Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novost! Od danas možete na Mojim Krpicama sigurno plaćati!

> gabrielamihic: > Ovo nema smisla > Ja sam danas platila poštarinu za artikl koji je sinoć placen preko trustup,a nije Pt uračunata u to > Platila sam jer se ne želim dovesti u situaciju da me netko proziva(Pt je 26kn) > Da sam htjela da Pt bude u cijeni,to bi napisala > Ženi je skinuto 32e za nesto sta je oglašeno 30e...ako je to 2e za Pt,opet nije dosta. > Sad ja čekam da kupcu stigne roba,pa da on potvrdi i onda meni moj novac na račun > Znači da novac stoji danima na tom trustup-u,a nekima je možda novac hitan jer eto..od toga živi > Napravljeno je totalno aljkavo i bezveze i bez mogućnosti da se odaberete da li želimo ili ne. > Ja tako nisam htjela poslovati,ali sam bila primorana jer mi je žena javila da je artikl plaćen. > I kaj da sad radim.. nateže se sa njom > Poslala sam i bok.. > Ali da je puno nedostataka je.. > Baš me zanima koliko će meni sjesti na račun > Ako kažete da nema provizije Hvala na upitu, Dostava nije automatski uključena, i ako želite uključiti tu opciju u cijenu, potrebno je prilikom stvaranja oglasa odabrati "Uključi dostavu". Napomena da trenutni oglasi ne uključuju dostavu. Konkretno za vašu transakciju, kupac je platio naknadu za transakciju cijene 2 eura uz vasu cijenu koja iznosi 30 eura kako bi osigurao da će dobiti predmet koji je naveden. To daje kupcu jamstvo da će dobiti proizvoda koji je naveden ili će dobiti povrat novca. Cijena proizvoda bila je 30 eura i točno ta svota će biti isplaćena vama kao prodavatelju.
2023 10 26
> TrustapQueries: > Trustap nije obvezni način plaćanja. Ako ne želite prihvatiti uplate putem Trustap-a, možete odbiti bilo koje uplate koje su napravili kupci. Međutim, ako se nalazite u situaciji u kojoj je kupac već platio, jedino što vam preostaje je poslati predmet da bih primili uplatu. Kao prodavatelj, ne morate postavljati način plaćanja niti trošiti vrijeme na provjeru je li kupac zainteresiran za prozivod, jer je proizvod već plaćen. Kako mislite jedino sta mi preostaje je poslati predmet. ne necu poslati predmet i nakon koliko dana kupcu vratite novac s svom provizijom koju ste mu skinuli jer do prodaje nije doslo, niti je predmet poslan kupcu?
2023 10 26
> Kako mislite jedino sta mi preostaje je poslati predmet. > ne necu poslati predmet i nakon koliko dana kupcu vratite novac s svom provizijom koju ste mu skinuli jer do prodaje nije doslo, niti je predmet poslan kupcu? 👏👏👏
2023 10 26
> Lia189: > > TrustapQueries: > > 1. Morate li koristiti Trustap? > > Ne, Trustap nije obavezan. Ako želite nastaviti prodavati proizvode kao i prije, to je u redu. Trustap omogućuje kupcima da izvrše uplatu za vaše prozivode. Možete jednostavno prihvatiti uplatu i dogovoriti zamjenu s kupcem kako biste nastavili. Tek kada vam moramo poslati vasa novcana sredstva, bit će od vas zatraženo da otvorite Trustap račun kako bismo znali gdje poslati vaša zarađena sredstva! > U tom slucaju, tko i gdje ce traziti da se otvori Trustup racun? U inbox na krpicama, na mail? Kao kupac, nikada nećete biti obavezani otvoriti Trustap račun. Kao prodavatelj, kada budu dostupna sredstva za isplatu vama, moći ćete se registrirati za Trustap putem veze u vašem Mojekrpice profilu.
