Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Jedna od mojih najvecih zelja sto se putovanja tice jeeee..

Budala ima svugdje tak da ne moraš brinut... [:smijesi] Čak ih je više oko nas, a da toga nismo ni svjesni.
2013 03 06
Superrr, moram videti ove godine da dodjem konacno :) Zaista bih volela ;) Ne mislim da je neko zatucan, ali ima tih rodoljuba kako bih rekla, kome je neko usadio u glavu neke gluposti pa zbog toga, ali toga svuda ima, u bilo kojoj zemlji ima onih koje je dovoljno nekad popreko pogledatipa da naprave frku :)
2013 03 06
Superrr, moram videti ove godine da dodjem konacno :) Zaista bih volela ;) Ne mislim da je neko zatucan, ali ima tih rodoljuba kako bih rekla, kome je neko usadio u glavu neke gluposti pa zbog toga, ali toga svuda ima, u bilo kojoj zemlji ima onih koje je dovoljno nekad popreko pogledatipa da naprave frku :)
2013 03 06
Ja bih u grckuuuuu,zakintos aaaaa <333 :D
2013 03 06
Ni tablice ti nitko ne gleda..Naime ionako u gradu ne možeš parkirati, nego na određenim mjestima;) Vidjet ćeš. Hvar je baš za provod genijalan, sve je ubrzano, svi su veseli i mladi...Jako mladi;) Hvar je mjesto gdje te nitko ne gleda drugačije......dođi i vidi. ;) A najmanje ti na Hvaru ima Hrvata, vjeruj mi. Hvar je dosta skup i većinom su stranci. U 8 mjesecu sam bila mjesec dana i sve su bili Amerikanci, Francuzi, Španjolci. A ovi naši koji dolaze su civilizirani;) Meni je zapravo taj vaš naglasak jako drag. Ja to gledam po svojim prijateljima koji žive u Srbiji;) Svi ste uvijek dobrodošli. Mi nismo generacije koje pričaju o ratu i bilo ovo bilo ono. Mi smo drugi ljudi!! Stoga kofere pripremite i sretno. Tko zna možda se i vidimo;) Danijela ;) [:zaljubljen]
2013 03 06
Ja želim u Norvešku, viditi fjordove i Irsku. I onda mogu umriti;) ahhaha [:kesi]
2013 03 06
Slobodno veliš zatucan... [:smije] Ima takvih i kod vas i kod nas...to je činjenica. Trebala bi...mislim da ti je Hvar dobar izbor... [:smijesi] Kad bi se kretali prema strahu ne bi uopće iz kuće izlazili...Tko ne riskira, taj ne profitira! Samo napred! [:smijesi]
2013 03 06
Aaaaaaaaaa..ja bi u Irsku i Škotsku!
2013 03 06
oltajmerka..Sad mi bio frend Irska Škotska 2 tjedna. Kaže da je skoro umro od ljepote;);) Da je trava kod njih skroz zelena, a da su ovce sve lijepo pošišane ;) Da to nije nigdje vidio... Stoga tih par zemalja želim viditi ...Irska, Škotska i Norveška. Koja prva ode neka javi kako je bilo. [:kesi]
2013 03 06
Na Hvaru je super,za odmor pravi izbor. [:smijesi]
2013 03 06
I ja bi u Irsku [:place] [:place] [:place] al sam čula da je skupo za poludit [:hihot]
2013 03 06
To te ja pitammmm....raj..pa ona njihova sela...divota... [:smijesi] nego, kolko ti je star frend? [:smije] Ja u tvidu i šetlandu šetam obalom, a oko mene sve zeleno i plavo....Pusti snovi!
2013 03 06
Neke stvari su neprocjenjive, za sve ostalo tu je mastercard! [:smije]
2013 03 06
Meni je zelja Dubronik ...
2013 03 06
Dunja ja sam bila na Zakintosu 2010. ako zelis provod idealno je, ovako nista posebno veruj mi. More uzas, sem jedne plaze ali na nju se ide kao na izlet , brodicem i najvise mozes sat, dva da se zadrzis [:smijesi]
2013 03 06
1 2 3 4 5 6 ... 7