Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Krpice nekad, Krpice sad, dva svijeta

Bila sam među prvima koji su se registrirali na Krpice i kad se sjetim prvih suradnja i usporedim s današnjim, dođe mi plakati. Kao prvo, tada se nismo persirale, dopisivanje je bilo ko da su se našle dvije frendice i razmjenjuju robu, onda, radile smo povrate jer, pasmater, to je polovna tuđa odjeća na neviđeno, normalno da ćeš izaći u susret, pogotovo jer ste prije toga brbljale o robi i modi. Zatim, prevare su bile misaone pojam. Cijene su bile normalne. Sve u svemu, bilo je ovo krasno mjesto na kojem sam se znala tako slatko izbrbljati i kupiti super stvari za male novce koje imam dan danas. Krpice danas? Sterilna trgovačka komunikacija, nesusretljivost, precijenjene krpetine, o povratu možeš samo sanjati, jebote, svaki dućan i webshop ti vrate ili zamijene kad ti nešto ne odgovara, dok ovdje sve neke veličine iznad boga, potom pismena i komunikacijska nekultura, pisanje s visoka kakvim ni u dućanima visoke mode te ne tretiraju i prevaranti na svakom uglu, kako kupci, tako i prodavači. Prodavači se ne javljaju danima pa ti pred nosom prodaju stvar za koju si slala nekoliko upita. Krpice su postale dno i nažalost, kao velika pobornica second hand robe, izgubila sam mjesto gdje ću kupovati. Nije vrijedno mojih novaca ni da se frustriram oko umišljenih, nekulturnih persona i robe koju nakon kupovine mogu baciti. Sramota.
2022 10 28
Baš tako. :) Nekultura sve češća ..
2022 10 28
Ja sam ovdje novija i mogu reći da osobno nisam imala nekih problema, osim nekulture 😒, ali kad vidim što drugi dožive i šta sve prevarantima padne na pamet, baš izgubim volju. A da ne pričam o načinu komunikacije pojedinaca i problemi s istima. Baš žalosno..
2022 10 28
Također sam tu odavno, malo sam se sad šokirala kad sam vidjela da mi je prva povratna bila prije više od 10 godina :o Ali slažem se s napisanim, mislim da su prije krpice služile tome da se riješiš viška stvari i usrećiš nekoga, a i udomiš zanemarene stvari kod nekoga kome će to služiti i tko će ih nositi. Sad se praktički dolazi po zaradu, što je pomalo smiješno i jadno. Preprodaju se precijenjene stvari, komunikacije na forumu gotovo i nema, svima u opisu profila vrišti da nisu za zamjene/ne rade povrate/moraš sve pitati jer nema kasnije žalbi itd. Pa bome prije su sve bitne stvari pisale u oglasima i ako nije bilo navedeno oštećenje onda je to značilo da ga nema, a ne da moraš ispitati svaki detalj o artiklu prije kupnje. A opet ako puno pitaš onda si naporan kupac koji ne zna što hoće... Evo ne znam zaista, osobno sam napravila pauzu od krpica na neko vrijeme gdje sam imala samo 1-2 suradnje godišnje, nisam se ni prijavljivala dok ne bih na mail dobila obavijest da mi je netko poslao poruku. Tada mi je diglo tlak preprodaja odjeće, fejkova da ni ne govorim i uvijek su takvi artikli imali najviše pregleda i bili na naslovnoj stranici krpica, neki i odavno prodani, ali eto kao reklama profilu. Ne kužim poantu, mislim da je totalno fulana u zadnje vrijeme i sjećam se nekih jednostavnijih vremena... Osobno mi nikad kupac nije zatražio povrat niti sam ja tražila kad sam od nekog kupovala, što mi nije pasalo sam prodala dalje i to je to, ali napravila bih ga da kupac zatraži, ne znam čemu tolika drama oko takvih stvari, pa ne prodajemo dijamante... Ali ne gubim nadu, ipak je velika većina žena s kojima sam došla u komunikaciju bila ljubazna i pristojna, bez ikakvih problema i uvijek smo se sve dogovorile :)
2022 10 28
@Nasura potpisujem sve Bome i ja sada išla pogledati, prva povratna 2013. baš sam se iznenadila. Bila sam i ja kratku pauzu napravila, također dajem krpicama ponovno šansu. Sada sam se ponovno malo aktivirala i dodala novih stvari
2022 10 28
I ja sam tu od 2013. i kužim promjenu al ne bi se složila sa svime napisanim tj moje iskustvo je drugačije! Bila sam prevarena nekoliko puta na početku i nitko nije reagirao! Adminka uopće nije bila dostupna i nije ju bilo briga (uostalom zato se i potpisivala ona peticija da ju se promjeni) I nepravedne negativne se nisu brisale (ja imam tu jednu baš iz tog perioda) a forum još nije razvio sve alate oko "hvatanja" prevaranata... Al definitivno je forum bio življi i zanimljiviji 😊 diskutiralo se, pomagalo, družilo.... Cijene su definitivno bile manje, realnije i sve se skupa doživljavalo kao zabava... Uostalom, i cijena slanja npr tisak paketa je bila tad 10kn Al da, sve u svemu stare krpice su mi bile draže 😎
2022 10 28
Istina, krpice nisu stranica za veliku zaradu, već neka vrsta second handa. Imaš višak robe koja nije nošena ili je jako malo nošena i cijena bi trebala biti u skladu sa tim. Neke šinjorine pretjeruju u cijeni.
