Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novost! Od danas možete na Mojim Krpicama sigurno plaćati!

> blozo29: > Prije 2h sam izbrisala Trustap account uz pomoć njihovog support sustava - komunikacija putem mail, dosta su brzi i ažurni, u pol h smo sve riješili. Ali na koji način će se meni sad maknuti ikona na fotki i oznaka da koristim trustap? Bok, cini se da sam izradila trustup account a ne znam kako.. ugl, želim ga obrisati. Možeš li mi molim te napisati kome da se javim?
2023 10 27
Bok svima, Još jednom hvala na svim povratnim informacijama ovdje, cijenimo vaš doprinos. Razumijemo da može biti frustrirajuće ne dobiti izravan odgovor na svako pojedinačno pitanje, molimo vas da shvatite da se trudimo komunicirati ovaj novi postupak svim korisnicima. Imajući to na umu, sada smo objavili vodič https:// www.trustap.com/blog/how-to/a-guide-to-using-trustap-on-mojekrpice/ za kupnju i prodaju na Mojekrpice uz korištenje Trustapa! Nadamo se da će vam ovaj vodič pružiti informacije za odgovor na neka od često postavljanih pitanja tijekom posljednja dva dana. Za dodatna pitanja možete se obratiti i našem centru za pomoć https:// trustap.zendesk.com.
2023 10 27
Zasto je korisnicka na engleskom :') :')
2023 10 27
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/e86f4b234c82f19ceb779e2a1e53fd08.jpg) Evo kolilo su od pomoci..
2023 10 27
Ma ovo su gluposti kao sto sam navela prije, nema vise smisla zafrkavati se sa krpicama kad su samo losije i losije.
2023 10 27
> Vikili: > Boli me glava od ovoga. U pravu ste i meni također! :,'(
2023 10 27
> Vikili: > Zadržavanje našeg novca. Želim da mi to pobrišete sa mog profila. Ja želim odlučiti kako ću poslovati. Ni na njuškalu nisam pristala na pay protect. Tako je i ja to želim da se obriše kod mene, , ta valjda mi to želimo ili ne, ne želim i gotovo!
2023 10 27
Pohvale trustapqueries profilu tu s krpica, sve mi rijesili ekstra brzo 🙂
2023 10 27
> ShangriLa: > Ako ste već mislili uvesti nešto ovako onda ste to trebali napraviti na način da ovakva transakcija ide ako i prodavač na to pristane, jer koliko vidim iz prethodnih komentara ljudi su dovedeni pred svršen čin. Mislim da je ovo i zakonski nelegitimno, jer kupoprodaja je ugovor u kojem su obje strane ravnopravne, omogućavanjem kupcu da meni kao prodavaču jednostrano nametne ovakav način prodaje, bez mog pristanka, nije u skladu sa zakonom, bez obzira što dajete neku naknadnu mogućnost otkazivanja (i time nas prisiljavate da instaliramo aplikaciju). Ne posaljete paket i nece vam sjesti novci, pa niste dovedeni pred svrsen cin. Zasto bi itko uplacivato bez prethodnog dogovora? Teoretski vam tako mogu uplatiti i svi s kojima ste dosad suradjivali i imaju vas broj racuna, ali nisam cula da itko tako radi.
2023 10 27
Ahahaha... Kaje ovo?!? Queries piše preko Google translate, evidentno. To me podsjeća na fejk stranice. Ili onu staru, nikad zaboravljenu Ingridinu: Pipl mast trast as! Žešći bullshit!
2023 10 27
> teehee: > Ahahaha... Kaje ovo?!? > Queries piše preko Google translate, evidentno. To me podsjeća na fejk stranice. Ili onu staru, nikad zaboravljenu Ingridinu: Pipl mast trast as! > Žešći bullshit! "pružilo mir kupcima i prodavačima" o:)
2023 10 27
> LestrangeGirl: > Ma ovo su gluposti kao sto sam navela prije, nema vise smisla zafrkavati se sa krpicama kad su samo losije i losije. Imate dvije povratne, što će reći neopisivo obimno iskustvo na Krpicama, taman za izjaviti - Nema se više smisla zafrkavati s Krpicama. Evo , ja imam 6 izvrsnih suradnji u mjesec , tu sam više od 10 godina i mislim da su Krpice super. O Trustapu - ponuđeno, može se prihvatiti, a i ne mora.
2023 10 27
> sanjaurban: > Nisam ovo doživjela tako traumatično. Još jedna aplikacija koja mi nudi ono što neću. Informacije o njoj trebaju biti vidljivije na stranici i trebaju biti navedene u pravilima koje svaka nova korisnica treba pročitati. Čak da sam i novi korisnik, nema šanse da kliknem na "kupi" i odmah platim. Jako rijetko vršim uplate gdje dajem svoj broj kartice pa da netko s nje skida koliko hoće. I da kupim nešto na ovakvoj stranici bez da pitam ijedno pitanje? Pažljivija korisnica neće zalutati, površnija možda hoće. No i ako netko klikne na „kupi“ ne znači da će tako i kupiti, može odustati kad vidi o čemu se radi. Negdje treba biti istaknuto da to nije jedini način kupnje, već samo opcija, za nove članice. Nisam doživjela da mi se ovdje to nameće. Nitko me ne prisiljava ni na što, samo mi se nude stvari, kao i u trgovinama i na raznim portalima. Baš tako. Nema drame - ponuđeno je , odbiti ćemo (ili nećemo, ja svakako hoću), čemu panika?
2023 10 27
> gitadevi: > > LestrangeGirl: > > Ma ovo su gluposti kao sto sam navela prije, nema vise smisla zafrkavati se sa krpicama kad su samo losije i losije. > Imate dvije povratne, što će reći neopisivo obimno iskustvo na Krpicama, taman za izjaviti - Nema se više smisla zafrkavati s Krpicama. Evo , ja imam 6 izvrsnih suradnji u mjesec , tu sam više od 10 godina i mislim da su Krpice super. O Trustapu - ponuđeno, može se prihvatiti, a i ne mora. Molim Vas procitajte moje prijasnje postove na ovoj temi, pa pokusajte razumiti o cemu tocno pricam. Imam dvije povratne jer primarno koristim druge stranice, iskljucivo iz ovakvih razloga. Krpice kao stranica su uzasne u usporedbi sa drugim. Svaka cast Vama sto volite krpice i mislite da su super, no ja imam standarde.
2023 10 27
Stvar bi još donekle funkcionirala kada ne bi taj gumb toliko vrištao već kada bi plaćanje na taj trustap način bio opcija nakon "želim to" dogovora. To stršanje gumba je žešća marketinška pogreška kojom postižete kontraefekt iako je cilj, to je jasno, bio navlakuša. Možda nismo the sharpest pencil in the box, ali nismo niti tak baš bedaste.
2023 10 28
1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 18