Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

hpekspres prevara ili nesto drugo?

da zato vam kazem,na salteru uvijek pitajte kolika jecijena ako ce doc za 48 h i ako ce doc za 72 h npr,onda cete vidjeti drasticnu razliku,naime oni to na saletrima uvijek stave sto brze da mogu vise naplatiti a naravno vi ne znajuci koliko placa primatelj onda ispadne ovo kao vama,
2013 01 08
i jos nesto ja saljem iz imotskog i za osijek mi dodje paket za tri dana za split putuje po 7 dana ,naime u posti nitko ne daje nikakvo objasnjenje za to ali evo nasrecu paket uvijek dodje
2013 01 08
hvala vam na odgovorima [:smijesi]
2013 01 08
cure a zašto šaljete hp ekspresom? ja šaljem poštom običnom preporučeno,obično me izađe 15,50kn,dobijem potvrdu, a ako želim da ekspresno stigne platim još dvije kune prioritet i sutra je paket tamo di treba biti. Nikad ne šaljem hp ekspresom.
2013 01 08
ispravak, 15-20kn.
2013 01 08
Cipele su najskuplje , preporučena poštarina 24kn.i nikad ne platim više, a paket je zaštićen, zaštićena sam ja i zaštićen je kupac.
2013 01 08
i meni se to desilo nekidan..ali 20kn vise su mi naplatili
2013 01 08
ja sam ovdje bila kupac i samo kupujem neprodajem ,i neznam kako to ide zato bi voljela oda vas cura koje prodajete da ste upucene u te sve cjenike i da kupcu saljete pakete najjeftinijom varijantom a da paket bude zasticen i naravno da kupac unaprijed zna koliko ce ga ta postarina doc pa ako mu odgovara ,odgovara ako ne nista i svi zadovoljni
2013 01 08
Definitivno je najisplativije kupovat uplatom nekome na račun, tj. nikakav otkup ili pri preuzimanju jer pošta previše uzima. Pri tome naravno treba tražit preporučeno slanje i dobro se raspitat o prodavaču. Po mom iskustvu najveća je poštarina tada 20 kn i u bilo koji dio Hrvatske paket stiže za dva-tri radna dana.
2013 01 08
uvijek šaljem tako da prvo dobijem uplatu na račun +poštarina, ona ovisi o težini pošiljke, obično ispaden oko 15-18kn, cipele su 24kn, a neke male sitnice, tipa sata, remena me izađe oko 10kn,2kn više manje ovisi dal moram kupovati kuvertu u kojoj šaljem. I to je to, pošaljem PREPORUČENO, stigne za 2 najviše 3 dana. I nikad me ne izađe poštarina više.
2013 01 08
provizija.pogledaj na racunu što ti daju kad preuzmeš paket.100% provizija.meni je bila.
2013 01 10
1 2 3