda da se admini oglasi...
prije 4 dana, 13:17
Evo tu sve piše. Nebitno da li je registrirano ili nije što se tiče same strukture prodaje, a čak mislim da u jednoj temi davno prije se adminka izjasnila kako ovdje mogu samo prodavati fizičke osobe.
upload
prije 4 dana, 13:25
Po mom mišljenju tema je otvorena isključivo samo radi promocije i ništa drugo. Ove priče sa 3 sestre su baš prozirne. Svi takvi profili koji imaju puno artikala uvijek im to piše da je više ljudi na profilu, da su stvari od muževa, 15 sestrični, 2 ljubavnika, cijelog susjedstva. Godinama su takvi profili prijavljivani i blokirani, a tako i otvaračici teme. Ovaj zadnji je valjda opstao jer očito kako više ljudi ovdje niti nema u dovoljnoj većini nikome više ni ne smeta. Jer najčešće su se preprodavačice same međusobno prijavljivale.
prije 4 dana, 13:33
1 2 3 4 5 6 7