Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Usluge uljepšavanja /

Uvijač za kosu - figaro

Prodajwm figaro par puta koristen kao nov za 70 kn. Đabe ljudi
2018 01 10
Figaro je bolji od pegle za ovijanje kose ako se govori o ostecenju.Jer s peglom moras razvuc kosu i potezat a to dovodi do pucanja, ostecenja,dok kod figara samo zamotas kosu i pustis.Iako su nekad lipse kovrce na peglu ,ovisi sve kakva je vasa kosa i koja je duzina .Ako je duza preporucavam figaro ako je kraca onda peglu Znam iz iskustva 😉😉😉
2018 02 07
Ja imam tu na profilu ceran rowenta uvijac znaci keramicki koji stiti kosu uz to dajem 1kg maske za kosu meni tolika kolicina na dugu kosh traje vise od pola godine.treba je njegovat i ne koristiti obicne uvijace-moj savjet
2018 02 08
I vazno je da su oblozeneceranom kao moja tu.uz nju dajem 1kg maske da uvijanje ne nasteti kosu...
2018 03 04
Kasnije cak ni lak ne stavin a izdrze 2-3 dana :)
2018 03 10
Puno hvala svima;) Za sad nisam kupila ni jedno haha Gina123 vi ste pravi profi - super vam izgleda kosa;))
2018 03 10
Hvala ti,iskreno ja sama sebi to radim za 10ak min bude gotovo,,ne treba opce puno vrmena a dobro ispadne tako da ti je moja preporuka u svakom slucaju figaro pogotovo ako zelis da ti kovrce duze traju (ovaj remingtonov ti nije cak ni skup ako zelis mogu ti poslat koji model imam) > iraira: > Puno hvala svima;) > Za sad nisam kupila ni jedno haha > Gina123 vi ste pravi profi - super vam izgleda kosa;))
2018 03 10
Kazem ja da si profi;)) Moze, hvala.
2018 03 10
Daleko sam ja od profi,ali hvala...remington ci96w1 moja preporuka:) > iraira: > Kazem ja da si profi;)) > Moze, hvala.
2018 03 11
1 2