Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Jedna od mojih najvecih zelja sto se putovanja tice jeeee..

najljepše na svijetu... [:smijesi]
2013 03 06
oldtajmerka...šta je je..vremena su jako teška. Vidimo mi to po prodaji slika..Užas... Samo ja nekako sam se jutros probudila pozitivna.....Valjda će biti bolje. Meni mama kaže da je u Njemačkoj super. I kad odem tamo, mislim sniženja su po 90 posto, a ne ovo kod nas... Poshbabay....Ionako kad odeš u Njemačku ako ćeš raditi neki posao koji nije na crno, država će ti dati priliku da učiš njemački. To je kod njih super. Da bi se zaposlio legalno moraš usavršiti jezik i oni to plaćaju;)
2013 03 06
Moj je dečko Srbin.. i veći dio godine je u Poreču i uklopio se ima ekipu.. pa se nadam iskreno da se vremena mjenjaju...
2013 03 06
Ajme ajme LarinMaliDucan; zadnje 3 recenice, ko da si me u srce pogodila [:kesi] Slazem se potpuno, ja sam se nakon 10 godina vratila doma, splitska riva je sociološki fenomen.. Ja nisam u tom điru pa me ne tangira puno, ne zaostaje za zagrebačkom špicom, a ljude na tim 'događajima' ne bi ni komentirala. Više sam rekla općenito, od žene na šalteru, u dućanu na kasi, na trafici. Nekako je toplije, i to nije zato što sam doma nego zato što je na jugu takav mentalitet. Norveška, Švedska, Skandinavija općenito, mislim da se tamo ni susjedi ne pozdravljaju koliko je svak o svom poslu i po nekoj špranci, ne diraju se ljudi jedni u druge. Zato u dalmaciji ne nedostaje ladnoće, no sa olajavanjima su dalmatinci u suficitu, pogotovo u manjim mistima. I virovala ili ne, pofali mi Zagreb. Zrinjevac, gužva po trgu, jarunski i trešnjevački plac, gornji grad, tkalca.. Pofali mi čak i ona ružna špica, ne zato što sam špicerica nego zato što su to jedinstveni momenti kad možeš osjetit neku masovnu toplinu i pozitivnu energiju, samo zato što je tada svima mozak na paši. I stvarno, zašto u zgb ne stavljaju jaja u topli, ako se nama liti po onom suncu ne pokvare, čega se onda oni boje? [:smije]
2013 03 06
[:smije]
2013 03 06
Moja je znanica bila u Norveškoj kod nekih prijatelja. Mislim da je spomenula da su joj doručak naplatili... [:smije]
2013 03 06
salmonele?
2013 03 06
probudim se i ja pozitivna, ali kako se dan bliži kraju sve sam svjesnija svega. možda najbolje da se ne probudim? [:smije]
2013 03 06
annimae8.......Ma ti na špicama su svi ludi. Vjeruj mi. Te fore ajmo se obuć i u štiklama od 15 cm šetat po gradu, rivi u Splitu ili po Jelačiću, pa meni se noge kližu u japankama;) ovo s jajima me uvik dotuče....toliko da bi ja otvorila fast food i stavljala jaja. Majke mi. A inače nigdje nisam vidila više fast food-ova nego u Splitu;) Svaki ćošak. I Zagreb mi je genijalan jer je jaaaako jako čist. Znači moram otvoriti kafić s kavom u velikoj i maloj šalici i topli s jajima. Jao..
2013 03 06
Ja znam da je uslov da se radi kod njih minimum polozen A1 sto se jezika tice, ja to zavrsavam u maju, imacu neku diplomu sto je kod njih priznata, e sad ako neko moze da mi kaze nesto vise o tome bila bih mu veoma zahvalna :)
2013 03 06
[:smije] Ako trebaš slastičarku za kafić, tu sam.... [:smije]
2013 03 06
PoshBaby..pitat ću ti ja mamu večeras...pa ću ti poslati poruku u inbox....
2013 03 06
oldtajmerko, triba pazit, svaki dan friška jaja, u splitu se to toliko przo pokusa da se ne stignu pokvarit, topli bez jaja ko špica bez taka.. [:smije] što je najgore da obučem piđamu doslovno, nasadim se na take i izađem na špicu vjerojatno bi završila u novinama i svi bi rekli kako san kul.. vidila san da se špicoke vraćaju u modu, mogu zamislit kako će špice izgledat iduće jeseni buahaha; špicerski okršaji špicoka
2013 03 06
oldtajmerka... DOGOVORENOOOOOOOOOOOOOOOO [:poljubac]
2013 03 06
PoshBaby ako dođeš u dalmaciju i trebaš apartman u Omišu, tu sam, dogovorit ćemo nešto povoljno. [:kesi]
2013 03 06
1 2 3 4 5 6 7