Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Jedna od mojih najvecih zelja sto se putovanja tice jeeee..

LarinMaliDućan....mi živimo u istom gradu? [:smije]
2013 03 06
Bila sam u Turskoj prije dva mjeseca, u Istanbulu, preporucam! [:smijesi] Meni osobno turisti iz Srbije nikad nisu bili tabu, a znalo mi se dosta puta desiti da primjetim kako su oni daleko ljubazniji od primjerice, kako ih mi ovde u dalmaciji zovemo, purgera. Ne ocjenjujem ljude po porijeklu no ako ćemo subjektivno govoriti, mišljenja sam da su dalmatinci zeznuti, al nakon 10 godina mog života u Zagrebu mislim da mogu povuć neku paralelu i reć da su dalmatinci puno srdačniji, prizemljeniji i nasmijaniji. Čast iznimkama, naravno. LarinMaliDućan slažem se za Norvešku. [:smijesi]
2013 03 06
oldtajmerka....da ja sam u Zagrebu;) Inače sam Danijela;)
2013 03 06
[:smijesi] Mislila sam zbog ovog da je kod nas Amerika.... [:kesi] Kod mene je gore nego u Zimbabveu....
2013 03 06
annimae8....ja sam inače iz Splita, i kad god doli dođem šokira me uvik kako su doli svi opterećeni modom. Ono prođem gradom i frajeri gledaju šta si obukla.. Ne da gledaju moje bujne grudi.ahahha Nego baš šta sam obukla. Ja volim Zagreb, ovde sam ¸13 godina i ne bi se vraćala doli, osim kad ostarim onda na Bol na Braču. Meni su ljudi ovde malo bolji nego doli. Šta ja znam. Jedino što nikad neću moći shvatiti ovde u Zagrebu. A to je što niko ne kuva tako dobru kavu ko u splitu, u veliku šalicu s malo ladnog mlika. Doli mi kava bolje šmeka. A topli sendvic s jajima unutra...I čokoladna iz Bobisa...I ona neka usporenost. Sve će se stići nije žurba.........Ma zapravo ja volim sve;)
2013 03 06
oldtajmerka..:( žao mi je što to čujem. Jel ti živiš u Zagrebu? :( Teško ti je??
2013 03 06
Ma Dalmoši su super! Duhoviti, temperamentni....uvijek spremni na zezanciju. Ovi tu moji samo hodaju ko mrgudi ili nosom paraju oblake. Čast iznimkama! Najzahebaniji su moji purgeri! Priznajem. Vidim čak i vlastitoj familiji. [:smije]
2013 03 06
Aha....nikad teže, vjeruj.. [:frustriran]
2013 03 06
Recimo ja sam iz grada blizu Beograda ne znam da li ste ikad cule Šabac je u pitanju, grad je manji , ali nesto posla ima i nema, Beograd je haos, glavni grad pa je i ludilo , studirala sam tamo 4 godine. Ali iskreno, za posao svuda treba debela veza, recimo ja imam zavrsen fakultet ekonomskom usmerenja i posao tesko nalazim...Znam lika koji radi u Hrvatskoj nekih 6-9 meseci godisnje i uspeo je sebi svasta nesto da kupi, sredi kucu , dobar auto... Takodje znam da ljudi koji odu u Svajcarsku, Nemacku jako lepo zarade... Moj je cilj za sada Nemacka pa sta bude [:smijesi]
2013 03 06
Ja volim živiti u Zagrebu, zašto što mi ništa lipše nema nego krenuti pješke..u grad, pa na gornji grad....pa malo po muzejima i galerijama...Naime meni je muž akademski slikar pa sam u muzejima kao doma..Meni je nekako taj gornji grad vrh. Rekla sam sebi kad upadnem u velike pare da ću odmah kupiti stan u Radićevoj. Volim ovdje isto zato što svi gledaju svoja posla. A najbolje mi je kad dođem doma u Split, onda kako se tamo niko ne ključa i hvala Bogu svi smo rođaci jedni do drugih, svi ulaze kako hoće...I bez kucanja. I nakon 10 dana ja već poludim. Zagreb je meni čaroban i ima svoj mir...barem meni;)
2013 03 06
Sve je lako kad si mlad... [:smijesi] čule smo za Šabac..
2013 03 06
PoshBaby...Moja mama živi u Njemačkoj, drugi put se udala tamo. I super joj je. Radi po cijele dane (jadna ), ali jako dobro zarađuje. Tako je i za Švicarsku. Samo što smo mi na Balkanu navikli više ležat i pit kavu nego raditi, barem svi oko mene;) Tamo je samo rad, rad, rad, rad;) I sretno ako ćeš ići tamo.
2013 03 06
Da, to je koma...kad ti svi upadaju kako stignu i sve moraju znat.... [:smije] Imaš dobar ukus....i za muža i za grad... [:smijesi] Volim umjetničke tipove, a Gornji grad je vrh, slažem se....povijest valjda čini svoje. Ima nešto mistično u njemu.. Volim ja svoj grad, samo kažem da su teška vremena...
2013 03 06
Pa resila sam da probam, pocela sam uciti nemacki, pa sta bude. Sabac je recimo veliko selo, svako svakog zna, i to bas smaraaa
2013 03 06
Moja mama je bila u Zagrebu i uopste letovala u Hrvatskoj kaze da je prelepoo, da je more savrseno [:smijesi]
2013 03 06
1 2 3 4 5 6 7