Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Neznam da li se to samo meni dešava

Ne razumijem takav mozak,jer ja takav mozak nemam [:pospan] [:pospan] [:znoji] [:ljut] [:ljut]
2013 05 22
Ja sam ovdje nova i baš mi je žao čuti da se događaju ovakve stvari, postaneš sumnjičav na sve a kamoli na nas nove koji još nemaju neki "rejting" [:tuzan] htjela sam samo prokomentirati da bi možda bilo dobro napomenuti nezadovoljstvo tom prodavaču/prodavačici ili čak napisati kritiku na profil ako roba koja dođe bude baš ono krš, čisto da se budući kupci upozore i dvaput promisle prije nego kupe [:smijesi]
2013 05 22
I ja sam nova, hoću si malo obnoviti stvarčice za ljeto... sad ste me bacile u razmišljanje, da kupujem ili ne?
2013 05 22
evo ja kod kupljenih stvari ,uvijek sam bila zadovoljna recimo,jedino prvi put kada sam kupovala ,nisu baš čizme bile kakve su trebale i opisane dosta su bile ishodane i peta se već vidiljivo bila izlizala i bile su u raspadu lagano,moja greška što nisam pitala za više slika ,bila sam tek nova tu ,pa nisam znala šta me sve moglo očekivati,drugo je sve bilo uredno i kako je opisano [:smijesi]
2013 05 22
najjača mi je fora dok mi dođe takva krpica doma, smrdljiva po cigaretama, ofucana, zmazana, strgana..i onda mi prodavačica veli pa to vam je do pošte, možda se tokom slanja strgalo..i takve fore :@ al mene bi bilo sramota, majke mi :DDD
2013 05 22
Ono što mi na slici ne izgleda savršeno ni ne uzimam..dosada nisam fulala. Neke stvari sigurno i propustim zbog loših fotografija ali neda mi se riskirati.
2013 05 22
Ja sam neke krpice cak i jos jednom prala prije slanja, jer ipak stoji dugo u ormaru... Pa bas dobro receno, i mene bi bila sramota poslati nesto za sto sam slagala :-o Zar da onda ocekujem pozitivnu ocijenu na prevaru?? Ne znam sto si doticne misle kad salju takve krpice. Moze se jako lijepo suradjivati i kupovati bez rizika, samo treba pratiti ocijene (i mozda malo srece) ;-)
2013 05 22
a kaj možeš na slici vidjeti, ona baš poslika stranu di je super, a rupica se ne vidi :// prljavo i smrdljivo se isto baš ne skuži na slici... mogu se jedino mucice vidjeti eventualno.. [:sokiran] Ja sam isto toliko puta dobila (kupila) zmazano i isprano da mi se želudac obračal al doslovno, bacila sam odmah to [:place] nije da serem po tuđim stvarima, al kaj je previše je previše, i ipak sam to platila ..bilo me sram uopče pokazati svojima kaj sam kupila XD, kamoli nekome pokloniti. Cure hoće pare ili obnovit garderobu s novijim stvarima, a nama daju iznošeno i prljavo..bljaaak ... [:frustriran]
2013 05 23
Uglavnom sam imala dobra iskustva ali sam kupila jedne cipele "možda dva puta nošene" a one totalno iznošene, pete oguljene, iznutra sve ispucale. Cura je imala sve pozitivne tako da ni to nije garancija poštenja. Još je bila i bahata. Ali ima i jako dragih i Ljubaznih cura cura pa se još uvijek zadržavam na krpicama i pronalazim dobrih stvari.
2013 05 23
Što se tiće cipela, kupila sam dvoje dosad na krpicama. Jedne balerinke od curke iz ST-a čini mi se, i bile su nove s etiketom kako je i rekla, nažalost ispale su mi premale, ali to sam si sama kriva jer sam mislila da mogu ugurat nogu u to. A druge sandalice sam kupila od Old i stvarno sam zadovoljna [:sramezljiv] i sve je bilo novo. Neznam kako vi, ali ja uvijek naglasim ako nešto ima neko oštećenje ili ako je nošeno. A ono što je novo stvarno je novo. Kupljeno u hiru i otada stoji u ormaru. I svu robu perem prije slanja, ne bi mi palo napamet poslat nešto neoprano. Sve to stoji u ormaru, ali ja sam pušač i dim cigarete se svuda uvuće.
2013 05 24
Drzite se mene,dosad sam mislim bila postena i nekad preiskrena,ali necu vas varat [:smije] I ide countdown do registracije autica.... [:hihot] [:sramezljiv]
2013 05 25
1 2 3