Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

LAPTOP - odabir?

Dobro jutro svima :") u potrazi sam za dobrim, kvalitetnim laptopom (do cca 3500kn.) Znam da ovaj forum nije za ovo pitanje i da se najbolje raspitati na specijaliziranom forumu na ovu temu ili u dučanu ali svaki informacija mi je bitna! ;) Do sada nisam baš imala iskustava pa bi mi svaki savjet dobro došao :) i hvala Vam unaprijed! Asus, Dell, Acer, Lenovo, HP? Što preporučujete? Što imate? S čim te zadovoljne? :") :")
2017 12 20
Ne kužim se u sve te brojke, procesore, ovo-ono, ali imam HP-ov već godinama i prezadovoljna sam. Vidjela sam da Links ima akciju ovih dana, do nekih 1000 kn popusta pa si pogledaj.
2017 12 20
Iz iskustva, provjereno, prvi izbor LENOVO i nećeš pogriješiti !!! Slijedeći izbor eventualno Dell!
2017 12 20
Hvala Vam :)
2017 12 20
I ja taman gledam nove laptope, treba mi za posao! Kod kuće imam Lenovo i super sam zadovoljna. Prije sam imala Acer pa Toshiba i definitivno mi je Lenovo br 1. imam ga već 2 godine i nema nikakvih kvarova (ovi prošli su imali problema s kamerom i baterijom i modemom,tastaturom,zvučnikom) Kontam da cu si sad opet uzet Lenovo
2017 12 20
Dell i odlican je no skuplji od ostalih.
2017 12 28
ja preporucam lenovo..taman mi neki dan kupovali laptop i odlucili se za lenovo....samo rijci hvale za taj laptop.....
2018 01 17
Asus x541 Core i3 6006U, DVDRW, 8GB, 1000GB, GeForce 920MX, 15.6" LED FHD Odlican laptop za multimediju, fantastican zvuk, brz i u skladu s trenutnom tehnologijom. Kupila sam ga prije mjesec i pol i prezadovoljna sam. Gledaj da ima sto vise tih rama jer uskoro 4 nece biti “dovoljno” za pokretanje HD filmova i sl. bez stekanja
2018 01 17
Ja sam svoj HP imala 8 godina, tako da definitivno preporučam :)
2018 01 19
Hvala Svima! :D
2018 01 25