Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Placanje paysafecard-om??

ne znam zakaj se takve osobe ne blokiraju(poslala sma por adminici)...no dobro,sad bar ljudi znaju o cem se radi
2013 01 09
treba joj ostaviti u povratnim informacijama poruku na nebi netko nasjeo tko ovo nije vidio :/
2013 01 09
i da, dotićna se predstavlja ko Mirna Ostović
2013 01 09
haha,uzas..meni je isto htjela poslati ime prezime,adresu,sve sto treba...stvarno misli da smo tolko naivni?
2013 01 09
i najjaci dio mi je bio kad je receno da ce mi dati broj moba gdje posaljem kod s novcima,ali da mogu i na krpice..i to u stilu,daj cim prije zuri mi se...hahahha
2013 01 09
Putem IP adrese se može saznati identitet i adresa. Stvarno me fascinira kraetivnost tih koza [:hihot]
2013 01 09
ima jedan problem,svakim spajanjem IP adresa se mijenja...ali se moze saznati bas adresa koja je fiksna preko policije,samo za to treba poseban nalog...
2013 01 09
al uglavnom,da..nije da im se ne moze uci u trag....a i tko ide nasijest na to(a stvarno vec o prevarama pricamo skoro svaki dan) isto nije normalan. :D
2013 01 09
Al stvarno bi ju trebalo prijaviti dok netko nije nasjeo, al neznam hoće policija šta poduzeti pošto do sad nije nikoga prevarali (ili je neznam) ...
2013 01 09
Tko s namjerom započne ostvarenje kaznenog djela, ali ga ne dovrši kaznit će se za pokušaj kaznenog djela za koje se po zakonu može izreći kazna zatvora od pet godina ili teža kazna, a za pokušaj drugog kaznenog djela samo kad zakon izričito propisuje kažnjavanje i za pokušaj. (2) Počinitelj koji je pokušao ostvarenje kaznenog djela kaznit će se kao da je djelo dovršeno, ali se može i blaže kazniti. Jedini je problem sto ide po privatnoj tuzbi a ne po sluzbenoj duznosti(na teret drzave)
2013 01 09
Ma nestala nam Mirna hahahah Profil još ima ali bez robe xD
2013 01 09
hahaha,da i ja sam upravo vidjela da je zbrisala i sve izbrisala..samo ne znam dal u Buzet ili u Stubicu..hahahaha..
2013 01 09
hahahahhah užaaaaaas [:hihot]
2013 01 09
Citan ovo i ne mogu doc sebi, sta od nepismenosti a sta od nagovaranja prevarantice da uplatite sta prije taj kod. Triba joj usi izvuc i dobro nalemat.
2013 01 10
Budite sretne pa je trazila taj kod, da je imala uplatu na tekuci, nakupila bi se ta para.. A i to je ono kada bi netko isao bas ono dobrano muljati druge, pa smulja sam sebe, haha..
2013 01 10