Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Cure molim savjet!!!

Ovako:kupila sam haljinu od jedne cure koja mi je dosla poderana! [:tuzan] Prije toga da naglasim da sam bila ultrabrz i korektan kupac.. Odmah sam joj se javila da joj kazem,nisam joj automatski htjela ostavit negativan feedback ili nesta,mislila sam mozda je slucajno,nije vidjela ili slicno i poslala sam joj sliku ostecenja koje uopce nije malo-pitam je sta sada i ona meni da je sigurno bio otvaran paket sto je nebuloza,jedini njezin komentar je da joj je zao i da imam popust na sljedecoj kupnji-haloooo,pa tko je toliko lud da nakon sto dobije nesta poderano opet kupi stvar od iste osobe.. Jako sam razocarana i tuzna jer sam praktično bacila svojih 70 kn i da je bila bilo kakva fer reakcija s njezine strane nebi nista poduzela ali jednostavno nezelim s obzirom na reakciju doticne gospodice da netko omalovazava moj novac,ponasa se bahato i neprofesionalno.. Sta bi vi napravile na mom mjestu,please savjet.. [:tuzan]
2013 01 26
Bome je situacija za nepovjerovati. Čisto sumnjam da je netko otvarao paket, možda jedino čika debeli poštar koji se voli odijevati u ženske haljine pa ju je poderao dok ju je navlačio. ja bi je na tvom mjestu prijavila
2013 01 26
link profila da se nebim netko drugi našao u istoj situaciji kao i ti . i btw : jesi je pitala da ti vrati novce?
2013 01 26
ma čisto sumnjam da bi joj i vratila novce
2013 01 26
Za početak ukoliko joj želiš pustiti negativan feedback pripremi se da će i ona tebi, s hrpom laži..Nažalost tako to biva,pa se možda ni ne isplati! Objavi njezin link ovdje, vjeruj da će jako puno ljudi to vidjeti i dva put razmisliti dali će kupiti od nje a ona će se trgnuti i počet rasparanu robu krpat ili bacit u smeće, gdje bi joj i trebalo biti mjesto! Također sam se našla u istoj situaciji, kupila sam torbu s ručkama koje vise na par konca i kontaktirala sam djevojku koja tvrdi da je koliko joj se čini poslala čitavu. Molila me da joj ne ostavim negativnu ocjenu i nisam na kraju ali stvarno sam bila razočarana..... Trebaš se pomiriti da si izgubila 70 kn, ili je pak svakodnevno krcaj porukama da ti vrati pare, možda joj toliko dosadiš da popusti [:smijesi]
2013 01 26
ja sam ti prije 2 tjedna imala isto tako iskustvo,,,curi uopce nije zao sta mi je podvalila traljavu suknjicu i izvlacila se 2 tjedna kao mi cemo se dogovorit i sve to ali naravno da nije htjela da joj stavim neg kom pa je ona namjerno i meni stavili,,,mislim halloooo curo suknja nije za nosit kamoli prodat,,mislim imam i ja stvari sta su ostecene i to naglasim ali s tim da se te stvari jos uvik mogu nosit,a njena suknjica izgleda kao da ju je krava prozvakala ,,,ali ajde i ja sam kriva jer sam se s njom dog primopredaju ali gospodici se zurilo tako da sam ja samo izvadila vidila i otisla da ju ne zadrzavam....mislim da je bar rekla gledaj guma samo sta ne pukne,iznutra je postava cila krivo zasivena,,znaci najbolje se vidi kad to obucem ....ali sta je tu je,,,TAKVE STVARI NE MOZES DA NE VIDIS I KAZES DA NISI VIDIA A POGOTOVO TAKAV ARTIKL PRODAVAT ZA 80KN I NAPISAT DA JE NOV!!!! [:ljut] [:frustriran] [:vrti] [:pospan]
2013 01 26
[:sokiran]
2013 01 26
ja sam isto dobila poderanu haljinu, nenosivu, i trazila novce nazad
2013 01 26
ovako, djevojke, javlja se prozvana u ovim prizemnim porukama. dakle, imate moj profil, slobodno pogledajte moje povratne info. a ovako, nemam namjeru ici u rasprave, niti se ikome opravdavat, samo neka se zna da je gđica dobila odgoro da ja nisam imala komp 3 tj, posudivala sam tablet mamin kad sam ga dmogla dobit, lezala sam s gripom i javila se doticnoj da NISAM VIDJELA GRESKU JER DA JESAM, ZASILA BIH ISTU I/ILI NE BIHJH TAKVU ROBU PRODAVALA! a bome, a sam gad i nitkov takav, ne bih joj se ni javila. ali, imam savrsen feedback, pa si malo razmislite svi.. moja savjest je cista, i makar ne radim povrat robe i novca, a vidim da je doticna nezadovolja iskrenošću i ne shvaća da ljudi ne trebaju slati i glumatati sa smajlicima, srceki a i cici mici poruke, da bi bili iskreni, zao mi je, ali to samo njo jide na stetu, poruka joj je poslana da haljinu vrati, a povrat novca ce takoder doboiti. an stetu njenog karaktera. uostalom, da ne duljim, i sama sam bila previse puta prevarena i jednostavno ne funkcioiram na ovokave niske nacine, vec vam svima dajem savjet da se uozbiljite i pocnete praviln razmisljati. DA; moja je greska sto to nisam vidjela, naravno, a doticna mi je imala puno pravo ostaviti i takvu povratnu info, pa to je njeno pravo i ne bi bila u krivu! moj ego se ne bi time uvrijedio! zao mi je da je doslo do ovoga, svima sve najbolje, uvijek i zauvijek zelim!!!!
2013 01 26
Strasno!!" [:frustriran] Molin ime!!! Svakako objavljivat imena i slike od takvih prodavaca!!! Samo tako je moguce da nam bude ugodnija kupnja""! [:poljubac]
2013 01 26
svaka cast zoezoe. Lipo od tebe. Lipo je da mozete rijesit na lip nacin problem!!! [:kesi]
2013 01 26
izvini molim te ali ja ne mogu vjerovati da nisi skužila da je haljina poderana kada si je išla staviti u prodaju
2013 01 26
Znaci-ja neznam sta je tu kod mene prizemno..Ja smatram da sam bila i više nego korektna kada sam nakon sto sam dobila poderanu haljinu lijepo se javila doticnoj i rekla joj na lijep nacin da mozda nije vidjela ostecenje i uslikala ga odmah taj dan da vidi i ona.. Znaci svaka bi normalna osoba istog trenutka trazila povrat novca i ostavila negativan feed..Ali nakon njezinog komentara da ja to sama zasijem i da imam kod nje popust na sljedecoj kupnji sam bila toliko ljuta jer je to za mene bilo skroz neprofesionalno.. Djevojka se sad javila da ce mi vratiti novac ali samo zato sto se pronasla prozvanom ovdje mada ja nisam iznosila njezino ime..Ja takoder imam 100 % pozitivan feedback i ovo je prvo negativno iskustvo koje imam nazalost..
2013 01 26
I ja još ne vidin zašto @shopingholiq nije ostavila negativnu povratnu kad je već toliko razočarana haljinom?
2013 01 27
Ostavila sam draga-prvo sam htjela savjet sta da radim.. Doticna se ponudila vratiti novac sto naravno nebi da se nije osjecala prozvanom ovdje(i to ne cijeli+preporucena postarina opet na moj racun sto ne dolazi u obzir jer sam onda na gubitku 40 kn.. Sta je tu je,nisam ni prva ni zadnja,samo sam htjela podjeliti s vama svoje (nazalost lose) iskustvo..
2013 01 27
1 2