Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Od hobija do firme - moje iskustvo

Uvijek ću podržavati poduzetništvo, a pogotovo kad vidim da su to žene, posebno me veseli, ali ne ovako. Ovo mi je samo najobičnija generička surova zarada i u rangu šverca. Ima divnih žena koje su zaista pretvorile svoj hobi u posao kako kaže i otvaračica. Ali to su žene koje su zaista imale hobi i to onaj koji je svrhovit koji te obogaćuje i fizički i mentalno kao što je vezano za hranu, izradu nakita, odjeće, podučavanje, stiliziranje, dizajn. Ovo što radi otvaračica nije nikakav hobi, već kupnja robe za daljnju preprodaju i to tako od 2012. Čudi me i tajming za otvaranje tvrrke, jer ako to radi tu od samih početaka nastanka krpica kako ranije nije otvorila ništa. Tada joj očito nije bilo bitno podržavanje "jedna drugu", pare su ionako kapale same po sebi. Mislim nema ništa loše u tome da netko zarađuje i radi što radi, ali nemoj onda glumatati moral, kad se zaista radi o čistom brutalnom kapitalizmu u najgorem obliku bez ikakvih emocija, gdje je najbitniji jedino novac i ništa drugo.
prije 4 dana, 13:48
> Nitospitos: > Je,to je preprodaja,tu nema sumnje,jedino što je roba nošena,a ne nova,tipa pokupuješ u outletu sve sa stalaža i prodaješ na krpama. > A,malla je nesretna,primitivna,mrzi srbe i muslimane,za židove i homoseksualce za sada nisam nešto čula od nje,ali bit će i toga. Briga o tuđim životima i guranje nosa tam di nisi pozvan je tipičan simptom malograđanštine i nedostatka interesa u životu. Lijek za to he učinit nešto sa životom ili barem čitati knjige Eto,rekoh nešto što dugo mislim...I bez uleta u inbox malla Otkud sad to? 😯 I kako to misliš mrzi srbe i muslimane, to je tebi osobno rekla ili?
prije 4 dana, 13:51
> MAU_MAIRI: > Poštovana, > smatram da Vaša pitanja zadiru u moju privatnost, a i da nisu naročito relevantna za ovu temu. Ne sviđa mi se ni podbadajući ton kojem težite. > Na starom profilu sam objavljivala svoje komade odjeće i svoje obitelji. Ponekad sam imala i imam pomoć oko fotkanja. Ne razumijem smjer u kojem idete... > U prekršaju nisam, sve je uredno provjereno i od strane Porezne uprave i sudskog registra prije otvaranja firme. > Ako imate konkretno pitanje vezano za otvaranje ili postupak pitajte slobodno, ali ako je vaš cilj analiza mene onda ćemo to zaobići. > Hvala. Vaš profil/profili je ovdje javan i pitanja u vezi artikla, vašeg profila i načina kako poslujete nisu zadiranje u privatnost. Već se radi o mogućem prikrivanju onoga što radite, pa vam je pomalo nelagodno jer ne želite sve iznositi javno. A opet s duge strane trebate izaći javno jer kako doći do kupaca, mislim para. Čisto sumnjam da bi otvarali ovu temu da prodaja i posao ide odlično, pogotovo ovako se javno izlagali pa slobodno mogu reći i nepotrebnom stresu. Da sad niste u prekršaju, pa onda možemo zaboraviti i ostalih 12 godina u kojima ste bili u prekršaju, jer je stvar prošlosti, Balkan Business 😉
prije 4 dana, 14:06
I ode tema.....3 2 1
prije 4 dana, 14:11
> andrejama: > I ode tema.....3 2 1 Uvjek!🤣🤣🤣 pamtim njene postove iz prijašnjih tema,gnjusni su.
