Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Javljaju li se i vama tako?

Stalno mi se javljaju korisnici koji u poruci pošalju samo Želim: +link artikla i ni slovo više. Pošaljem ja njima pristojnu poruku da li žele kupiti ili mijenjati pa nek se jave da razmijenimo pojedinosti.... ali ništa... Ni riječi više! Samo lažna nada za novu prodaju...
2013 02 01
još gore,traže podatke ,obećaju kupiti i onda n - i - š - t - a !!!
2013 02 01
da,tako je i meni jučer jedna cura poslala,ludim na to,ja neznam dali je to tako nešto napisati
2013 02 01
Ja to samo ignoriram :D Mislim da nekakva kultura treba postojati!!
2013 02 01
@Jannaty - ajme to se meni stalno dogada, sve dogovorimo, ja vec zapakiram, napisem adresu, a uplate nikako. Nisu mi jasni ti ljudi, pa kao da ih netko sili da kupe nesto :/
2013 02 01
i meni se to dogodilo, ili kad mi bidaju na aukcije i ja se poslije javim i ništa, više ni a ni b. ne kužim. uostalom te aukcije tako loše idu, bar meni, neznam kak vama. sad sam malo skrenula s teme.
2013 02 01
Meni u zadnje vrijeme stalo tako šalju [:frustriran] Ja uvijek pristojna i pitam što ih zanima u vezi artikla i to . Uglavnom ne dobim odgovor [:ljut] ili mi je jednonm odg. neka gospođa kao pa zanime me to što sam pitala !!! [:pospan] ja onak oke uplatite novce i šaljem vam paket i od tad više ni glasaa od nje [:frustriran]
2013 02 01
naravno,u nedjelju mi se javila cura da hoce jednu majicu i da ce platiti u utorak,a vise ni traga,ni glasa od nje.A vidim da je bila na krpicama.Jednostavno je NEMA.Pa valjda je red da kaze ako je odustala.Sto je tu tesko [:sokiran]
2013 02 01
oo daa,ja samo pogledam i obrišem takvu poruku..
2013 02 01
ali ja sam do utorka cekala i u srijedu kad sam vidjela da se ne javlja,obrisala poruku
2013 02 01
@AriaPLL,upravo tako,ja naivna mislim ok,sve gotovo,spakiram i tak masu paketa.Jedna je rekla kupiti narukvice (60 kn) ,druga grijače za čizmice,treća ogrlicu,četvrta remen...niš ne pretjerujem..to nije ni sve...eee,nitko ništa. Znam da je kriza,razumijem i da se ljudi prenagle,predomisle,ma sve ok,sve za ljude.Al brate mili pa daj bar reci ne bum kupila i basta,sve pet.Ja još označim prodano...figa..a što ćeš,..bemu misha..to su ljudi.ima nas svakakvih..he he
2013 02 01
da [:hihot]
2013 02 01
i meni su se javljali samo sa želim to. najbolje mi je bilo kada mi je jedna cura tako poslala za traperice, i ja lijepo odgovorim i pitam što je zanima jer mi nije ništa napisala, i ona onako sva šokirana, pa zanima me koliko ti imaš kila da usporedim hoće mi bit dobre [:znoji] i sto i jedan smajlić nakon toga. ono, sorry što nisam znala da to dugme znači da ti odmah moram poslati težinu, visinu, postotak vode u tijelu i to sve [:znoji]
2013 02 01
Da samo jedna [:smijesi] ...i najbolje od svega tolko si fin da vratis poruku pitaj, ovo, ono sve na finjaka i onda ni traga ni glasa vise, kultura samo takva [:ljut]
2013 02 01
Meni je još bolje kad me traže i broj mobitela kako bi mi javili čim uplate da pošaljem i nakon toga ni traga ni glasa,ma užasno...
2013 02 01
1 2