Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Moze preporuka za samotamnjenje? :)

Onima kojima smeta se ispricavam sto sam vec prije napravila ovu temu, ali nije mi bas pomogla tada. Zanima me koji preparat kupiti a da nije st.tropez recimo kojeg trebam narucit. Zanima me nesto tipa iz Müllera tipa Collistar, Loreal .. ili nesto tipa iz ljekarna kao npr Vichy .... Iskreno neznam sto kupiti, molim preporuke onih koji koriste neki dobar proizvod :) [:zaljubljen]
2015 06 18
Ulaa, imam st. tropez, jednom korišten, mousse, nedavno otvoren, ako te interesira javi mi se u inbox.
2015 06 18
nije za samotamnjenje, ali se super crni od balzama od mrkve - TINKTURA, 100 ml - 85 kn! savršenstvo i moje preporuke! [:zaljubljen]
2015 06 18
Najbolje nešto prirodno tipa onog šta cure rade od oraha one kremice šta već Svaka druga to sad radi i prodaje i kažu cure da je super za tamnjenje
2015 06 18
Cure hvala svima, za suncanje koristim collistar i ne trebam preporuku za pekmez nego bas za samotamnjinje! Ivana da li se s tim kapima moze "dozirat" da ne bude pre tamno?
2015 06 18
čitala sam na netu da je dovoljna jedna kap za cijelo tijelo...i stara mi isto kaže [:smijesi] i ne budeš pretamna, i onda samo po potrebi [:smijesi]
2015 06 18
ovo sam našla na netu, KAPI ZA SAMOTAMNJENJE Samo nekoliko kapi dovoljno za proizvodnju tamne boje, koja u manje od sat vremena, postaje taman i blistav ten baš kao i nakon dana provedenog na plaži ili nekoliko posjeta solariju. Magic Drops duguju svoju djelotvornost ekskluzivnoj formuli koja objedinjuje ekstrakt ljuske oraha s inovativnim DHA Rapid-om koji čine novu generacija proizvoda za samotamnjenje koja garantira brzo stjecanje preplanule puti i njenu dugotrajnost bez mrlja. Također sadrži izuzetnu vlažnost i anti-age svojstva u obliku vitamina E i derivata kukuruza, koji na koži stvaraju dugotrajni hidratantni film. Svilenkasta tekstura i lagan miris, proizvod je jednostavan za primjenu i odmah apsorbira, ostavljajući kožu mekom i glatkom. [:smijesi]
2015 06 18
Ivana hvala puno! Sad me jos samo zanima kolko dugo to drzi na kozi :)
2015 06 18
e to ne znam, tek je neki dan kupila, uredno se maže s tim i normalno svaki dan se tušira, još je crna, crnija od mene koja se uredno pržim na suncu.... [:hihot] recenzije za te kapi su kod svih odlične, ne piše da se brzo ispire.....moraš probat [:hihot] [:hihot]
2015 06 18
Kolika je cijena tih "kapi"?
2015 06 18
mislim oko 200,00 kn.... [:smijesi]
2015 06 18
ove za lice su oko 200,00 vidim da su za tijelo 300,00 u douglasu [:sokiran]
2015 06 18
U mulleru su jeftinije nego u duglasu.... muslim da cu njih kupit al neznam sta ce mi cjela boca stvarno treba mi 2 put za noge..... ajde nek se sad netko javi sa iskustvima kakav je vichy i za to sam cula da je super :) Ivana, stvarno hvala na informacijama
2015 06 18
nema na čemu [:smijesi] , ako ti treba za dva put stvarno nema smisla, bolje da si kupiš neku krpicu [:smije]
2015 06 18
Ako želiš imati efekat samotamnjenja tj da se tvoja koža pripremi za hvatanje boje tokom ljeta, počni razmišljati na prirodne sastojke koji mogu jedini utjecati na djelovanje proizvodnej melanocita a to za taj dio spadaju ayurvedska bilja koja se mogu preko maceracije povezati u gotov proizvod , macerat urucuma, ulje karanje, ulje chaulmoogre koje se kombinira s ulje buritia, tamanu, ili ulje pasijeg -vučijeg trna. Ono sto ti treba jer sve ovo ostalo sto se nudi je samo reklama, kako da ti se izbje novac iz dzepa preko takvog proizvoda koji je pun kemikalije, i koji ce ti na kraju praviti vise stete nego koristi, macerat mrkve je isto dobro rješenje, iako je puno slabije nego ove koji su nabrojani jer imaju puno više betakarotena u sebi nego mrkva. Ipakna kraju sve ovisi o tebi ali svakako bilo bi dobro da poklonis tvome tijelu najbolje za njega a to je prirodno a ne kemikalija koja se skriva ispod nekog imena multikompanije do koje nije nimalo stalo do tvoje koze , vec do tvoga novca.
2015 06 25
1 2