prije 4 dana, 14:26
> andrejama: > Uvijek ću podržavati poduzetništvo, a pogotovo kad vidim da su to žene, posebno me veseli, ali ne ovako. Ovo mi je samo najobičnija generička surova zarada i u rangu šverca. Ima divnih žena koje su zaista pretvorile svoj hobi u posao kako kaže i otvaračica. Ali to su žene koje su zaista imale hobi i to onaj koji je svrhovit koji te obogaćuje i fizički i mentalno kao što je vezano za hranu, izradu nakita, odjeće, podučavanje, stiliziranje, dizajn. Ovo što radi otvaračica nije nikakav hobi, već kupnja robe za daljnju preprodaju i to tako od 2012. Čudi me i tajming za otvaranje tvrrke, jer ako to radi tu od samih početaka nastanka krpica kako ranije nije otvorila ništa. Tada joj očito nije bilo bitno podržavanje "jedna drugu", pare su ionako kapale same po sebi. Mislim nema ništa loše u tome da netko zarađuje i radi što radi, ali nemoj onda glumatati moral, kad se zaista radi o čistom brutalnom kapitalizmu u najgorem obliku bez ikakvih emocija, gdje je najbitniji jedino novac i ništa drugo. "Malograđanko", kako se samo usuđujete 🤣 A super da je još netko to primijetio osim mene da se radi o preprodaji, odnosno kupovanje stare odjeće na kilograme da bi je se kasnije prodalo za skuplje. A taj dobavljač koji spominje zasigurno nije od jučer.
prije 4 dana, 14:37
Pala je blokada LellaEna-e [ mojekrpice.hr/lellaena-11720 ] samo zato što je navodno viđena u SH-u, a ovdje otvaračica teme otvoreno priznaje da si je otvorila svoj SH, ja zaista ovdje ne vidim razliku između njih dvije.
prije 4 dana, 14:41
Ja sam krpice shvatila kao mjesto na kojem prodaš svoje stvari koje ti netrebaju, loše ti stoje, impulzivno kupljene i naravno mjesto gdje se obučem od glave do pete. Ne kupujem od cura koje preprodaju robu,jer s takvima be želim imat posla ,a osobno nebih kupovala nošenu robu koja je imala neke druge bivše vlasnike i za koju neznam koliko je nošena. Ova tema će vjerovatno otići u skroz ludom smjeru,a možda çe biti i obrisana....
prije 4 dana, 14:52
> Nitospitos: > Ja sam krpice shvatila kao mjesto na kojem prodaš svoje stvari koje ti netrebaju, loše ti stoje, impulzivno kupljene i naravno mjesto gdje se obučem od glave do pete. > Ne kupujem od cura koje preprodaju robu,jer s takvima be želim imat posla ,a osobno nebih kupovala nošenu robu koja je imala neke druge bivše vlasnike i za koju neznam koliko je nošena. > Ova tema će vjerovatno otići u skroz ludom smjeru,a možda çe biti i obrisana.... Da SVOJE, a ne one koje si kupio u vreći od 35kg za 200 i kusur eura. Toliko o podrški novoj firmašici. Budete i račun dobili, kao i u dućanu. Vjerojatno bi se našao koji komad za Vas, sa etiketom, dakako.
prije 4 dana, 15:00
Neću brisati temu jer nisam prekršila pravila – prije otvaranja firme nisam se bavila kupovinom i preprodajom. Ako administrator procijeni da nije dozvoljeno da prodajem na ovoj stranici, poštovat ću odluku i profil će biti ugašen. Sve je u redu. Širimo pozitivu i podršku, a ne negativnost. Pozz♥️
prije 4 dana, 15:06
Jao, koja dvostruka mjerila..!! Oćete da padaju ženske glave ovdje, može: 1. Prodavačica s dječjim stvarima, veće djevojčice, većina toga novo i nenošeno, 3 iste majice vidim trenutno, skoro iste u S veličini. Otkud je to? Višak? Cijene I po 20 E. 2. Kozmetika, neme čega nema, kao da je opljačkala skladište, 11 stranica trenutno 3. Nakit, 6 stranica, ručni rad, cijenim jako, zadovoljava me estetski, ali što to radi ovdje????? Pa nije ovo dućan s nakitom. Hoćete da i njih tužimo??????? 4. Jedna, dosta aktivna po forumu- gaćice iz čarapice, većina Calzedonija, ali ima i drugih marki, sve novo s etiketama. Mogli bismo nabrajati do prekosutra. Ok, neka Admin kaže briše li curki profil ili ostavlja. Admini odlučuju zajedno s vlasnicima stranice što žele, a što ne žele. Ne bi trebalo biti sivih zona. Jer ako ovaj profil bude obrisan, ja ću osobno napisati svoj izbor profila koji nemaju samo svoju odjeću i od svojih bližnjih, a nije problem doći ni do imena i prezimena, barem je lako danas doći do svega. Kad je bal, nek je maskembal. Ove 4 gornje mogu vam napisati profile kad se već prozivamo..ali mislim da ih svi znamo, samo se šuti.