2023 10 26
> TrustapQueries: > > Nocturama: > > Zašto ikona za Trustap "Kupi" nije dostupna samo kod prodavača koji su registrirani na Trustap? > Hvala na upitu. > Trustap nije obvezni način plaćanja. Ako ne želite prihvatiti uplate putem Trustap-a, možete odbiti bilo koje uplate koje su napravili kupci. Međutim, ako se nalazite u situaciji u kojoj je kupac već platio, jedino što vam preostaje je poslati predmet da bih primili uplatu. Kao prodavatelj, ne morate postavljati način plaćanja niti trošiti vrijeme na provjeru je li kupac zainteresiran za prozivod, jer je proizvod već plaćen. I onda Vam kupac spuca negativnu recenziju jer je stvar platio, a nije dobio. Divno :")
2023 10 26
> TrustapQueries: > > Lia189: > > > TrustapQueries: > > > 1. Morate li koristiti Trustap? > > > Ne, Trustap nije obavezan. Ako želite nastaviti prodavati proizvode kao i prije, to je u redu. Trustap omogućuje kupcima da izvrše uplatu za vaše prozivode. Možete jednostavno prihvatiti uplatu i dogovoriti zamjenu s kupcem kako biste nastavili. Tek kada vam moramo poslati vasa novcana sredstva, bit će od vas zatraženo da otvorite Trustap račun kako bismo znali gdje poslati vaša zarađena sredstva! > > U tom slucaju, tko i gdje ce traziti da se otvori Trustup racun? U inbox na krpicama, na mail? > Kao kupac, nikada nećete biti obavezani otvoriti Trustap račun. Kao prodavatelj, kada budu dostupna sredstva za isplatu vama, moći ćete se registrirati za Trustap putem veze u vašem Mojekrpice profilu. Znači biti ćeš PRISILJEN registrirat na Trustup da bi uopće došao do svojih novaca. Predivno 8-)
2023 10 26
> anysplit: > > TrustapQueries: > > Trustap nije obvezni način plaćanja. Ako ne želite prihvatiti uplate putem Trustap-a, možete odbiti bilo koje uplate koje su napravili kupci. Međutim, ako se nalazite u situaciji u kojoj je kupac već platio, jedino što vam preostaje je poslati predmet da bih primili uplatu. Kao prodavatelj, ne morate postavljati način plaćanja niti trošiti vrijeme na provjeru je li kupac zainteresiran za prozivod, jer je proizvod već plaćen. > Kako mislite jedino sta mi preostaje je poslati predmet. > ne necu poslati predmet i nakon koliko dana kupcu vratite novac s svom provizijom koju ste mu skinuli jer do prodaje nije doslo, niti je predmet poslan kupcu? Ako ne zelite poslati predmet nakon sto je uplacen to mozete uciniti pritiskom gumba za otkazivanje transakcije. Mi kupcu vracamo novcana sredstva u potpunosti odmah no ovisno o nacinu placanja vidjeli smo slucaje gdje je treba jedan poslovni dan.
2023 10 26
> TrustapQueries: > > anysplit: > > > TrustapQueries: > > > Trustap nije obvezni način plaćanja. Ako ne želite prihvatiti uplate putem Trustap-a, možete odbiti bilo koje uplate koje su napravili kupci. Međutim, ako se nalazite u situaciji u kojoj je kupac već platio, jedino što vam preostaje je poslati predmet da bih primili uplatu. Kao prodavatelj, ne morate postavljati način plaćanja niti trošiti vrijeme na provjeru je li kupac zainteresiran za prozivod, jer je proizvod već plaćen. > > Kako mislite jedino sta mi preostaje je poslati predmet. > > ne necu poslati predmet i nakon koliko dana kupcu vratite novac s svom provizijom koju ste mu skinuli jer do prodaje nije doslo, niti je predmet poslan kupcu? > Ako ne zelite poslati predmet nakon sto je uplacen to mozete uciniti pritiskom gumba za otkazivanje transackije. Mi kupcu vracamo novcana sredstva u potpunosti odmah no ovisno o nacinu placanja vidjeli smo slucaje gdje je treba jedan poslovni dan. izvrsno hvala
2023 10 26
> TrustapQueries: > Ako ne zelite poslati predmet nakon sto je uplacen to mozete uciniti pritiskom gumba za otkazivanje transackije. Mi kupcu vracamo novcana sredstva u potpunosti odmah no ovisno o nacinu placanja vidjeli smo slucaje gdje je treba jedan poslovni dan. Trebamo li za otkazivanje kupovine biti registrirani na Trustap?
2023 10 26
> Nocturama: > > TrustapQueries: > > Trustap nije obvezni način plaćanja. Ako ne želite prihvatiti uplate putem Trustap-a, možete odbiti bilo koje uplate koje su napravili kupci. Međutim, ako se nalazite u situaciji u kojoj je kupac već platio, jedino što vam preostaje je poslati predmet da bih primili uplatu. Kao prodavatelj, ne morate postavljati način plaćanja niti trošiti vrijeme na provjeru je li kupac zainteresiran za prozivod, jer je proizvod već plaćen. > Ovo nije odgovor na moje pitanje. Pliz, pokušavate ostaviti dojam sigurne kupovine i ozbiljnog posrednika pa onda se tako i razgovarajmo. > Moje pitanje glasi: zašto ikona "kupi" za trustap nije dostupna samo na profilima prodavača koji se registriraju na vašu aplikaciju? > Znači, tek nakon što se prodavač registrira na Trustap, na profilu mu se pojavi i ikona "kupi" > Zbilja ne može biti jasnije pitanje, molim jednako jasan odgovor. To rješava većinu problema koji su se uz ovo javili. Cijenimo razumijevanje da je ovo promjena na vašem računu na Mojekrpice. Kao što ste svi svjesni, povećane prijevare na internetskim tržištima diljem svijeta danas su značajan problem. Smatramo da Kupci imaju pravo na dodatnu zaštitu ako to smatraju potrebnim, ali Prodavatelji nisu prisiljeni prihvatiti ovu rješenje. Trustap je namijenjen pružanju opcije zaštite kupcima i prodavateljima. Kupcima sada predstoji mogućnost plaćanja dodatne naknade za zaštitu kupca kod njihovih kupovina, ali ako preferiraju koristiti stari način plaćanja, to je i dalje moguće. Slično tome, prodavatelji imaju mogućnost primanja sredstava putem Trustap-a, ali ako preferiraju korištenje postojećeg pristupa, to je također u redu.
