Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Rukotvorine /

Za rockerice

Curke....na mom profilu, osim popratnih krpica, većina je moj rad namjenjen rockericama i sličnim dušama :) Kao što vidite, sve je vrlo statement, kožno i unikatno, pa ak se vidite u tome - bacite vju i upit. Hvala! [:poljubac] [slika:c34adc3b-16e0-4c5f-87c7-1567dc037abc]
2015 03 27
Meni su cijene previsoke , pogotovo za ogrlice..iskreno. A mislim da se ne smiješ ovako reklamirat, ima posebna tema za to da ne bi dobila block.... [:smijesi]
2015 03 27
ivana nije tu tako je napisala jedna nedavno u temi i nnes dobit block, ali sto se tice cijena malo jesu visoke...divne stvari imas
2015 03 27
Cijene su ok za unikatan rad. Ima i skupljih stvari od mojih, svatko ima svoj ukus i prioritete, kao i mogućnosti. Al hvala ti na odgovoru i komentaru [:kesi]
2015 03 27
Naravno da ima skupljih stvari, ali teško da ćeš tu prodati po tako visokim cijenama. [:tuzan] Stvari su ti fora i lijepe, ali za lanac na koji su stavljeni lanci i privjesci ne bi dala 200 kuna, evo to je samo moje mišljenje, ne želim da se uvrijediš, možda ima netko kome baš to treba i nije mu bitna cijena pa se odluči kupiti [:smijesi] Uglavnom sretno s prodajom [:zaljubljen]
2015 03 27
Pa jel se ne smiju rukotvorine tu reklamirati? Sad i mene zanima. [:smije]
2015 03 27
Po stoti put.. rukotvorine se smiju reklamirati na podforumu rukotvorine ! ! ! [:pospan]
2015 03 27
Pa jel nije to podforum rukotvorine? [:sokiran]
2015 03 27
Jeste, eto riješena misterija [:hihot] [:smijesi]
2015 03 27
Na ove Krpice uvijek uđem normalna, a izađem kao nakon centrifuge. [:smije]
2015 03 27
Haha a baš :) Ja ne znam evo, ak ima još koji podforum ili forum ili tema pod kojom se smiju rukotvorine objaviti onda ajd pliz nek me netko obavjesti na vrijeme [:smije] Ono, čisto da se ne preznojim od razmišljanja [:hihot]
2015 03 27
Fala [:smije] E da vidla sam i tu temu, mislim da sam čak jednom tam i stavila nešto, ali se pogubilo u moru ostalih rukotvorina [:tuzan] Nekak mi je bilo logičnije izborit se sa novootvorenom temom, ak niš drugo, bar za komentare [:kesi]
2015 03 27
Rukotvorine se smiju reklamirati na podforumu "Rukotvorine" !!! [:kesi] Inače, imate predivne stvari i mimo rukotvorina, no moram priznati da su vam ogrlice preskupe, ali za torbe je cijena ok ako su prava koža, plus činjenica da su rukotvorine čini da svakako vrijede toliko. [:smijesi]
2015 03 27
Hvala Ronnie [:smijesi] Od prave kože su, ne koristim neke plastične jeftinjare, isto ko i za ogrlice, niti je išta ovdje štancano. Znači - one of a kind pa time potvrđuje i cijenu [:smijesi] Gledam tu na krpicama što se sve nudi po nenormalnim cijenama jer nešto na nečemu piše, a zvoni kao svemirski poznat brand - pa opet se i to bezglavo kupuje i cijeni. Vratit ću se opet na ono prije kaj sam napisala - svatko ima svoj ukus i mogućnosti. Poanta je da nosiš nešto što nema nitko drugi [:smijesi]
2015 03 27