Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Što učiniti?

Molim Vas da mi pomognete, samo da kažete što bi učinile na mom mjestu. Prije dvije godine radila sam na moru, otisla sam jer je bilo koma, 13 sati svaki dan konstantnog rada. U ove dvije godine vratila sam se kući, i uglavnom radila po kafićima. Dobila sam sad ponudu da se vratim u isti grad gdje sam bila, isto mjesto, sve, ali drugi kafić, drugi gazda. To je mlađi dečko, ja ga osobno ne poznajem, jako se čini bahat preko telefona, bezobrazan je. Sve smo uvjete nekako uspjeli dogovorit, ali mene je strah otići. Radila bi do 2 sata navečer, sama u smjeni, prvu bi radio jedan dečko, tko zna što se može dogodit. Kada sam mu preko telefona rekla da ne bi htjela otici 600 km od kuće da se netko izderava i istresa na meni, rekao mi je onda si razmažena. Možda pretjerujem, ali mislim da se tako budući poslodavac ne bih trebao ponašati. [:place]
2015 03 26
ja po toj priči..ne bih trošila ni cipela ni živaca...postoje i druga sezonska mjesta gdje sigurno možeš nešto pronaći
2015 03 26
nije problem raditi i cijeli dan..ali ako imaš dobrog šefa koji će se ponijeti kao čovijek i uskočiti kad treba...a taj mulac smatra da je bogom dan [:ljut]
2015 03 26
ja ne bi isla, ako se sad tako ponaša možeš zamislit šta će kasnije bit, slušaj sebe , ako sad nemas dobar osjećaj bolje ne
2015 03 26
Takav će si uzeti za pravo i da ti ne plati. Sad si razmazena a onda ćeš biti neodgovorna ili tko zna što pa će biti ok da ti ne plati.
2015 03 26
Na tvome mjestu bi jako dobro razmislila...to što kaže dancea, ako taj tip "poslodavac" već sada ponaša bahato i arogantno, kakav li će tek biti kad potpišeš ugovor o radu?
2015 03 26
Istina nije problem ni raditi, samo da netko cijeni to sto sam otišla 600 km od kuće i takve neke stvari. I što bih radila po 10 sati smjenu, a ne biti tako bahat i bezobrazan. [:tuzan]
2015 03 26
uzas. koja neprofesionalnost i bahatost [:znoji]
2015 03 26
moj savjet da prije nego odeš raditi dobro provjeriš osobu koji će ti postati gazda ili noćna mora sramezljiv] (o detaljima pišem ti u inbox)
2015 03 26
Znam da je teško naći normalnog poslodavca. Prije tri godine, imala sam jednu situaciju gdje sam poslodavcu nakon što mi je pošao dati otkaz pod izlikom da ne dolazim na posao (u biti je htio zaposliti svoju nećakinju) zaprijetila ispekcijom rada, od tada je bio ko janje, no prvom prilikom sam našla drugi job.
2015 03 26
Pitala sam ja par ljudi od tamo koje znam rekli su da je ok. A on moze biti super kao covjek, ali kakav je gazda to samo zna onaj tko je radio.
2015 03 26
ma daj kaj ti je, ima jos kafica i mozda boljih poslova na nasoj obali, trazi dalje [:poljubac]
2015 03 26
Najbolje bi ti bilo pitati ljude koji za njega rade, on može biti divan poslovni suradnik, prijatelj i poznanik, ali biti "gazda" je nešto sasvim drugo.
2015 03 26
Ja sam isto znala raditi po cijele dane (četvrtkom kad suu one ribarske večeri) ali šef mi je fantastičan i uvijek ćemo mu se dečko i ja vratiti [:zaljubljen]
2015 03 26
Njegov konobar mi se javio i rekao da je sve ok super, da ne brinem, ali pretpostavljam da su on i konobar dobri. Pa mi to ne daje nikakvu garanciju.
2015 03 26
1 2