2023 10 26
> Nocturama: > > TrustapQueries: > > Ako ne zelite poslati predmet nakon sto je uplacen to mozete uciniti pritiskom gumba za otkazivanje transackije. Mi kupcu vracamo novcana sredstva u potpunosti odmah no ovisno o nacinu placanja vidjeli smo slucaje gdje je treba jedan poslovni dan. > Trebamo li za otkazivanje kupovine biti registrirani na Trustap? Ne trebate, u vasim transakcijama imate gumb koji kliknete i to je sve od koraka potrebno za otkazivanje.
2023 10 26
> TrustapQueries: > Cijenimo razumijevanje da je ovo promjena na vašem računu na Mojekrpice. Kao što ste svi svjesni, povećane prijevare na internetskim tržištima diljem svijeta danas su značajan problem. Smatramo da Kupci imaju pravo na dodatnu zaštitu ako to smatraju potrebnim, ali Prodavatelji nisu prisiljeni prihvatiti ovu rješenje. Trustap je namijenjen pružanju opcije zaštite kupcima i prodavateljima. Kupcima sada predstoji mogućnost plaćanja dodatne naknade za zaštitu kupca kod njihovih kupovina, ali ako preferiraju koristiti stari način plaćanja, to je i dalje moguće. Slično tome, prodavatelji imaju mogućnost primanja sredstava putem Trustap-a, ali ako preferiraju korištenje postojećeg pristupa, to je također u redu. Pucate si u noge ovakvim eskiviranjem i davanjem besmislenih generičkih odgovora. Antagonizirate korisnike, a sebe predstavljate kao neozbiljnog partnera.
2023 10 26
> TrustapQueries: > Ne trebate, u vasim transakcijama imate gumb koji kliknete i to je sve od koraka potrebno za otkazivanje. Hvala na konkretnom odgovoru. Eto, nije tako teško.
2023 10 26
Rijetko kada komentiram forume, ali ovo sto je napravljeno je po meni cista sprdnja. Pitanja korisnika se ignoriraju i zaobilaze ili se odgovara selektivno i uopce se neda odgovor na ozbiljna pitanja nego se reiterira sve sto je vec receno. Ne, necu instalirati jer je ocajna aplikacija, svrha da krpice zarade vise a svi na krpicama su maltene u gubitku bilo to postarinom ili necim drugime. Ako stvarno korisnici uplate na app ljudima koji ne koriste to i ostavljaju povratne mislim da bi onda bilo pravedno da i ti ljudi koji nemaju ostave istu tu povratnu za pokusaj varanja. Na apsolutno svim aplikacijama kao treca strana prodavac placa 3% a kupac placa postarinu. U slucaju da je proizvod los, pokidan, ne takav kakav je predstavljen PRODAVAC placa pt nazad i vraca novce, a ne da kupac placa pt nazad i ostaje bez tog novca. Opet vase implementiranje bez imalo promisljenosti, bez urednosti, icega. Uvijek tako bude i uvijek se sve raspadne, trenutno je sve raspadnuto i uzasno sa klasicnim obecavanjem ''dodajemo, bit ce bolje, ma super postarina i kolege s kojima poslujemo''. Ocajan nacin zarade na korisnicima koji su vjerni i koji vec godinama prodaju,mjenjaju,poklanjaju na tisuce artikala. Adminka ne zna sto da odgovori osim genericnih odgovora i ignoriranja, a ovaj trustap profil kao da se dopisuje sa zidom, samo jedno te isto. Sve sto je cak i navedeno je lose s njihove strane ali i dalje guraju da je super stvar. Ako ste vec na svoju ruku, bez povratnih info od ljudi koji to sve koriste i ce koristiti, onda ste mogli staviti da se moze uplatiti samo ljudima koji to koriste, za druge iskljucite POTPUNO i do kraja sve opcije dok ne instaliraju AKO ZELE!
2023 10 26
@Froglina Ne biraju se sredstva za brzu zaradu bez da prstom mrdneš, ljudi su danas zaista kreativni :) U stilu, pošaljite novce meni, a Vama dvoma kako bude, ja ću imat svojih 5% u svakom slučaju, a ni kupio ni prodao, samo posredovao u nečemu u čemu ste se i Vas dvoje mogli ljudski dogovorit.
2023 10 26
1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 18