Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novost! Od danas možete na Mojim Krpicama sigurno plaćati!

čini se da će nastati katastrofa...ljudi koji ne čitaju forum bi mogli masovno uplaćivati novce trustapu, a da nemaju načina da znaju jel prodavač uopće registriran na trustap... koliko je uopće trustap pouzdan i hoće li u takvoj situaciji svima redom vraćati krivo uplaćene novce?
2023 10 26
Ne želimo trustap!!!
2023 10 26
Meni i nakon svih ovih pojasnjenja nije apsolutno nista jasno kako to funcionira. 😀
2023 10 26
Ja isto pola toga ne razumijem. Pisala sam na FB profil Mojekprice.hr, ali ni tamo nisam dobila neke konktretne odgovore na krpu bitnih pitanja. Ovo sa poštarinom je presmiješno - zašto Krpice ne plate ptt za sada kada se sve skupa testira - na početku (ni ne znamo koliko će to trajati). Možda stvar uopće nije loša, ali vam je komunikacija s korisnicima jako loša, da ne pričam da ste na sva bitna pitanja trebali odgovoriti već već u prvom postu.
2023 10 26
Ovaj Trustap profil izgleda kao kad se chat gpt-u postavi uputa "napiši mi esej od 100 rijeci". Nadam se da je istina da se može otkazati kupoprodaja jer zaista ne planiram prodavati na ovaj način. Kao što je već napisano, trebali smo prvo biti upitani želimo li tako poslovati. Tko želi, nek mu to strši na profilu.
2023 10 26
Trenutno je stanje takvo - kupac plati manje provizije nego što bi poštarinu (ako uzmemo ovaj primjer kupnje od 30 eur, provizija je 2 eur, a ptt 3-4 eur). Prodavač mora platiti poštarinu, znači gubi tih 3-4 eur, a to nije planirao i nije ukalkurirao u cijenu proizvoda. Sve skupa izgleda ko da su se neka djeca igrala pa napravila novu aplikaciju.
2023 10 26
> Sara_88255: > > Odradila sam jednu prodaju preko ovoga i to je koma,zena uplatila bez da sam ja imala pojma o tome > Da li si dobila ikakvu obavijest, ili od Trustupa ili od Krpica nakon sto je ona izvrsila uplatu za taj tvoj artikl? Kako si saznala da je ta žena platila/kupila to? > Koji je ovo bezobrazluk da ti bilo tko može kupiti bilo koju stvar bez ikakve prethodne komunikacije kupac-prodavač! Evo to se je sinoć desilo i meni. Stigla mi poruka kao automatska i javlja se žena porukom gdje može preuzeti,znači ništa prije,nikakvog kontakta,samo javljeno da je plaćeno,i morala sam to instalirati, gospođa je danas preuzela,kad će meni novci sjesti ne znam. Znači bez da sam imala instalirano ,moguće je bilo kupiti preko toga.Iskreno rečeno najgluplji potez Krpica
2023 10 26
Haha uzas Ne kuzim kako itko moze uplatiti prije nego sto si kreiras profil tamo? I uzasno mi je iritantan ovaj logo preko avatara, uopce ne razlikujes profile na forumu vise. Mogli su to malo decentnije napraviti. Svaki put mislim da to Trustap profil pise.
2023 10 26
Potpisujem. Budite jasni i i ne navlačite ljude na svoju lihvarsku aplikaciju.
2023 10 27
Nisam ovo doživjela tako traumatično. Još jedna aplikacija koja mi nudi ono što neću. Informacije o njoj trebaju biti vidljivije na stranici i trebaju biti navedene u pravilima koje svaka nova korisnica treba pročitati. Čak da sam i novi korisnik, nema šanse da kliknem na "kupi" i odmah platim. Jako rijetko vršim uplate gdje dajem svoj broj kartice pa da netko s nje skida koliko hoće. I da kupim nešto na ovakvoj stranici bez da pitam ijedno pitanje? Pažljivija korisnica neće zalutati, površnija možda hoće. No i ako netko klikne na „kupi“ ne znači da će tako i kupiti, može odustati kad vidi o čemu se radi. Negdje treba biti istaknuto da to nije jedini način kupnje, već samo opcija, za nove članice. Nisam doživjela da mi se ovdje to nameće. Nitko me ne prisiljava ni na što, samo mi se nude stvari, kao i u trgovinama i na raznim portalima.