2022 10 28
Ne znam kako je nekad bilo, ali za ovo sada se slazem. Dodala bih i admine koji kao da ne postoje.
2022 10 28
Bogmeč, ima svega... I ja bih radije da si ne persiramo, nego da smo sve na nekoj prijateljskoj bazi, evo meni je jedna cura poslala naočale bez da joj platim, veli:budete već... Voljela bi da svi više vjeruju jedni drugima jer ja vjerujem svima, tj surađujem sa profilima koji mi ne djeluju sumnjivo nego bez straha kupujem od njih. Grozna mi je ova pošast laznjaka i cura koje nasjedaju na LV torbe od profila koji prodaju jeftinu robu i slucajno im se omane pa kupe LV pa im je "viška' i povoljno prodaju. A ovi perverznjaci koji kupuju nošene čarape i gaće i dječje cipele... Mogu se pohvaliti da nailazim na super stvari i stvarno super cure i ovisnik sam o krpicama. Po meni bi bilo super da kao na njuškalu damo svoj OIB, to je ipak možda upozorenje potencijalnim varalicama
2022 10 28
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/67132f0ee9e58b502a477f56a7328923.jpg) Evo, ovakve bedastoće, ali još gori su takvi "kupci" Desinička, ovo je povezano s onim sto si komentirala u temi trazim kupujem🤮🤮🤮
2022 10 28
I ja sam ovdje od 2013. Volim krpice. ❤🙉🙋‍♀️🥳
2022 10 28
Relativno sam nova. Ne znam kako je bilo ranije. Doživjela sam svašta, ali volim krpice. Doživljavam ih kao razbibrigu i pokušavam se ne živcirati. Nisam ovdje da bih zaradila već da se riješim viška i nabavim nešto drugo što mi se trenutno baš sviđa. Ima zbilja krasnih ženica i s njima sam imala super suradnje. Držim se toga. Iz komunikacije pokušam procijeniti što mogu očekivati od druge strane. Ako primjerice nekome treba dva tjedna da odgovori na poruku, ne treba mi taj artikl. I slično... Jedino me ove prevare o kojima čitam na forumu baš ljute. Također, ne mogu razumjeti kako netko nekome može prodati neku stvar koja je još jedino za baciti. I mislim da su cijene poprilično visoke. Kod dosta prodavačica nerealne. To je vidljivo i ako samo usporedim cijene početkom godine i sad...
2022 10 28
Ja sam dugo tu i bilo je svega i prije , a sad posebno....nedostatak kulture je bio i ostao najveći problem 😰 Kakvo vrijeme , takvi i ljudi ,ali stekla sam ovdje i dosta prijateljica s kojima rado popijem kavicu. Neke su i iz drugih gradova 🤗
2022 10 28
> Frani127: > Ja sam dugo tu i bilo je svega i prije , a sad posebno....nedostatak kulture je bio i ostao najveći problem 😰 > Kakvo vrijeme , takvi i ljudi ,ali stekla sam ovdje i dosta prijateljica s kojima rado popijem kavicu. Neke su i iz drugih gradova 🤗 <3
2022 10 28
I ja sam među "starijim" članicama 😊 Ovdje sam upoznala dosta dragih žena, uvijek se izmjeni koja poruka, a imam i neki svoj mali krug žena s kojima stalno nešto mijenjam ili kupujem, jer mi je to najpouzdanije. ❤ A ostatak za uspoređivanje: - Nekad je zanimljiviji kroj/uzorak bio popularniji od nekog branda. Danas su to opće poznate marke torbica i drugih skupocjenih stvari. - Većina toga se svodi samo na prodaju. Svako malo netko otvori temu kako mu slabo ide prodaja i na to se i ostali nadovezuju. Kao da je stranica stvorena da se ovdje zarađuje, a ne da se riješimo viška putem zamijena i povoljnih cijena. - S vremenom je nagomilano previše članica, krenula je kod nekih velika prodaja (korisnice s 1000 stvari), manji profili ne dolaze do izražaja. - Previše članica - previše oglasa neaktivnih članica. Previše prostora da se prevaranti sakriju i čekaju priliku.
2022 10 29
1 2