prije 4 dana, 15:50
Ova Mala (znači ne Malllllla) nego otvaračica teme si zarađuje džeparac, još ga je legalizirala, pa ako joj bude obrisan profil, ostat će joj još FB, INSTA. Ali da, ona je konkurencija ovdje jer ima niske cijene pa ugrožava igračice kod kojih je sve skupo…..jao, žene……I koji će joj profil biti obrisan???? Onaj na kojem nema ništa? Jer na ovom je sve po pravilima. Uglavnom, I bez profila ovdje mlada dama ne može propasti. Ali, hajde, budite frajerice do kraja pa napišite jeste li da joj se obriše profil? Baš me zanima tko će odgovoriti. Znači ne zakukuljeni odgovori nego DA ili NE. Jer čemu ovo sve pišete ako niste za block????????????? Ja se borim za Malu, I ne, nije mi u rodu, nismo nikad ni surađivale…..
prije 4 dana, 15:51
> sanjaurban: > Ova Mala (znači ne Malllllla) nego otvaračica teme si zarađuje džeparac, još ga je legalizirala, pa ako joj bude obrisan profil, ostat će joj još FB, INSTA. Ali da, ona je konkurencija ovdje jer ima niske cijene pa ugrožava igračice kod kojih je sve skupo…..jao, žene……I koji će joj profil biti obrisan???? Onaj na kojem nema ništa? Jer na ovom je sve po pravilima. Uglavnom, I bez profila ovdje mlada dama ne može propasti. > Ali, hajde, budite frajerice do kraja pa napišite jeste li da joj se obriše profil? Baš me zanima tko će odgovoriti. Znači ne zakukuljeni odgovori nego DA ili NE. Jer čemu ovo sve pišete ako niste za block????????????? Ja se borim za Malu, I ne, nije mi u rodu, nismo nikad ni surađivale….. Ne morate se boriti za mene, niti sam to tražila. Ovim upisom ste jasno dali do znanja da Vam je ok da se ovdje krše pravila portala koja jasno kažu da preprodaja nije dozvoljena, tj. profitiranje. I da, jesam za to da joj se skine i prvi i drugi profil (iako joj je drugi prazan, za sad).
prije 4 dana, 16:06
Mallllla, Ne borim se za Malllllu, nego za Malu, to vam gore piše. Razlika. Svi ovdje trebamo biti pažljiviji jedna prema drugoj. Tako mislim. Što onda sa svim drugim profilima na kojima je preprodaja preočita? Tko će onda napraviti tu čistku? Ja volim kad su pravila ista za sve. Zašto se Admin ne oglašava? Možda zato što ne zna šta bi napravio. Jer brisanje profila od korisnice koja ima firmu je sigurno manje kritično od korisnice koja radi isto, a nema firmu. Znači ne može blockati ovu korisnicu, a ostaviti neku drugu ili stotine drugih. Onda lete i drugi profili. Firma legalizira našu djelatnost i dio dajemo državi. Ali onima koji su ovdje odlučili napadati i mladu curu i cjelokupan njezin angažman to baš ništa ne znači. I ne govorimo o onome što je bilo ranije niti imamo ikakvih dokaza. Nego o ovome sada. I što se stalno ponavlja- ako ti se ne sviđa nečiji profil, jednostavno ga preskočiš, kaj ne?? Jer ja prva do sada nisam nikoga prijavila.
prije 4 dana, 16:22
Neka si otvori webshop, mnoge firme to rade, a ne samo se oglašavati na besplatnim platformama, tipa ovdje, Fejs, Insta ili TikTok i tu prodavati SKUPLJE nego što je sama platila i tako si zarađivati džeparac. Jer ako prodaje ispod cijene, onda što će joj firma? Očito je ovdje zbog zarade, a ne iz hobija. I da, neka se sankciniraju SVI profili koji zarađuju na ovom portalu, a portal nema ni provizije / članarine / naknade od njih.
prije 4 dana, 16:53
1 2 3 4 5 6 7