Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Tumor na maternici

Pozdrav. Molila bih sve koji su imali iskustva s time ili neko od obitelji da mi kažu nešto o tome. Ovako mojoj mami je rekao ginekolog kad je išla na pregled da ima tumor napravili su papa test i nije bio dobar. Vec tjedan dana ima visoku temperaturu i jake bolove kod jajnika. Sinoc ju je brat odvezo na hitnu jer se temperatura popela do 40 dali su joj na zaraznom 3 infuzije i tek je sa trecom pocela padati. Išla je danas na ginekologiju na neki pregled i doktorica je rekla da je tumor i uzela je nešto na analizu i rekla da se ceka 2 do 3 tjedna neznam šta je to tocno. Rekla joj je da kad ti nalazi budu gotovi da ceju onda bit sigurni i da dođe 5.9 na ginekologiju i da ce imat operaciju. Ako bude krvarila da odmah dođe. Meni sada nije jasno kako tako dugo mora cekat?? pa gdje je 5.9 tko zna šta ce do onda bit a ima visoku temperaturu i bolove [:ljut] .
2013 08 08
Zanima me kakva je ta operacija?
2013 08 08
Sve ovisi o velicini i statusu tumora. Cesce je bez reza nego s rezom, ali to ces saznati tek nakon svih pretraga.
2013 08 08
Čeka se PHD nalaz 14 dana,gdje će se pokazati sastav stanica uzetog materijala.Fali puno informacija,kad bi pročitala nalaz bilo bi mi jasnije. To što je imala temperaturu i bolove je klasična slika akutne upale jajnika,a smatram da je tumor(miom)samo usputna dijagnoza nađena prilikom tog pregleda. Isto tako i papa test vjerovatno je bila na kolposkopiji i biopsiji pa čeka taj nalaz PHD-a. To što su je naručili,znači da ta operacija ide na "hladno" i čekaju nalaz PHD-a radi daljnjeg postupka. A krvarenje koje spominju- su joj rekli jer je moguće s obzirom da miom(tumor) na maternici uzrokuje obilna vag.krvarenja.
2013 08 08
slazem se sa stasom.
2013 08 08
Tako je i moja mama!Isto morala čekat,uzassss... [:tuzan]
2013 08 08
a šta se tu ima čekat imaju markere koji pokažu i ultrazvuk pa vide sve sramota da ih bude lito je neće da rade ništa, ja čekam 8 miseci da odem na kontrolu ozbiljne bolesti nemam rići vodi mate u privatnika nek potvrdi tu se broje dani a ne miseci govorim iz iskustva [:tuzan] [:vrti]
2013 08 08
Katastrofa su,to je za sjest i plakat...kako ih nije sramota... [:tuzan]
2013 08 08
To oni i oce da vecina ide privatno.jadni ljhdi danas. Ako nemas veza i para nemas ni zdravlja
2013 08 09