Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

popunjavanje obrasca za povrat poreza..

dakle, jel ja moram ispunjavat obrazac, radila sam 3 mjeseca na zamjeni.. porezna osnovica i upl. poreza i prireza mi je 0kn.. ali najveći problem od svega mi je jer sam prošle god. mijenjala prebivalište, i sad mi je na osobnoj jedna adresa, a na IP obrascu druga adresa, jer se uopće nisam sjetila otići na poreznu promjenit tu glupu adresu.. strah me da ako ne predam zahtjev, da ću morati platiti.. [:place] [:place] a opet ako predam da mi ne pribavljaju zbog adrese.. ima li koja cura koja se razumije u to, da mi malo bolje objasni? hvala!
2015 02 20
ne trebaš predavati prijavu, jedino ako si mjenjala poslodavca u istom mjesecu
2015 02 20
ne trebas, ali mozes.. U nastavku smo iznijeli nekoliko primjera kada je vrlo vjerojatno da će se predajom prijave ostvariti povrat poreza u određenom iznosu. Situacija 1. Ako pojedinac, u okviru nesamostalnog rada, nije radio cijelu godinu, tada nije ni koristio svih 12 osobnih odbitaka na koje ima pravo, te će predajom porezne prijave ostvariti pravo na povrat dijela plaćenog poreza. Pretpostavka je da nije imao drugih primitaka.
2015 02 20
A svi mi koje smo radili čitavu godinu,jel mi ostvarujemo išta,tj moramo li uopće predati obrazac?
2015 02 20
Ja ništa ne kužim u vezi te prijave, a mislim da bi imala pravo. Nisam prošle god.radila cijelu godinu, ne znam točno koliko bi mogla dobiti, jel se isplati?
2015 02 21
ako nisi radila cijelu godinu isplati se , a ako si radila cijelu godinu ne, jer si iskoristila sve odbitke
2015 02 23
O kojoj se cifri radi? Ako uopće netko nije radio?
2015 02 25
sanja, tesko je znati o kojoj cifri se radi jer nemamo uvid u PK karticu.. ako netko nije ni radio, kako ce onda imati pravo na povrat tj. obavezu da preda prijavu poreza?
2015 02 25