Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Jedna od mojih najvecih zelja sto se putovanja tice jeeee..

annimae8....ma to je meni sve šou, sa štiklama.....Ja sjedem na rivu i divim se kako one sve lipo hodaju u tome..A ja obučem na večeru ili negdje i nakon po ure umrem. Vidila sam i ja da špicoke nose sada, s malo prozirnoga...Nekako ja to još ne mogu. Šta ja znam...Ne mogu..A ujedno mi te špicoke stisnu prste pa me još više sve boli
2013 03 06
[:smije] [:smije] za obje.....
2013 03 06
Hvala puno :* Ipak ne bih zelela da radim na crno, a opet me zanima sta mi sve treba da bih radila posteno, zakonski :)
2013 03 06
Ma biži biži nemogu ti ja bidna špic papke nosit kad iman kopito ko veli jože. [:smijesi]
2013 03 06
Posh..javim ti ja večeras...sve...čim me mama nazove.. volim ovo kako se lijepo razgovaramo...većinom se ovdje uzrujam stalno se netko svađa;) Ma mi bi se složile i u Australiji..Puse svima. Moram ići usisati inače će me muž ostaviti majke mi.. Posh..javim se večeras...
2013 03 06
Primetila sam da ima dosta raspravki ovde, ne znam sto i cemu to [:sokiran] Hvala jos jednom LarinMaliDucan od srca [:poljubac]
2013 03 06
Hvar nije otok, Hvar je party otok hahah .. Zadnjih par godina san doli radila i uzivala i mogu ti reć da doli i ima najviše turista, tako da se ne tribaš bojat. A budala ima svugdi, ne samo ovde :P Šta se tiče putovanja, ja san nedavno bila u Bugarskoj i bilo mi je extra, jeftino i pristupačno, ljudi su zaista ljubazni. Sad planiran u Grčku ili Tursku, volin ta egzotična mista [:smijesi]
2013 03 06
muž i ja bi na Budvu. [:smijesi]
2013 03 06
zadarmamica, Budva je lepa , ne znam da li si nekada bila, ali tamo je haos, prepunoo ljudi.. za izlaske je extra ali uvece setaliste je kao vasar :) Po meni je bolje otici u Becice, a izlaziti u Budvu, to je i onako blizu i uglavnom ljudi tako rade :)
2013 03 06
znaci,najbolje ostaviti sina da ga baba čuva a mi sami otići na budvu hahahh nismo nikad bili.ali nam se sviđa.
2013 03 09
na moru je najljepše ali u ljetu. [:zaljubljen]
2013 03 15
Zadarmamica : možete i u Bar, predivan je. Po meni najljepši, a i jeftiniji od Budve :)).
2013 03 28
Ja bih voljela posjetiti Siciliju. [:poljubac]
2013 04 23
London, Istanbul, Barcelona, New York. U London planiram ici kad maturiram. Ako netko ima savjete(jeftiniji letovi, agencije, sto vidjeti) rado slušam. [:smijesi] [:zaljubljen]
2014 02 24
Sejšeli... [:sramezljiv] [:place] Mogla bi' spomenuti Kanarska ostrva, Bali i mnooogo mnogo želja, ali stajem ovdje - 'za početak'... [:jezik] :)
2014 03 01
1 2 ... 4 5 6 7