Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novost! Od danas možete na Mojim Krpicama sigurno plaćati!

1. Morate li koristiti Trustap? Ne, Trustap nije obavezan. Ako želite nastaviti prodavati proizvode kao i prije, to je u redu. Trustap omogućuje kupcima da izvrše uplatu za vaše prozivode. Možete jednostavno prihvatiti uplatu i dogovoriti zamjenu s kupcem kako biste nastavili. Tek kada vam moramo poslati vasa novcana sredstva, bit će od vas zatraženo da otvorite Trustap račun kako bismo znali gdje poslati vaša zarađena sredstva!
2023 10 26
2. Zasto bi koristili Trustap? Nula Naknada/Provizije za Prodaju: Prodajom svojih predmeta putem Trustap-a, ne plaćate nikakve naknade/provizije za prodaju. Prevencija Prijevare: Trustap koristi najmodernije alate za prevenciju prijevara kako bi nadzirao plaćanja koja vrše svi kupci i osigurao da su ona legitimna. Dodatno, zlonamjerni kupci će biti blokirani od plaćanja putem Trustap-a, tako da ne morate gubiti vrijeme razmišljajući o legitimnosti vaših kupaca. Ušteda Vremena: Trustap-ov pojednostavljeni postupak ubrzava transakcije, omogućujući vam brzo i učinkovito osiguravanje prodaje. Posredovanje i Rješenje: Trustap-ova platforma za escrow opremljena je za posredovanje i rješavanje bilo kakvih sporova koji se mogu pojaviti tijekom transakcije, osiguravajući pravedno rješenje.
2023 10 26
3. Kako Trustap rješava sporove i povrate? Kupci mogu podnijeti sporove samo iz sljedećih razloga: Kupac nije primio predmet Primljeni predmet ne odgovara originalnom opisu Predmet je oštećen, a ovo nije bilo navedeno u opisu Sporovi podneseni iz bilo kojeg drugog razloga (na primjer, jer je Kupac promijenio mišljenje, ne treba više predmet ili ga ne želi, ili zbog bilo kakvog oštećenja ili nedostatka koji su jasno navedeni u opisu predmeta) neće biti prihvaćeni kao valjani razlozi za sporove od strane Trustap-a. U svim slučajevima, povrat novca neće biti obrađen dok proizvod ne bude vraćen Prodavatelju.
2023 10 26
4. Tko plaća naknadu/proviziju ? Trustap je besplatan za sve prodavače, dok kupac plaća naknadu/proviziju za zaštitu kupca koja se u potpunosti vraća u slučaju otkazivanja narudžbe.
2023 10 26
5. Tko plaća dostavu s Trustap-om? Trenutno postoje dvije opcije. Prva opcija je, ako želite jednostavno koristiti Trustap za pokrivanje troška proizvoda, možete razgovarati i odlučiti tko će pokriti taj trošak i koju opciju dostave ćete koristiti. U osnovi, nastavljate kao i prije. Druga opcija je da jednostavno uključite cijenu poštarine i pakiranja u cijenu proizvoda u vašem oglasu. To je cijena koju će platiti kupac ako se odlučite za tu opciju i iako znamo da se cijena dostave može promijeniti ovisno o lokaciji, potpuno vam ostavljamo izbor kako ćete to riješiti. Na kraju, želimo spomenuti da će vam uskoro biti dostupne dodatne mogućnosti koje će automatizirati dio s dostavom, te se nadamo da će taj proces učiniti još jednostavnijim i lakšim za korištenje!
2023 10 26
Zašto ikona za Trustap "Kupi" nije dostupna samo kod prodavača koji su registrirani na Trustap?
2023 10 26
Ne želim to i ne zanima me.Svatko tko neće čitati opis mog profila gdje to piše a pravi se lud i uplati mi ne zanimaaaaaa meeeee. To da valja puno veće platforme bi tako poslovalo. Zamarate nas glupostima a toliko toga ne funkcionira na stranici. Toliko o tome.
2023 10 26
Ovo nema smisla Ja sam danas platila poštarinu za artikl koji je sinoć placen preko trustup,a nije Pt uračunata u to Platila sam jer se ne želim dovesti u situaciju da me netko proziva(Pt je 26kn) Da sam htjela da Pt bude u cijeni,to bi napisala Ženi je skinuto 32e za nesto sta je oglašeno 30e...ako je to 2e za Pt,opet nije dosta. Sad ja čekam da kupcu stigne roba,pa da on potvrdi i onda meni moj novac na račun Znači da novac stoji danima na tom trustup-u,a nekima je možda novac hitan jer eto..od toga živi Napravljeno je totalno aljkavo i bezveze i bez mogućnosti da se odaberete da li želimo ili ne. Ja tako nisam htjela poslovati,ali sam bila primorana jer mi je žena javila da je artikl plaćen. I kaj da sad radim.. nateže se sa njom Poslala sam i bok.. Ali da je puno nedostataka je.. Baš me zanima koliko će meni sjesti na račun Ako kažete da nema provizije
2023 10 26
A kada se uz sva ova logična i neodgovorna pitanja od Nocturame upletu prevaranti, onda će prodavaći osim poklanjanja poštarine za sada (na koju nisu pristali) imati i lažno prodane predmete! Na Njuškalu je takvih pokušaja već sada jako puno. Srećom, korisnička podrška im je brza. Prevaranti love na neznanje. I novinu. Tko će nas na MK zaštititi od njih?
