Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Starke požutjele u pranju- pomoć!

Evo ovako, oprala sam bijele starke u mašini i sad su uz rubove požutjele [:place] [:place] [:place] [:place] . Ima li netko od vas iskustva kako se rijesiti tih zutih mrlja?
2014 05 13
Imam sličan problem - bijela lanena haljinica mi se obojila u ružičasto u pranju, oprala sam je na 90 i boja niti malo nije izašla [:tuzan] jel ima tko kakav savjet/rješenje/nešto?
2014 05 13
Bijele starke probaj domestosom po tome malo sa štapićem na dijelove koji su požutjeli..
2014 05 13
@Lantaarn- znam da ima u dm-u nes za tkanine.. imala slican problem. Nije skupo, neki skidač boje. Pitaj tete tamo sto rade. Morat ce znat [:zaljubljen]
2014 05 13
Mogla bi lanenu haljinu potopiti sa izbjeljivačem u prahu imaš ga u DMa 19kn velika je kutija,ali na 30 stupnjeva ,piše na uputstvima. A starke teško ako je od ljepila pustilo boju [:tuzan]
2014 05 13
starke imaju tu nesreću da uz rub od ljepila požute, na dvojim mi se to dogodilo i tu nema pomoću neke... Lantaam...domestos za odjeću, u lavor staviti toplu vodu i uliti jedno deci te tekućine i dobro promiješati onda stavi haljinicu i ostavi jedno 20 min pa isperi, bit će bijela ko snijeg [:smije]
2014 05 13
Mora bit nestoo [:place]
2014 05 13
a probaj i ti onda malo na neki staru četkicu tog domestosa pa uz rub onako malo četkaj pa ih kasnije temeljito isperi, taj domestos skida valjda i boju sa zida i fantastičan je za bijele tkanine i tako neka zaprljanja
2014 05 13
A po netu sam citala da bas ne valja, probat cu s octom
2014 05 13
alkoholni ocat i soda bikarbona onda, prirodno sredstvo za izbjeljivanje [:smije] ne uspije baš sve izvući ali učini situaciju nešto boljom
2014 05 13
probaj opal ili radion..ja s radionom perem starke i bijele su ko snijeg :)
2014 05 13
Sodu bikarbonu stavljam kad perem starke i ostale tenisice. Ako nemam sode stavljam vanish onaj rozi tekuci. Stvarno su bijele
2014 05 13
ola!! ja sam svoje prosli tjedan obojala u nesto između plavog i sivog [:place] i onda sam odmah ponovo ih ubacila u masinu, stavila na 60. u posudicu sam ubacila prasak, venish, sodu bikarbonu i prasak za pecivo, u posudicu za predpranje sam stavila varikinu i izasle su blistave i cistave [:hihot]
2014 05 13
HAHHAHAHAH, @ella1007 to je to [:hihot]
2014 05 13
hehehhe!! zamracila sam kada sam ih ugledala, ali sam uspjela.. sve sta sam imala u stanu sam ubacila.,. heheh
2014 05 13
1 2