Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Fejk šminka

Curke pozdrav, ponukana oglasima koji po nevjerojatno visokim cijenama prodaju fejk šminku ,pucam na Chanel prvenstveno, tipa paleta sjenila za vrtoglavih 200 kn (za te se novce kupi original već) za nešto što na ebayu i iofferu košta (provjerila upravo sada) 29 kuna. mislim cure stvarno nije fer prema drugima nabiti si maržu od 170 kn i još tvrditi da je original :)) jer to nisu i vidi se. nemojte lagati, budite fer i imati ćete zadovoljne kupce i cure koje će se vraćat i kupovat opet od vas. jednostavno jadno i jadno i fuj od svih vas koje to radite. I onda kad se postavi pitanje čemu tolika cijena za fejk gospodične se sve nađu duboko uvrijeđene od kuda mi pravo da pitam i vrijeđaju. ako već želite kupiti nešto što ima oznaku nekog brenda po povoljnim cijenama ,i svijesno tražite fejk , ima gro stranica koje prodaju takve stvari po realnim cijenama ,šalju u HRV đabe i još su pristoji ;),jednim googl-om sam našla hrpu takvih sajtova i mogu podijeliti s vama,samo nemojte nasijedati na ovakve fore o 'originalnosti' proizvoda. LP
2013 01 07
Ima puno fejkova na ovim stranicama, ne mislim samo na šminku. Mene smeta nabijanje cijena nakitu, satovima i robi koji su kupljeni na e-bayu za nekoliko dolara, a tu se prodaju za bome, jako dobre cijene. Dokle?!
2013 01 07
MaraModa - potpisujem od riječi do riječi [:smijesi] Baš sam prije nekoliko minuta stavila na drugu temu link oglasa gdje cura prodaje "Chanel" paletu za 200kn, a svi koji prepoznaju Chanel vide da je fejk [:frustriran]
2013 01 07
Pa naravno da je fejk, prije nego kupujete tu i na njuškalu pogledajte na Iofferu ;)
2013 01 07
Nije mi samo jasno kako to uvezu u HR? Pa na carini imaju crnu listu , znači brendovi koji su zaštićeni intelktualnim vlasništvom i svaki od tih brendova ima svoje odvjetničko društvo koje diže tužbu. Moja frednica je naručila Mac sa ioffera i stiglo joj je od carine da roba ide na vještačenje bla bla 6 mjeseci kasnije - 7 tisuća kn kazne.Skup sport. I zašto dotična Chaneluša nije banirana? Što se čeka?
2013 01 07
a uspiju uvesti svakako, ne otvaraju tamo na carini sve pakete, ili su cure već naivne kupile to od nekoga tko je to uveo iz bosne ili su same dofurale iz bosne .
2013 01 07
ok zašto sam tek sad saznala za iopffer :(((( danas mi je cura poslala mk sat za duplo više nego kaj je tamo al platit ću ga ipak sam poštena :) dobro bilo pa prošlo.... mislim da ode pola plaće sad na ovu stranicu hehe hvala MaraModa :D
2013 01 07
Ne kupujem fejk, niti me zanima fejk išta u životu, niti stranice poput navedenih gdje se kupuje fejk
2013 01 07
@astrid nazovi carinu ili pogledaj na stranicama koji brandovi su zaštićeni. Da ne bi kaznu morala platiti.
2013 01 07
hvala na upozorenju :) budem pogledala [:smijesi]
2013 01 07
ni ja ne kupujem fejk ali googlam da vidim kad me netko hoće preveslat i kolika je realna cijena. zabranjeno je uvozit bilo što fejk,sve ima svoje odvjetničko društvo stacionirano u HR. samo male pakete ispod 160 kn vrijednosti po zakonu nebi smjeli otvarati bez tvog prisutstva
2013 01 07
I nemoj zvat carinu jer su svi brenovi zaštičeni ;)
2013 01 07
Nisu svi. Koliko sam od frendice čula , Samsung,Nike,Mac,Adidas, Uggs su najzaštićeniji, ostalo možda može i proći.Tako joj je rekla žena na carini. Ali za ove gore navedene, ste je**li ježa [:kesi] Isto tako u ZG, RI ili ST-u je veća šansa da paket prođe nego recimo u OS, tamo su najgori.Sve pakete provjeravaju bez obzira na cijenu.
2013 01 07
lv ,chanel, prada,dior,gucci?? Tata mi je odvjetnik za kršenje intelektualnog vlasništva za RH i mogu reći da su svi jednako :) ,nema manje više ak vas uhvate nahebale ste kak god da okrenete
2013 01 07
A gle, to su riječi žene sa carine.Ove je naglasila kao najgore. A LV i Chanel koliko vidim, prolaze bez problema. Ma ne bih se čudila da neki imaju "štelu" na carini. Ima jedan momak na FB prodaje sve fejkove i što je najzanimljivije, sve je tu u HR, znači već je kupljeno i kod nas je.Kako njemu sve dođe bez problema? Čudni su putevi carinski [:frustriran]
2013 01 07
1 2