2023 10 26
> Nocturama: > Zašto ikona za Trustap "Kupi" nije dostupna samo kod prodavača koji su registrirani na Trustap? Hvala na upitu. Trustap nije obvezni način plaćanja. Ako ne želite prihvatiti uplate putem Trustap-a, možete odbiti bilo koje uplate koje su napravili kupci. Međutim, ako se nalazite u situaciji u kojoj je kupac već platio, jedino što vam preostaje je poslati predmet da bih primili uplatu. Kao prodavatelj, ne morate postavljati način plaćanja niti trošiti vrijeme na provjeru je li kupac zainteresiran za prozivod, jer je proizvod već plaćen.
2023 10 26
Ne podržavam opcije za laku zaradu koje se razvijaju preko tuđih leđa (ovog puta preko kupaca). Pogotovo kada se nameću, a osnovne stvari nisu posložene u početku. Ovakvu neku opciju je mogao i sam portal odraditi, o ovom sam pisala davno, ali ne sviđa mi se kako je provedeno.
2023 10 26
> TrustapQueries: > 1. Morate li koristiti Trustap? > Ne, Trustap nije obavezan. Ako želite nastaviti prodavati proizvode kao i prije, to je u redu. Trustap omogućuje kupcima da izvrše uplatu za vaše prozivode. Možete jednostavno prihvatiti uplatu i dogovoriti zamjenu s kupcem kako biste nastavili. Tek kada vam moramo poslati vasa novcana sredstva, bit će od vas zatraženo da otvorite Trustap račun kako bismo znali gdje poslati vaša zarađena sredstva! U tom slucaju, tko i gdje ce traziti da se otvori Trustup racun? U inbox na krpicama, na mail?
2023 10 26
> TrustapQueries: > 1. Morate li koristiti Trustap? > Ne, Trustap nije obavezan. Ako želite nastaviti prodavati proizvode kao i prije, to je u redu. Trustap omogućuje kupcima da izvrše uplatu za vaše prozivode. Možete jednostavno prihvatiti uplatu i dogovoriti zamjenu s kupcem kako biste nastavili. Koga od vas da smatram odgovornim za eventualne neugodne situacije ako mi kupac uplati za artikl, a ja ne želim poslovati preko vaše aplikacije? Ako Trustup nije obavezan, onda je opcionalan. A ako je opcionalan, onda treba moja suglasnost kao prodavača (druge strane) kojom ću odobriti takav način suradnje. Od kud vam pravo dovesti me pred gotov čin potencijalnom kupnjom mog proizvoda kroz nacin suradnje koji ja ne želim?!
2023 10 26
> TrustapQueries: > Trustap nije obvezni način plaćanja. Ako ne želite prihvatiti uplate putem Trustap-a, možete odbiti bilo koje uplate koje su napravili kupci. Međutim, ako se nalazite u situaciji u kojoj je kupac već platio, jedino što vam preostaje je poslati predmet da bih primili uplatu. Kao prodavatelj, ne morate postavljati način plaćanja niti trošiti vrijeme na provjeru je li kupac zainteresiran za prozivod, jer je proizvod već plaćen. Ovo nije odgovor na moje pitanje. Pliz, pokušavate ostaviti dojam sigurne kupovine i ozbiljnog posrednika pa onda se tako i razgovarajmo. Moje pitanje glasi: zašto ikona "kupi" za trustap nije dostupna samo na profilima prodavača koji se registriraju na vašu aplikaciju? Znači, tek nakon što se prodavač registrira na Trustap, na profilu mu se pojavi i ikona "kupi" Zbilja ne može biti jasnije pitanje, molim jednako jasan odgovor. To rješava većinu problema koji su se uz ovo javili.
2023 10 26
Tema koju sam otvorila još 2015. po pitanju sigurnosti ovog portala, gdje bi "provizija" ostala ovom portalu, a ne nekim trećim firmama i gdje su me gotovo svi po*rali: https://mojekrpice.hr/forum/t/101736/ideja-prijava-suradnje Eto Vam TrustUp, pa njima plaćajte, za mene su zamjene zakon ;) A za nove i skupe stvari imaju i online trgovine gdje se naručuje pouzećem i vraćaju novci u slučaju nezadovoljstva.
2023 10 26
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 18