2023 10 27
Da li se može kupiti artikal ako stoji na njemu rezervirano?Ako mi se nešto svidi i želim to kupiti?
2023 10 27
Ne.
2023 10 27
> PretrpaniOrmar: > Isto tako, smatram "lažnim" oglašavanjem skoro pa navlukušom da se ovako to predstavlja: > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/d17f4430bef24dca7faa55ee433b633c.jpg) > dakle kada se odabere "kupi" onda je to preko Tustapa. > kod opcije "želim to" nigdje ne znači da se to odabere za kupnju. I to nije u redu. > Stavite plavu tipku "KUPI SA TRUSTAP" i crvenu "KUPI" za kupnje koje ne idu preko Trust apa. Naravno ako već to svima mora biti na profilu. > Na Njuškalu prodavač bira želi li prodavati putem safe prodaje ili ne. Po meni je ovako navlakuša i praktički lažno usmjeravanje kupaca da je kupnja moguća isključivo na jedan način. u pravu ste, ovo je klasično dovođenje u zabludu
2023 10 27
> TrustapQueries: > > gabrielamihic: > > Ovo nema smisla > > Ja sam danas platila poštarinu za artikl koji je sinoć placen preko trustup,a nije Pt uračunata u to > > Platila sam jer se ne želim dovesti u situaciju da me netko proziva(Pt je 26kn) > > Da sam htjela da Pt bude u cijeni,to bi napisala > > Ženi je skinuto 32e za nesto sta je oglašeno 30e...ako je to 2e za Pt,opet nije dosta. > > Sad ja čekam da kupcu stigne roba,pa da on potvrdi i onda meni moj novac na račun > > Znači da novac stoji danima na tom trustup-u,a nekima je možda novac hitan jer eto..od toga živi > > Napravljeno je totalno aljkavo i bezveze i bez mogućnosti da se odaberete da li želimo ili ne. > > Ja tako nisam htjela poslovati,ali sam bila primorana jer mi je žena javila da je artikl plaćen. > > I kaj da sad radim.. nateže se sa njom > > Poslala sam i bok.. > > Ali da je puno nedostataka je.. > > Baš me zanima koliko će meni sjesti na račun > > Ako kažete da nema provizije > Hvala na upitu, > Dostava nije automatski uključena, i ako želite uključiti tu opciju u cijenu, potrebno je prilikom stvaranja oglasa odabrati "Uključi dostavu". Napomena da trenutni oglasi ne uključuju dostavu. Konkretno za vašu transakciju, kupac je platio naknadu za transakciju cijene 2 eura uz vasu cijenu koja iznosi 30 eura kako bi osigurao da će dobiti predmet koji je naveden. To daje kupcu jamstvo da će dobiti proizvoda koji je naveden ili će dobiti povrat novca. Cijena proizvoda bila je 30 eura i točno ta svota će biti isplaćena vama kao prodavatelju. A gdje je tu poštarina? Predmet je 30e bez poštarine(koja je preko 3e) Znači da sam ja taj predmet prodala za manje novaca Kupac mene nije kontaktirao prije,nego sam samo dobila obavijest o trustup uplati..koju i dalje čekam Vaša "zarada" je 2e,a moj "gubitak" 3 i nešto eura.. I to ne dobrovoljno,jer sam bila dovedena pred gotov čin
2023 10 27
I jos nekaj.. Tko štiti prodavače? Šta ako kupac ne napiše da je dobio artikle,a dobio ih je? Tj ispadne da nisu niti poslani,a jesu Njemu se vraća novac i ostaje mu artikl(raj za prevarante) Kako to ide Da li kupac mora potvrditi da je stigla roba,pa onda nama ide isplata? Koliko je rok za to sve? Koliko dugo nas novac stoji kod vas?
2023 10 27
1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 18