Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Od hobija do firme - moje iskustvo

Gle ovu špijunku🤣🤣🤣 Je,znam to za obrt da ti treba brdo love da ga zatvoriš,i uvjek se tereti fizička osoba.
prije 6 dana, 04:38
Svaka Vam čast. Ja imam nekoliko stvarčica koje ne mogu nikako prodati.
prije 6 dana, 04:51
Nažalost, na starom profilu ne mogu više prodavati zbog imena profila, a koliko znam, na Krpicama se ime ne može mijenjati. Hvala puno na linku – meni ga nije uspjelo objaviti zbog točkica, nije mi dopuštalo, pa čisto da znate, to sam ja. Iznad sam već navela ime profila.
prije 6 dana, 05:38
> iskrica83: > Svaka Vam čast. Ja imam nekoliko stvarčica koje ne mogu nikako prodati. Hvala na podršci.
prije 6 dana, 05:38
> Nitospitos: > Gle ovu špijunku🤣🤣🤣 > Je,znam to za obrt da ti treba brdo love da ga zatvoriš,i uvjek se tereti fizička osoba. Ja sam se baš dvoumila i na kraju dobro da nisam otvorila obrt. Nitko mi uopće nije spomenuo sve te komplikacije. Kad sam pitala knjigovođu, samo mi je rekla: 'Ma nemojte o tome razmišljati, tek ste na početku!'
prije 6 dana, 05:56
Uspjeli ste me preplašiti, propast ću ko Grčka! A još nisam ni krenula kako treba haha🤣
prije 6 dana, 05:57
Malla, zašto prozivaš gospodičnu po prezimenu? Ne treba ti to..
prije 6 dana, 07:08
> sanjaurban: > Malla, zašto prozivaš gospodičnu po prezimenu? Ne treba ti to.. Heei, moji podaci, poput naziva firme, prezimena i OIB-a, javno su dostupni i meni to uistinu ne smeta. Ono što mi je važno jest da ova tema ostane u pozitivnom tonu, bez nepotrebnih prepucavanja. Voljela bih da razgovaramo iskreno, s poštovanjem i fokusom na ono što nas povezuje u temi. Ako imate bilo kakva pitanja ili vas nešto dodatno zanima tu sam, slobodno mi se javite. Otvorena sam i za razgovor uživo, rado popijem kavu s dragim ljudima! Šaljem vam puno ljubavi i dobrih misli. Budimo podrška jedni drugima i njegujmo lijepe odnose. Širimo ljubav♥️
prije 6 dana, 08:11
> sanjaurban: > Malla, zašto prozivaš gospodičnu po prezimenu? Ne treba ti to.. Nesretni ljudi...
prije 6 dana, 08:24
> MAU_MAIRI: > Uspjeli ste me preplašiti, propast ću ko Grčka! A još nisam ni krenula kako treba haha🤣 Ne,nego znam sa su obrti propadali,a ljudi ih nisu mogli zatvoriti. Moj dragi se dost mučio ,htio zatvoriti,al nejde to tak lako,na kraju se izvlekao i zadržao obrt. Definitivno je firma bolja👍
prije 6 dana, 08:28
Heii, drage moje, vjerujem da korisnica malla sigurno nije imala lošu namjeru, zar ne, malla? Stvarno vas sve molim da ne idemo u negativnom smjeru. Razumijem i njezinu stranu – danas je nažalost puno prevara na internetu, i moguće je da se već negdje opekla, pa sada postavlja više pitanja. To je potpuno razumljivo i u redu. Ako mogu pomoći i odgovoriti – rado ću to učiniti. Cure, volim vas sve i hvala vam od srca na podršci. Širimo razumijevanje, a ne nesuglasice.♥️♥️♥️
prije 6 dana, 08:33
> Nitospitos: > > MAU_MAIRI: > > Uspjeli ste me preplašiti, propast ću ko Grčka! A još nisam ni krenula kako treba haha🤣 > Ne,nego znam sa su obrti propadali,a ljudi ih nisu mogli zatvoriti. Moj dragi se dost mučio ,htio zatvoriti,al nejde to tak lako,na kraju se izvlekao i zadržao obrt. Definitivno je firma bolja👍 Hvala na informaciji.♥️
prije 6 dana, 08:37
Kako funkcionira nabava robe? Vidim da vecinom na profilu imate fast fashion komade. Prodavaci imaju kategorije kvalitete i kolicine ili? Npr. fast fashion, 100 kg robe. Ili 200 komada? Hvala. :)
prije 5 dana, 13:48
> XTina.: > Kako funkcionira nabava robe? Vidim da vecinom na profilu imate fast fashion komade. Prodavaci imaju kategorije kvalitete i kolicine ili? Npr. fast fashion, 100 kg robe. Ili 200 komada? Hvala. :) Dobro pitanje. Da li ste dužni svom kupcu izdati račun po narudžbi?
prije 5 dana, 14:25
Pozdrav! Super pitanje. Dobavljač od kojeg ja kupujem nudi vreće od 35 kg. Postoje dvije varijante: bolja i lošija kvaliteta. Ja uzimam bolju, a cijena po kilogramu kreće se od 5 do 7 eura, ovisno o vrsti robe. Roba dolazi sortirana, oprana, dezinficirana i složena. Iskreno, nisam u potpunosti zadovoljna dobavljačem jer je rekao da kolekcije nisu starije od dvije godine, no ponekad se nađe i poneki retro komad. Srećom, retro je opet u modi, pa i to nekima odgovara. Kvaliteta robe je stvarno vrhunska, materijali su bogati i kvalitetni. Nisam dobila ništa oštećeno ili istrošeno, što mi je jako važno i zbog toga sam zadovoljna. Također, u paketu se uvijek nađe dosta markiranih komada. Minimalna narudžba je 35 kg.
prije 5 dana, 14:27
1 2 3 4 5 6 ... 7