Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Placanje paysafecard-om??

Moram priznati da sam se tek maloprije susrela s ovim pojmom...sad ne znam dal sam neinformirani seljo beljo,ali nesto mi neopisivo smrdi na prevaru... Zanimala sam se za kupnju jednog predmeta,prodavacica(bez povratne inf) inzistira na placanju na ovaj nacin..jer ima kao 17 godina i nema racun u banci...kolko sam skuzila odes na kiosk,uplatis novce.dobis potvrdu .i onda osobi posaljes broj koda..??kakva je tu tocno garancija da cu ja paket dobiti? ima li netko iskustva s tim? I da,osoba ne zeli slati pouzecem"jer se prije opekla"-tj kao da cu ja nju(uz sve ocjene i ljude koji imaju moje podatke) ici nju varati..ali moram brzo odluciti jer jedna cura jako zeli uplatiti tim kodom...rekla sam ne hvala,i sretno s curom...nadam se da ce biti zadovoljna kupljenim.. :/
2013 01 09
nikad čula [:sokiran]
2013 01 09
to se i meni upravo sada desava..ja sam poslala pitanje sluzbi za korisnike, a ovo je odgovor.. Poštovani, Hvala na vašem pitanju! Svoj PIN paysafecard ne smijete nikome davati! paysafecard je sredstvo plaćanja samo na internetu, 16-znamenkasti kôd morate utipkati samo i jedino u prozor za plaćanje na dotičnoj web stranici i potom morate potvrditi transakciju. Preko telefona ili na slične načine ne smijete davati svoj PIN, jer možete postati žrtva prijevare. Vi ste vjerojatno poslati žrtva prijevare, tako da vas molimo da kontaktirate policiju. Srdačan pozdrav, Vaša ekipa paysafecard
2013 01 09
dawn1234,pa kaj je bilo???ajme koje ljepote,sve ljepse od ljepseg....
2013 01 09
ja sam kod iste osobe htjela timberlandice uzeti, ali se bome ne usudim..
2013 01 09
383 MotherOfDragons , prije 4 minuta prijavi | ↑ dawn1234,pa kaj je bilo???ajme koje ljepote,sve ljepse od ljepseg.... ma nisam uzela nista samo sam njima isla poslati to..dakle ta osoba koja to zatrazi prakticki radi kriminalno djelo..
2013 01 09
hahahhaa..poslat cu glavni Nick Praskaton na ovoj stranici..ima da me se zaposli ko glavnog inspektora..hahahaha...ajme majko,koje ideje...
2013 01 09
i ja sam poslala upit za predmet, odgovor je bio isti kao kod MotherOfDragons, predložila sam slanje pouzećem i osoba nije pristala :/
2013 01 09
kad mi je odgovoreno za materijal,rekla sam da idem samo jos izmjerit nogavice da vidim dal ce odgovarat..a za duljinu rukava napise isto " 75 cmt ak nes"-nema veze s vezom I onda krecu forsiranja mirna12 , prije 1 sat daj sto prije jer imam jednu curu isto je jako zainteresirana mirna12 , prije 1 sat al neznam dal ce ti se placanje svidat jer je preko paysafecard to kupis na tisak kiosku i posljes mi ovdje kod tako da znas unaprijed i ja saljem paket mirna12 , prije 52 minuta pa ti kazem nemam racun imam 17 god i jos nemam svoj racun samo preko paysafecard mirna12 , prije 46 minuta ti miposljes mogu ti dat i br da mi posljes na mobitel i ja ti saljem paket a mozes i tu poslat kod samo ides do tisak kioska paysafecard i psoljes mi kod nikakve komlikacije MotherOfDragons , prije 35 minuta a da posaljes pouzecem? mirna12 , prije 31 minutu nisam jedna od nonif koje ce te zeznuz da sam ta stavila bi vise razumjem da se bois al prihvati cu ovu curu jer je njoj to ok oprosti samo tako poslujem jer pouzecem sam se zeznnula vise puta hvala Mislim da ne trebam nista dodavati...(i da,ja sam isto imala problema sa citanjem) xD
2013 01 09
dawn1234-hvala puno na inf ;)
2013 01 09
pay pal je samo za registrirane i dozvoljene korisnike koji imaju dozvolu za internet prodaju
2013 01 09
Meni je jedna cura rekla nek idem uplatiti u kladionicu. :s
2013 01 09
yup,procitala sam sad malo vise o tome,dakle ovdje se opet pokusava prevariti...mislim da bi trebalo prijavljivati policiji i same polusaje...
2013 01 09
ja sam pitala curu dal može osobno preuzimanje i ništa ne odgovara...
2013 01 09
dawn1234 - oprosti na pitanju, da li su timberland čizme bile roze?
2013 01 09
1 2 3 4 5 ... 6