Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Neznam da li se to samo meni dešava

Ja dosad nisam imala neugodnih iskustva s time, a i sama uvijek pošaljem opranu i mirišljivu robu,mada da mi dođe neki smrdljivi prljavi komad krpice mislim da bi ga vratila i razmislila 2 puta o zamjenama za ubuduće! A ima nas svakakvih, ja jednostavno volim da druga osoba bude zadovoljna, jer isto tako i ja volim dobiti nešto čisto,lijepo i mirišljavo [:kesi]
2013 05 22
Ja sam dosad sve dobila u super stanju, i zadovoljna sam. [:zaljubljen]
2013 05 22
Ja sam za sada bila zadovoljna kod svake zamjene [:smijesi] [:zaljubljen] [:smijesi]
2013 05 22
ja sam imala zamjenu i kupnju i bilo je ok točno kako je opisano ali da kupujemo ili uzimamo mačka u vreći to je istina
2013 05 22
ma ja se takvih stvari rjesavam tako da ih bacim u smece a ne poslat nekom... kuzim ja taj princip, ali opet... koji obraz [:ljut] ne prigovorim ja njima nista, ali prekrizim ih za daljnju suradnju.. e da, bila je jos jedna majica kojoj je pola savova rucno prepravljeno, a pisalo je da je kooo nova majica
2013 05 22
svasta ima vjerujem, , ja nisam dobila nikad osteceno..valjda sam imala srecu, da pokucam na drvo..dodju stvari koje su dugo stajale pa mirisu po starome, al ja tak i tak sve kaj mi dodje, bacim u masinu na pranje,bilo da su stvari mirisljave, nove, stare, nosene..bilo kakve :)
2013 05 22
što se zamjena tiče,nekad bude dobro,nekad loše,a jednom mi uopće cura nije poslala paketić - prevarila me [:tuzan] koliko ima loših iskustava,toliko ima i dobrih,zapravo,dobrih je jako malo..dam očuvanu robicu i čistu,a dobijem prljavo,sa mucicama,poderano i sa znojem ispod pazuha.bljak [:tuzan]
2013 05 22
ja sam se na početku mjenjala i svaki put dobila takve stvari da sam cijeli dan umirala od smjeha kako sam naivna . dugo nisam pristajala na zamjene i zadnji tjedan sam se počela opet mjenjati i dobila sam ljepše stvari nego što je opisano znači ili se društvo na krpicama promjenilo ili sam jednostavno imala sreće [:smijesi]
2013 05 22
slažem se,u početku sam zazirala od zamjena jer je stizala roba koja je zaudarala kao da nije dvije godine prana ili je bila tako oštećena da ni šivanje kod krojača nije moglo pomoći,ali sada unazad tri tjedna se mijenjam i dobivam prekrasnu robicu,ovim putem hvala curama s kojima sam se mijenjala...
2013 05 22
Ja sam dva puta dobila ofucano i jako prljavo,pa se samo pitam što je sa tim ženskama.Oprati ću nije problem,ali kako se to tako šalje,nije mi jasno.Pa i da se u šumi živi,ima se potočić neki da se opere [:hihot]
2013 05 22
[:hihot] [:hihot] draga moja,ja sam dobila majicu koja je tako zaudarala,ispod pazuha je imala crne kolutove i kada sam je namočila ispuštala je dva dana crnilo,a smrad...kao iz štale,a moji su djed i baka bili poljoprivrednici i nikada odjeća nije imala neugodan miris,a kamoli bila crna...
2013 05 22
[:hihot]
2013 05 22
Ma,užas,dođe mi da se nikad više ne mjenjam,kad sam dobila taj jedan grudnjak [:sokiran] opis,novi,a došao star 100 godina,smrdljiv i bez žice,raspad,žao mi šta ga nisam uslikala,pa nek narod sudi ovdje [:znoji]
2013 05 22
Ne kužim kako ljude nije sram slati prljavu odjeću, čitam sad vaše komentare i u šoku sam..ja sam mislila da smo sve ovdje s dobrim namjerama, ali očito ima svega...
2013 05 22
Taj dio ni meni nije nikako jasan [:vrti]
2013 05 22