Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kad pod novo ne dobijes novo?

Dakle zanima me sto kad pod oglaseno novo, uslikano novo sa etiketom, dobijes noseno, bez etikete sa vidljivim tragovima nosenja, konkretno oguljenim potplatom jer se radi o cipelama. Da su bile ispravno oglasene kao nosene nebi ih kupila def. Sto napraviti? sto ocekivati?
2018 10 31
> SamoDalmatinka: > Dakle zanima me sto kad pod oglaseno novo, uslikano novo sa etiketom, dobijes noseno, bez etikete sa vidljivim tragovima nosenja, konkretno oguljenim potplatom jer se radi o cipelama. Da su bile ispravno oglasene kao nosene nebi ih kupila def. Sto napraviti? sto ocekivati? Krivo oglašeno je prijevara.. Crna lista odmah.. Ako je novo novo je samo s etiketom bez vidljivih tragova nošena i to je to.
2018 10 31
A šta kaže prodavačica?
2018 10 31
Taman sam digla paket. Dosla doma i s nestrpljenjem otvorila odma u garazi i evo sokirala se. Inace ne kupujem nosene cipele, trebale su mi biti za svadbu u subotu, oglasene kao nove sa etiketom ucinile mi se kao dobra prilika. Za 150 kn sa pt, iskreno ocekivala sam novo bez obzira sto je Mango u pitanju. Javila sam joj se sada, cekam odgovor..
2018 10 31
Definitivno nisu nove, ali javite se najprije prodavačici i pokušajte to riješiti s njom, pa ako ne postignete neki dogovor, onda sve ostalo ;)
2018 10 31
> vedranapv: > Definitivno nisu nove, ali javite se najprije prodavačici i pokušajte to riješiti s njom, > pa ako ne postignete neki dogovor, onda sve ostalo ;) U pravu ste. Cekam da se javi, premda sam misljenja, da ovakvo nije trebalo biti ni poslano, barem receno prilikom upita o kupnji..
2018 10 31
Riješili ili ne riješili stvar sa prodavačicom, radi se o prijevari!
2018 10 31
> Anitich_5: > Riješili ili ne riješili stvar sa prodavačicom, radi se o prijevari! Istog sam misljenja.. jer deff da mi nisu bile sa etiketom i oglasene pod nove nebi ih ni pogledala ni kupila. Jer kazem, kupila sam ih za pir i sad ne znam sto cu. One jesu lijepe i peta mi je malena taman mi pase i sve to je ok ali su nosene poprilicno i to me muci..
2018 10 31
U svakom slučaju, krivo oglašeno. Namjerno krivo oglašeno. Čekajte odgovor od prodavačice, nadam se da neće biti još jedna ista priča u nizu: niste tražili dodatne fotke, šta ste očekivali za te novce, ovo je second hand dućan, ne vršim povrat mada je moja greška koju neću priznati.. i ostale bezobraštine. Užas! Ovo više nije normalno!
2018 10 31
> SamoDalmatinka: > > vedranapv: > > Definitivno nisu nove, ali javite se najprije prodavačici i pokušajte to riješiti s njom, > > pa ako ne postignete neki dogovor, onda sve ostalo ;) > U pravu ste. Cekam da se javi, premda sam misljenja, da ovakvo nije trebalo biti ni poslano, barem receno prilikom upita o kupnji.. Pa naravno da je trebalo bit ispravno oglašeno. Ne samo da nisu nove, nego su i oštećene, ali mi se čini bolje najprije mirnim putem pokušat riješiti problem, a onda CL i sve ostalo.
2018 10 31
Ja da sam na vasem mjestu i s tim da vam salonke trebaju za subotu(naravno ako su opce nosive) rekla bih joj da vrati 100kn i pt. I zadrzite salonke. Ako ne pristane na to zaprijetite joj, to NIJE novo. Odvratan nacin prodaje, grozno... Uzas, nemam rijeci!!!!! Prevara, laz,!!
2018 10 31
Ima li ovim temama kraja?! Ja mislim da krpe do Bozica treba zabraniti! Dokle vise crne teme :s ]:(
2018 10 31
Uf,uf.. Nošene su one itekako, po meni je prevara jer slika oglasa ne prikazuje pravo stanje cipela.. Sretno!
2018 10 31
Vise nego ocito da nije novo.... Trazite povrat jer ovo je cista prevara!
2018 10 31
Cekamo odgovor prodavacice pa cemo vidjeti sto ona kaze..
2018 10 31
1 2 3 4 5 ... 11