Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Trajni lak - iskustva

moja je koristila neki juliana lak.. ma nemam pojma, nerazumin se bas u to previse,.. al imam kvalitetne svoje nokte, tako da mislin da bi tribalo trajat, barem dva tjedna... al popravila sam sama [:zaljubljen] ovaj dio koji mi se odvojio :) sad sam opet zadovoljna haha [:zaljubljen]
2015 05 02
Trajni lak, a o gelu da ne pričam, traje po mjesec dana i više(al nokti izrastu pa je ružno za vidjeti). Izgleda si išla kod neprovjerene noktarice, koja ne zna svoj posao kako treba, a možda koristi i jako loš materijal. No, i sa lošim materijalom to bi trebalo trajati puno duže-ona očito ne radi nešto kako treba.
2015 05 02
Evo bila sam ipak popraviti nokat, kopkalo me to sta su novi, a vec se jedan "odljepio".. popravila mi je, vjerovatno nije bio dobro isturpijan nokat...sad je to to :)
2015 05 02
AndreaKod- ušla sam na ovaj tvoj link ovo je fejk gelish, bila sam na tečaju trajnoga laka kojeg dobiješ kada kupiš set s ove stranice što sam postala, odmah ti kažu razlike između pravog Gelisha i lažnog na ovome piše Gelpolish a na originalu Gelish [:boji]
2015 05 02
nisam ni rekla da je gellish ja uzimam ove elle i odlicni su
2015 05 03
upravo imam ovaj njihov cameleon [:zaljubljen]
2015 05 03
Pozdrav cure! Da li imate iskustva sa 5stars trajnim lakovima i nacinom na koji se skidaju? Uzela sam da isprobam ali nisam mogla skinuti otapanjem nego sam turpijala?
2016 09 29
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa meni trajni lak super. traje dok ga ne skinem
2016 10 11
Pozdrav cure! Mene zanima jesu li svi trajni lakovi kompatibilni? Dakle, može li baza i top biti jedan proizvođač, a boja neki drugi? :)
2017 01 10
Moje pitanje za sve cure koje redovito koriste trajni lak (mjesecima): Kakvi su nokti nakon skidanja istog? Da li su krhki i unisteni?
2018 11 05
1 2