Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Gdje, kako?

Gdje još prodajete robu osim na Krpicama i kako ste zadovoljne prodajom tamo? Preporučite mi sve moguće stranice za prodaju :) Naišla sam na aukcije.hr i vidim da tamo oni uzimaju proviziju, zna li netko kako to točno funkcionira? [:smijesi]
2015 06 27
ja stavljam na njuskalo, ali nisam bas imala nekih pozitivnih iskustava, uglavnom mi se javljaju neki napaljeni tipovi s pitanjima dal se ja mogu slikat u tome i tome [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran]
2015 06 27
Meni se čini da se najbolje držati krpica [:smije]
2015 06 27
ja sam jedno vrijeme stavljala na fb i jedno vrijeme na njuškalo... ali krpice su no.1 malo prodam , malo mjenjam , malo kupim...
2015 06 27
Jao, ja sam davno prodavala na njuškalu, bila sam dosta neiskusna, moje prve prodaje, stavila sam remen koji sam kupila u New Yorkeru dečku no nije mu odgovarao, i prodala sam ga za nekih 15kn nakon čega sam dobila prijeteće poruke na mobitel, čovjek me je vrijeđao da sam taj remen doma sama izradila i pofarbala, što sam mu to prodala, da me može biti sramota, danima sam se oporavljala od tih poruka. I još je trazio slanje tako da on plati kad mu dode, ja tako i poslala, tad nisam imala pojma o slanju pouzecem i koliki ti iznosi tad budu za primatelja, pa me i za to dobrano izvrijeđao, grozno. Sad sam iskusnija zbog prodaje na Krpicama pa se nadam da ce biti bolje [:hihot]
2015 06 27
dijana [:hihot] [:hihot] [:hihot]
2015 06 27
[:hihot] [:hihot]
2015 06 27