Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Zamjena apartmana/vikendica

Drage krpičarke, mislim da nije bila ova tema, ako da (ispričavam se). U zadnje vrijeme dosta googlam stranice tipa home exchange, ali s obzirom da znam da ne bi puno uspjela putovati u jednoj godini malo me koči članarina od tipa 1000,00kn. Pa mi je palo na pamet da bi mi ovdje mogle ponuditi koja šta ima gdje i gdje bi voljele otići, pa možda uspijemo na ovaj način bolje upoznati svoju zemlju. Ja sam iz Pule i imam apartman blizu mora. Evo linka https://hr.airbnb.com/rooms/26159500?preview_for_ml=true&source_impression_id=p3_1617016310_HE90eMg%2BJfORBG50 Uz nadu da će ovo zaživjeti, lijep pozdrav cure :) Marina
prije 18 dana, 14:15
Ovo je jako dobra ideja Marina. Dobro ste se sjetili. Nažalost, nemam ni apartman, ni vikendicu, ali rado bih posjetila neka od poželjnih destinacija u RH.
prije 18 dana, 21:05
hvala Laninkutak :) nadam se da će zaživjeti :)
prije 18 dana, 09:50
Odlična tema. Nudim za zamjenu apartman u Zagrebu i na otoku Hvaru (mjesto je Zaraće - Gdinj), a voljela bi ići Istra (bilo gdje), Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Mljet, Pelješac, Korčula, ma svugdje. Ponudite šta imate u inbox :-)
prije 16 dana, 15:17
Suuper @marbil ...drago mi je... ja nudim Pulu, gore je link s airbnb-a, pa ako te zanima javi mi se slobodno u inbox
prije 16 dana, 16:28
> marina0201: > Suuper @marbil ...drago mi je... ja nudim Pulu, gore je link s airbnb-a, pa ako te zanima javi mi se slobodno u inbox ok. moram prvo pričat sa ukućanima pa ti se javim :-)
prije 16 dana, 16:37